- 23 Ocak 2016
- 34.460
- 50.397
- 598
- Konu Sahibi Zeynep NUR 18
-
Yok mesafeden kastım şu bugün oraya gidecekler yarın Gürcistan ordan da Rusya bi ara Gürcistan diyorlardı mesela sürekli devamı gelecek kısıtlı olsun ki gidecek olduğu yerler o da yolculuk yaparken yorulmasınCidden çok merak ettim Bolu ve Van arasında ne fark var
Yani Antalya Bodrum vs anladım da Van da yapıp Bolu da yapamayacağı ne olur ki
Siz neden 2 senedir beraber tatile gitmiyorsunuz ki?Gidebilir diyen arkadaşlara saygım sonsuz o sizin düşünceniz ama 2 senelik evliyiz ve hiç eşimle tatile gitmemişken neden tek salacam ki alemin salağı benmiyim
İstiyorum ki ailecek gidelim birlikte bişeyler yapalım ya bu kadar basit kızlardün görümcelerim kayınlarım ve kocam gidiyor ee ben ne olcam der gibi yüzlerine bakıyorum ,kayınvalidem diyor ki sen otur kardeşler gezmeye gitcek varmı böyle bir dünya kendinizi benim yerime koyun bir empati yapın yahu benmi abartıyorum yaa
Van'da Van gölü canavarından mütevellit erkeklerin eşlerini aldatma oranları diğer şehirlere göre %75 daha düşükmüş isviçreli bilim insanları açıkladı...bu yüzden kocişkolarımızı Antalya harici yerlere gönderebilirsiniz.Cidden çok merak ettim Bolu ve Van arasında ne fark var
Yani Antalya Bodrum vs anladım da Van da yapıp Bolu da yapamayacağı ne olur ki
İstiyorum ki ailecek gidelim birlikte bişeyler yapalım ya bu kadar basit kızlardün görümcelerim kayınlarım ve kocam gidiyor ee ben ne olcam der gibi yüzlerine bakıyorum ,kayınvalidem diyor ki sen otur kardeşler gezmeye gitcek varmı böyle bir dünya kendinizi benim yerime koyun bir empati yapın yahu benmi abartıyorum yaa
Verirdim baglayamam ki eve, ama Antalya'da ciddi Corona var, tehlikeli oralarKızlar eşiniz siz olmadan erkek kardeşleriyle Antalya ya tatile gidebilir mikayınlar bekar ve kız ayakları çok eşim çok sessiz ve utangaç ama kayınlarım çok çapkın siz olsanız ne yapardınız eşinizin gitmesine izin verir miydiniz
Hani evlendiğinizden beri hiç sizi tatile götürmemiş ya madem tatile gidecek kadar parası var sizi götürsün. Ben sinirlendim buradaGidebilir diyen arkadaşlar iç hesaplaşmanızda nasıl bir sonuca varacaksınız acabaaklınızdaki kırk tilkinin kuyruğu birbirine dolanınca görürüm sizide
Gidebilir diyen arkadaşlara saygım sonsuz o sizin düşünceniz ama 2 senelik evliyiz ve hiç eşimle tatile gitmemişken neden tek salacam ki alemin salağı benmiyim
Yalniz bu anlattıklarınızla konunuz hic normal olmuyor. Kvniz zaten yorumsuz da eşinizin düşüncesi nedir?İstiyorum ki ailecek gidelim birlikte bişeyler yapalım ya bu kadar basit kızlardün görümcelerim kayınlarım ve kocam gidiyor ee ben ne olcam der gibi yüzlerine bakıyorum ,kayınvalidem diyor ki sen otur kardeşler gezmeye gitcek varmı böyle bir dünya kendinizi benim yerime koyun bir empati yapın yahu benmi abartıyorum yaa
Aldım msjnıVan'da Van gölü canavarından mütevellit erkeklerin eşlerini aldatma oranları diğer şehirlere göre %75 daha düşükmüş isviçreli bilim insanları açıkladı...bu yüzden kocişkolarımızı Antalya harici yerlere gönderebilirsiniz.
seneye yaza misal gideceklermişVerirdim baglayamam ki eve, ama Antalya'da ciddi Corona var, tehlikeli oralar
Bu kayınlar hepsi bekar anladıkGidebilir diyen arkadaşlar iç hesaplaşmanızda nasıl bir sonuca varacaksınız acabaaklınızdaki kırk tilkinin kuyruğu birbirine dolanınca görürüm sizide
eşim dün gitmedi ben gitmiyorum diyeYalniz bu anlattıklarınızla konunuz hic normal olmuyor. Kvniz zaten yorumsuz da eşinizin düşüncesi nedir?
E gitsinler, kayinlar capkinsa birlikte olduklari her an riskli, uyacak adam heryerde uyarseneye yaza misal gideceklermiş
Hiç gitmedik kiBu kayınlar hepsi bekar anladık
Bir de görümce mi var onlarla gidecek? O da bekar? Sadece eşiniz mi evli???
İlk mesajınızı okuyunca insan “tabi ki gidebilir” diyor içinden ama siz de 2 senedir evli olduğunuz halde beraber tatile gidememişken bu şekilde bir plana ben de izin vermezdim.
Eşiniz neden sizi de götürmek yerine kendisi gitmekten vazgeçti acaba?eşim dün gitmedi ben gitmiyorum diyecanım kocişim
Neden amaHiç gitmedik ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?