- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
- Konu Sahibi Zeynep NUR 18
-
İzin vermezdimKızlar eşiniz siz olmadan erkek kardeşleriyle Antalya ya tatile gidebilir mikayınlar bekar ve kız ayakları çok eşim çok sessiz ve utangaç ama kayınlarım çok çapkın siz olsanız ne yapardınız eşinizin gitmesine izin verir miydiniz
Hep zaten ya arkadaşı yazar yada kardeşi yazar kızlaraeşimin telefonundan faceye girmiş kızlarla uygunsuz konuşmalarını yakalıyorum kaynımın ,
Gidebilir diyen arkadaşlar iç hesaplaşmanızda nasıl bir sonuca varacaksınız acabaaklınızdaki kırk tilkinin kuyruğu birbirine dolanınca görürüm sizide
İstiyorum ki ailecek gidelim birlikte bişeyler yapalım ya bu kadar basit kızlardün görümcelerim kayınlarım ve kocam gidiyor ee ben ne olcam der gibi yüzlerine bakıyorum ,kayınvalidem diyor ki sen otur kardeşler gezmeye gitcek varmı böyle bir dünya kendinizi benim yerime koyun bir empati yapın yahu benmi abartıyorum yaa
düzgün ve dikkatli okuyun lütfen görümce faslı geçen akşama ait bir konu ,tatil farklı bir konubizimle dalga mı geçiyorsunuz
önce eşiniz kayınlarla Antalya ya tatile gidebilir mi dediniz
gider dedik
sonra beni götürmüyor kendi gidiyor dediniz
sonra aynı şehirde gezmeye gidileceği zaman kayınlar görümce gidiyor kv bana otur diyor dediniz
korona var gitmesinler diyene seneye gidecekler dediniz
sonra da konuştum kocişim gitmiyor dediniz
sosyal deney mi
Doldurdun bizi ese kv ye kayinlara karsidüzgün ve dikkatli okuyun lütfen görümce faslı geçen akşama ait bir konu ,tatil farklı bir konuvalla herkes kasap kesen kesene linç edenimi ararsın kesenimi ararsın herkes hazır patlamaya
Doldurdun bizi ese kv ye kayinlara karsi
hemen arkasimin basina geleni yazayim
lise 3 birakip sevdigi adamla evlendi resmi nikah yapildigi icin normalde merkezde oturmasi gerekirken sirf dul damgasi yememek icin koyde oturmayi kabul etti
yetmedi arkadaslari ile ilicaya gitmeye karar veren es bir gunden bir gune arkadasimi ve cocuklarini alisverise goturmus kul deilken kankalari ile iliciya gidiyor tasvip etmiyorum asla
bir erkek once esini onemseyecek ki konu sahibi antalya diyor
insaniz beseriz elbet bir seseriz
ordaki kadinlarin fiziki guzel olmasi suc deil ama capkin kayinlar aklina girebilir
o guzel bu guzel es ne diyecek ya benim esim niye boyle deil evlenmis borc odemissin cocuk yapmissin lohusa atlatmis esine bakiyorsun bir de diger kadinlara
bu zamana kadar benle maddi manevi her zorluga gogus geren es sonra gidecek baskasina tutulacak arayis icine girecek bizim yillarimiz ise tek celse ile gidecek oyle mi ben kaldiramam
nisanli iken
merkeze alisverise gittigimizde bile gozlerine bakardim etraftakilere bakiyor mu diye hala oyle tek fark tv deki kadinlar
ben nasil baskasina bakmiyorsam dusunmuyorsam esimde dusunmemeli
Ablacım ironiYan şezlongda olunca zaten erkek erkeğe gitmiş olmuyor ama yine devsiz bilirsiniz
Kızlar eşiniz siz olmadan erkek kardeşleriyle Antalya ya tatile gidebilir mikayınlar bekar ve kız ayakları çok eşim çok sessiz ve utangaç ama kayınlarım çok çapkın siz olsanız ne yapardınız eşinizin gitmesine izin verir miydiniz
ben normalde kısıtlayan kıskanan biri asla değilim ama bazı sebeplerden dolayı böyle bir hal aldım ama çabuk toparladım durumuEşim benden ayrı hiç tatil yapmadı ama ben yaptım. Eşim de arada bir kendi arkadaşları ile buluşur gezer. Ben izin verirdim normalde, ama kayınları öyle karı kız, çapkınlık vs modlarındaysa çekincenizi anlıyorum ama %100 güveniyorsanız ve o da çok gitmek istiyorsa ben olsam konuşurdum. Ben "onlar şimdi orada çapkınlık yapmak isteyecek, öyle bir ortamda onlar yüzünden senin de zor durumda kalmandan çekiniyorum ve bundan rahatsızım" derdim.
Eşinizin telefonundan niye giriyor kaynınız. Siz de bunu yediniz mi? Eşinizin yediği naneleri de kaynınız üstleniyor olmasın. Hep öyle olur çünkü. Erkek yakalanır ve kardeşim yapmış, kuzenim yazmış derlerKayınlarıma güvenemiyorum araba sürdüklerinde bir kız görse kaynım yola değil kıza bakıyor kaza yapmaktan son anda kurtuluyoruz , eşimin telefonundan faceye girmiş kızlarla uygunsuz konuşmalarını yakalıyorum kaynımın , telefonlarında uygunsuz resimler görüyorum hadi elinizi vicdanınıza koyunda söyleyin benmi abartıyorum yaa . Eşimi nasıl gönderim onlarla tatile içim içimi yicek onlar gelene kadar
Kayınlarıma güvenemiyorum araba sürdüklerinde bir kız görse kaynım yola değil kıza bakıyor kaza yapmaktan son anda kurtuluyoruz , eşimin telefonundan faceye girmiş kızlarla uygunsuz konuşmalarını yakalıyorum kaynımın , telefonlarında uygunsuz resimler görüyorum hadi elinizi vicdanınıza koyunda söyleyin benmi abartıyorum yaa . Eşimi nasıl gönderim onlarla tatile içim içimi yicek onlar gelene kadar
Kayinlarinizin telefonundaki uygunsuz resimleri siz nasil görüyorsunuz onu anlamadim. Milletin telefonunu mu karistiriyorsunuz?Kayınlarıma güvenemiyorum araba sürdüklerinde bir kız görse kaynım yola değil kıza bakıyor kaza yapmaktan son anda kurtuluyoruz , eşimin telefonundan faceye girmiş kızlarla uygunsuz konuşmalarını yakalıyorum kaynımın , telefonlarında uygunsuz resimler görüyorum hadi elinizi vicdanınıza koyunda söyleyin benmi abartıyorum yaa . Eşimi nasıl gönderim onlarla tatile içim içimi yicek onlar gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?