Çokmu abartıyorum 🤔🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cidden çok merak ettim Bolu ve Van arasında ne fark var

Yani Antalya Bodrum vs anladım da Van da yapıp Bolu da yapamayacağı ne olur ki
Yok mesafeden kastım şu bugün oraya gidecekler yarın Gürcistan ordan da Rusya bi ara Gürcistan diyorlardı mesela sürekli devamı gelecek kısıtlı olsun ki gidecek olduğu yerler o da yolculuk yaparken yorulmasın

Konun farklı bu farklı

Ne demek kardeşler gitsin sen otur

Evet bu tarz davranışlar hoş değil yani erkek erkeğe değil görümcen de var ve siz yoksunuz o olmaz

Kardeşlerle gideceğine sizinle gitsin tabii

O sizin böyle bir tatile çıkmanıza ne der; mesela o antalyadayken sizde misal ayvalığa tatile gitseniz ne tepki verir.

Cidden çok merak ettim Bolu ve Van arasında ne fark var

Yani Antalya Bodrum vs anladım da Van da yapıp Bolu da yapamayacağı ne olur ki
Van'da Van gölü canavarından mütevellit erkeklerin eşlerini aldatma oranları diğer şehirlere göre %75 daha düşükmüş isviçreli bilim insanları açıkladı...bu yüzden kocişkolarımızı Antalya harici yerlere gönderebilirsiniz.

Buna kv.karar veriyorsa siz necisiniz? Bu cok sessiz ve utangac arkadas ne diye evlenmis madem?

Verirdim baglayamam ki eve, ama Antalya'da ciddi Corona var, tehlikeli oralar

Gidebilir diyen arkadaşlar iç hesaplaşmanızda nasıl bir sonuca varacaksınız acaba aklınızdaki kırk tilkinin kuyruğu birbirine dolanınca görürüm sizide
Hani evlendiğinizden beri hiç sizi tatile götürmemiş ya madem tatile gidecek kadar parası var sizi götürsün. Ben sinirlendim burada

Gidebilir diyen arkadaşlara saygım sonsuz o sizin düşünceniz ama 2 senelik evliyiz ve hiç eşimle tatile gitmemişken neden tek salacam ki alemin salağı benmiyim
Yalniz bu anlattıklarınızla konunuz hic normal olmuyor. Kvniz zaten yorumsuz da eşinizin düşüncesi nedir?

Aldım msjnı aldım malum Antalya Bodrum Alaçatı ile Van bir değil mi takdir edersiniz ki Van'da Van Gölü kenarında güneşlenen varsa

Gidebilir diyen arkadaşlar iç hesaplaşmanızda nasıl bir sonuca varacaksınız acaba aklınızdaki kırk tilkinin kuyruğu birbirine dolanınca görürüm sizide
Bu kayınlar hepsi bekar anladık
Bir de görümce mi var onlarla gidecek? O da bekar? Sadece eşiniz mi evli???

İlk mesajınızı okuyunca insan “tabi ki gidebilir” diyor içinden ama siz de 2 senedir evli olduğunuz halde beraber tatile gidememişken bu şekilde bir plana ben de izin vermezdim.

sizin yerinizde olsam kıyameti koparırdım. kv ne alaka karışıyor sizin oturmanıza. ayrıca zaten karı koca da tatile gitmemişsiniz hiç.
bunun dışında bizde isteyen istediği yere gider.

Hiç gitmedik ki

Zaten Antalya'dayız çok da şey değil yani öyle izin mizin olayı geçmez bizde ha ama itina ile insanı kurtlandırırım canım isterse, sıkılırsam.

Geçtiğimiz ay mıydı neydi, eşim birkaç iş arkadaşı ile sözleşmiş, kamp neyim mangal içmeli muhabbetli takılacaklar erkek erkeğe, bana haber ediyor. Bi de beni hususi kudurtmaya çalışıyor "Kamp alanında muhabbet güzel oluyo, kızlar filan da oluyo" aklınca beni kıskandırtıp sinirimi seyredip eğlenecek.
"Aaa git tabi hemen git, ne zamana gidiyorsun kaç gün kalıyorsun" filan dedim hevesle.. Bi de güzel güzel bakımlar makımlar yapıyorum o sıra. Benim adam demezdi ya, bi "Hayırdır, gitmemi niye bu kadar istiyon?" diye bi dertlendi eheheh :) öyle ilginç bi kıskanma mıdır saçma bi elektriklenme yaşadı adam bana oynarken "Ülen ben gidiyom, bu kadın evde ne planlıyo yokluğumda" tadında.. Giden düşünsün, kim bilir ben evde naaapıyom yalnız mıyım, niyeti bozup eve erkak mi aldım hea?
Ay Allah göstermesin tövbest eheh.

Gerek yok böyle şeylere yani.
Yapacak olan da mekan tanımaz.
Aklı başında olanın da öyle kanına girilmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…