- 15 Nisan 2010
- 589
- 31
- 318
- 60
Evet..
Böyle bişey kastetmedim teselli bambaşka bişey.İyi yapıyosun aferin demenizi beklemedim.
teselli nasıl edilir?
ahhh canım üzülme nolur,ağlama ahhhhhhhh yazık sana
bu mu?
sana acımalarını istiyorsun sen
neden peki?
daha çok dibe batmak için mi?
sen bilirsin
hayat senin
iyi o zaman sırf çok güzel olduğun için böyle yapıyor seni taşıyamadığı yanında ezildiği için hakaretlere başvuruyor..zavallı..
sen kıskanç hazımsız ve kötü birisin üzgünüm ama öylesin yorumlarından belli
Ben aramazsam aramıcagını bildiğim için beni kırsada hep arıyorum aramaz diye.Neden seviyorum dediği bi insana bunu yapar bi insan.Bu beni kandırmaktan baska nedir ya.Hep aşaglıyo küfrediyo kırıldığımı üzüldüğümü söylüyorum dalga geçiyo.Aptal yerine konduğumu düşünüyorum.çok kötüyüm ağlarken yazdım parça parça olmuş
sizin kendinize kastınızmı var. yoksa biri size acı versinmi istiyorsunuz. bu kadar aşağılandığınız halde neden hala devam ediyorsunuz.
evli değilsiniz. evli sandım önce,
öyle yazdığı için..
sevgilinizin size yaptığı bu kadar hakaret ve küfüre neden katlanırsınız ki.
böyle bir kişiliği hala nasıl sevdiğinizianlamam mümkün değil. buda ayrı bir psikolojik sorun olmalı..
Ben aramazsam aramıcagını bildiğim için beni kırsada hep arıyorum aramaz diye.Neden seviyorum dediği bi insana bunu yapar bi insan.Bu beni kandırmaktan baska nedir ya.Hep aşaglıyo küfrediyo kırıldığımı üzüldüğümü söylüyorum dalga geçiyo.Aptal yerine konduğumu düşünüyorum.çok kötüyüm ağlarken yazdım parça parça olmuş
Hayır düzelcek bişey kalmadı.Zamana konuşmamaya ayrı olmaya ihtiyacımız varı kast ettim hanfendi.Bukadar negatif olmanzda sebep ne?Olması gerektiği gibi oldu üzgünüm evet çok üzgünüm kabullenmek durumundayım izin verirseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?