çok yoruldum...

Kelebk

pembe hayat
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
480
1
96
Diğer
Ben daha önce paylaşmıştım sıkıntımı sizinle.Ama inanın artık kendimi kontrol edemiyorum kendimden nefret ediyorum.O kadar yalvardım rezil oldum çok ağrıma gitti gururumu hiçe saydım ben kendimi ifade edemiyomuyum diye sorguluyorum.Kendimi çok güçsüz değersiz hissediyorum.Küfür etme kötü söz söyleme diyorum beraber değiliz zaten kendisiyle.Görüştüğümüzde sevdiğini söylüyo duymak istediğim bu değil bunun doğru olmadğının farkındayım ben aptal yerine konmuş hissediyorum devam edemiyorum hayatıma.Kimseyle konuşmuyorum eminim okusa çok kötü olurdu.Gerçekten çok sevdiğim için sustum hep hatalı olabilirim ama beni söylediklerimi kaile almıyo insan yerine koyup konuşmuyo ne desem rahatsız oluyo rest çekiyo.İki gündür konuşmuyoruz hep ben haklı da olsam peşinden koştum yalvardım haketmiyorum bunu.Zoruma gidiyo utanıyorum benim degerim bumu hiçmi sevmedi neden yanındayken iyi davranıyo oynuyosun benimle diyorum kötü konuştuğunda yanındayken niye böyle değil diyorum inkar ediyo.Çok kötüyüm gercekten düşünseydi beni arardı umrunda olsaydım.Napıcam ben. İçime attım hep sıktım kendimi hastalandım.Sadece insan yerine koysaydı böcek gibi görmüş beni başka bi açıklama gelmiyo aklıma 10 aydır yaşıyorum bunu..Lütfen kötü bişey duymaya tahammülüm yok kendimi daha güçsüz hissediyorum en ufak ters bişey duymak korkusuyla yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım tam olarak anlayamadım, sevgilinin nesinden şikayetçisin, sorun tam olarak ne

canım daha önce ne yazdıgını okumadım ama yasadıgın durumu o kadar iyi anlıyoumkı...sevdigin kişi tarafından umursanmamak,kendını degersiz hissetmeyi tam 5 yıldır yasayan birisi olarak diyorum..tam olarak ne yasadıgını bilmiorum ama hayata tutunmaya calıs...herşeyin düzelecegine ınandır kendını...öyle olması ımkansız bile olsa da...cok daha buyuk dertler var su hayattaa,tek yorgunlugun ,tek üzüntün bu olsun...öyle hissetmesen bile kendını buna ınandırmaya çalış...zamanla daha ıyı hıssedecegını düşünüorum kendını..

Aşırı özgüven sahibi, kendisini senin hayatının merkezi olarak gören şımarık bir erkek. Sen sevdiğin için bişeyler yaptıkça o şımarmış. Ağlama, şunu düşün eğer sırf senin çabanla yürüyecekse bu ilişki yürümesin. O olmadan da sen varsın, ama sen olmadan o bir ilişki bile yürütemiyor.

bu kadar aynı olur dururumumuz...ama aramızdakı fark benı aramayacagını bildigim zaman bile arayıp peşıne düşmüorum.bı adım geri duruyorum...öyle olması gerekıor bencede sonucta biz bayanız vee erkeklerın bişiler yapması gerektgine inanıorum.zaten seven kişi peşine düşerdi senın ilgini görünce...bunları söylemem ne kadar senın durumu değiştirir bilmem canım ama bence peşıne düşmekten,bişiler ummaktan vazgcmen lazm

Hep aşaglıyo küfrediyo kırıldığımı üzüldüğümü söylüyorum dalga geçiyo.Aptal yerine konduğumu düşünüyorum.çok kötüyüm ağlarken yazdım parça parça olmuş

inanamıyorum, halen bu adamla ne işin var, neden?
şu an, şu dakka bu adamı terk etmelisin, birazcık kendine saygın kaldıysa...

yaş kaç bu arada?

sen hala onun peşinde dolaşarak bundan daha kötü durumlara düşmeyi hak ediyorsun

kendine çeki düzen vermediğin sürece bu adam seni parmağında oynatır

kendine gel

hayatını kurtar

kendini hiç mi sevmiyorsun:1closedeyes:

ben anlamadım beraber isiniz ayrı mı
hani ne bekliyorsun adamdan anlamadım
sevmesini mi seni dinlemesini mi
seni dinlese ne olacak sonuç
inan yazdıklarından bişey anlamadım
sanırım eşiin bunu yapan yanlış mı evli yazıyor da

20bitcek.Ben beraber olalım demedim sadce bana bu şekilde davranma dediğimde normal konuşabilme konusunda hemfikirdik kendiside istiyordu.Ama keyfine göre..

daha yasın küçük canımmm keyfıne göre diyebiliosan sorun yok zaten

diğer konularını hatırlıyorum

olumlu yorum yapılabilecek bir durumda değilsin

tedaviye ihtiyacın var

tedavilik bi durumunun olmadıgını düşünüorum..sadece kendıne yeni bi hayat kurmaya çalışman ,o olmadan da bi sosyal cevre edinmen gerekli

Ben bir insanin bu kadar kotu muamele gordugu halde nasil israrla sevebildigine inanamiyoum. Aklim almiyor yani. Nasil kizmiyorsunuz, nasil soguyamiyorsunuz, cok sasiriyorum. Ben olsam coktan "aman, cani cehenneme" demistim yahu.

Tamam, duygularimiza laf gecirmek kolay degil, ama o kisiyi sevmemeye calis diyebilirim ancak. Zaten bunun icin ugrasmaya bile gerek yok bana gore ama o kisiden sogumaya, unutmaya calis, hayatin keyfini cikar. Bu, su anki durumundan daha az aci verir bence.

İki gündür konuşmuyoruz hep ben haklı da olsam peşinden koştum yalvardım haketmiyorum bunu.

canım madem ayrıldın neden hala görüşüyorsunuz ki, face msn ne varsa sil at
insan 4-5 ayda allah korusun bi yakının cenazesi olsa onun yasını bile bitirirdi
evet sana değer vermemiş, evet seninle oynamış hatta oynamaya devam ediyor sanırım, bunları kabul et, çünkü bunları tersine çeviremezsin, ve gerçekten beyninde bitir
bu acıyı kesmenin tek yolu tamamen ve gerçekten hayatından çıkarmak
20 yaşındasın çocuk değilsin, bunu yapmak bu kadar zor olmamalı, hayat bu adamdan ibaret değil, hayatını doldurcak hiç mi başka şeyler yok, yoksa bile yaratçaksın

Son düzenleme:
Öncelikle bir an önce bu adamdan kurtulmanın yollarına bak.
Bu güne kadar hep sen aramışsın şimdi eğer azıcık sevgisi varsa o seni arar.
Ama arasada yine değişmeyecektir...
Erkekler böyle.
Bu durumda sevgilini sürekli aramaya devam et diyecek hiç kimseyi bulamazsın sanırım.
Tamamen bırakman ve kendine yeni bir hayat kurman yeni bir çevre edinmen senin için daha iyi olacaktır...

beni kandiriyor kendini kandiriyor diyor bunun farkindayim diyorsun , mantiklida düsünebiliyorsun yani olayin farkindasin, bu saf a$ik sendromundan biran önce kurtul, ask acisimi var yasanir aci cekilir biter ... hayatta öyle türk filmlerindeki gibi unutulmuyacak bir ask olduguna inanmiyorum inanamiyorum bir insan ask icin gururunu ayaklar altina aldirmaz. Iliskiler seviyeli yasandiklari zaman iliski olur , kimse hatasiz degildir senin hatan oldugunda sen özür onun hatasi oldugunda o özür dilemeyi bilmeli..
Senin verdigin deger ona haddinden fazla verilmis bir deger oldugu icin ona yan etki yapmis carpmis bence kendini gezegen senide etrafini saran halkasi saniyor biran önce haddini bildirmelisin durdugun kabahat... Analar ne oglanlar dogurmus kiymet bilen tirnagina kurban olabilecek. Bence senin askin ona extra large..

canim arkadaslara kizmamalisin sonucta dogru yolda olmadigini farkli sekilde ifade ediyorlar ve bunun farkinda bile tam olarak varamadigin icin sasiriyorlar alinma, silkelen kendine gel misali

canim sen kendine deger verki basklari sana deger versin,maalesef bu böyle erkekler deger verildigini ve cok sevildigii hissetimi cok havalaniyorlar zaten egolari yüksek varliklar biz bayanlar öle degiliz bi jest yapildimi bizde acaba ne yapsak daha güzel olsa diye düsüncelere boguluruz hemen.Bundan sonra insallah bu yasadigin tecrübe ile kendine deger verirsin ve onu bir daha arama derim
hepsi olmasada erkekler al sana bu da senin hakkindir dicek vicdan olmuyor..:mymeka: sevgiyle kal

kelebk arkadaşım resimdeki sen misin

Teşekürler üşenmeyip yazmışsın bukadar.Hata yaptığını görebilseydi dediğin gibi bu noktaya gelinmezdi belkide.Tek taraflı bişey yaşadım ben kendimden çok ödün verdim olmadı.

yaniiiii olmadigini biliyorsunuz ne güzel adim atmak icin neyi bekliyorsunuz peki bunu anliyamadim ben

seviyorsun
o sana hakaret ve küfür ediyor
olumlu yorum yapın diyorsun
millete kızmışın bari ben olumlu yapayım yorumu
sevmeye devam et,küfür ve hakaret duymaya devam et
ne olacak bir şey olmaz
üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…