- 2 Ağustos 2013
- 37.970
- 126.072
- 798
- Konu Sahibi Cilekliekler7
-
Milletin derdi ne sizin derdiniz ne? 9 aylık hamilesin kocan yanında yatsa ne olacak Allahaskinaof of ben de bundan korkuyorum.Eşim çalışıyor ben idari izindeyim ayrı yatıyoruz hamile halimle korona olurum diye.Bebek gelecek 2 haftaya hala ayrı yatarsak soğukluk girecek.Şimdi bile eskisi gibi değiliz artık Ama ya sizin yaşadığınızı yaşarsam.Bu covid evlilliğimi de sarstı.Küfür edesim var ya
Nasıl geçirdi peki? Kaç aylıktı bu aradaBenim bebegimde pozitifti emzirdim hep. Hastanede yattigimizda da emzirmem söylendi. İlacta kullanmistim
Ben de şaşırdım. Hem ilaç kullanamazsın hem emziremezsin dediler. Bebeğimde gündüz emerek uyuyor bırakmam mümkün değildi.Benimde kuzenim emziriyordu ilaç kullanmadı emzirmeye devam etti. Bir arkadaşıma da gelen ekip emzirdiği için ilaç vermemişler. Ben hiç duymadım emzirme diyenleri. İlaç kullanacaksınız geçerli o
50 günlüktü. Hastanede yattik ama gozlem amacliydi. Sadece öksürük olduNasıl geçirdi peki? Kaç aylıktı bu arada
soğukluk mu girecek ne alaka ki ?of of ben de bundan korkuyorum.Eşim çalışıyor ben idari izindeyim ayrı yatıyoruz hamile halimle korona olurum diye.Bebek gelecek 2 haftaya hala ayrı yatarsak soğukluk girecek.Şimdi bile eskisi gibi değiliz artık Ama ya sizin yaşadığınızı yaşarsam.Bu covid evlilliğimi de sarstı.Küfür edesim var ya
cocuk Dr u olarak söylüyorum emzirebilirsiniz. hatta plaquanil kullanirken de emzirebilirsiniz. sorun yokBen de şaşırdım. Hem ilaç kullanamazsın hem emziremezsin dediler. Bebeğimde gündüz emerek uyuyor bırakmam mümkün değildi.
Hamileyim ve duygusalım böyle şeyler hissediyor olabilirim.Size ne oluyor da azarlar gibi konuşuyorsunuz anlamadım.Soğukluk girer diye korkuyorum bu benimle alakalı bir şey sizi niye böyle iğneleyici şekilde konuşacak konuma getirdi benim korkum anlayamadım.Aramıza girecek soğukluk yerine bunları düşünmesem önlem almazdım herhalde.soğukluk mu girecek ne alaka ki ?
biz pandemi basindan beri ayri yatiyoruz bu konudan dolayi kimse kimseden sogumadi
cocugu olan ve hamile olan bir cok insan bu surecte ayri yatiyor zaten herkes bir sekilde kendini izole etmeye calisiyor birimize bisey olursa oteki belki saglam kalirda cocuga bakacak biri olur ortada kalmaz diye.
yada birimiz covitten dolayi vefat edersek cocugumuz temelli ortada kalmasin diye.
araniza girecek soguklugu dusunmek yerine bunlari dusunun bence
bu sebepten soguklukta giriyorsa o evlilikten bir cacik olmaz zaten
İnanmıyorum zihniyete bak ya.Gercekten siz ve sizin gibilerin Allah gönlüne göre versin.Milletin derdi ne sizin derdiniz ne? 9 aylık hamilesin kocan yanında yatsa ne olacak Allahaskina
Ayrı yatınca evlilik mi sarsılıyorof of ben de bundan korkuyorum.Eşim çalışıyor ben idari izindeyim ayrı yatıyoruz hamile halimle korona olurum diye.Bebek gelecek 2 haftaya hala ayrı yatarsak soğukluk girecek.Şimdi bile eskisi gibi değiliz artık Ama ya sizin yaşadığınızı yaşarsam.Bu covid evlilliğimi de sarstı.Küfür edesim var ya
Anlamadım kimi hangi cümlem panik etmiş?Evet kendi evhamımdan bahsettim ve aldığımız önlemlerden.Herkes aynı önlemi alırsa sıkıntı olmaz zaten.Sadece siz ve kendi evhamlarinizdan bahsetmissiniz konuyla alakalı bişey yazmayip üstüne de panik havası çıkarmışsiniz.
Evliliğimi sarsmadı yanlış kelime kullanmışım düzenimizi bozdu anlamında yazdım.Ayrıca sadece ayrı yatmak değil mesele sarılamıyoruz öpemiyoruz sevgi paylaşımı olmuyor gibi hissediyorum belki de hormonlardan böyleyim.Ama sonuç olarak herkes bu önlemleri alsa böyle şeyler yaşanmazAyrı yatınca evlilik mi sarsılıyor
Evet bu sarılmama öpmeme kısmına katılıyorum ve ne yazık ki hamile iken insan daha çok istiyor temas etmeyi.. Korona mahvetti hepimizi bşr an önce def olsa da gitseEvliliğimi sarsmadı yanlış kelime kullanmışım düzenimizi bozdu anlamında yazdım.Ayrıca sadece ayrı yatmak değil mesele sarılamıyoruz öpemiyoruz sevgi paylaşımı olmuyor gibi hissediyorum belki de hormonlardan böyleyim.Ama sonuç olarak herkes bu önlemleri alsa böyle şeyler yaşanmaz
Aslında hepimizin durumu aynı gibi bir şey demek istedim konu sahibiyle dertleşir gibi yazdım kötü niyetim yoktu.Konu sahibi de alınmadı zaten o da bana dert yandı tekrardan.Aynı şeyi eşim korona olduğunda ben de yaşamıştım ama bana bulaşmamış o yüzden onu anlıyorum.Ama bizim gibi mesafeli olsalardı yaşamazdı bunu o da var.Ben bişey atmadım yorumunuza, ama benim tahminim
1- Bebekli kadın covid olma ihtimalim çok fazla, emzirmelimiyim diye konu açmış. Siz de ya ben de senin gibi olursam, çok korkuyorum diyerek ateşe körükle gitmişsiniz. Onu daha fazla endişelendiriyorsunuz diye yani...
2- üç beş ay ayrı uyumak zorunda kaldığınız için evliliğim temelden sarılacak diye düşünüp panik yapmanız.
Sizi de bayanı da evlatlarınızı da korusun Rabbim.
Beni anladığın için tşk ederim canımEvet bu sarılmama öpmeme kısmına katılıyorum ve ne yazık ki hamile iken insan daha çok istiyor temas etmeyi.. Korona mahvetti hepimizi bşr an önce def olsa da gitse
Geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasınBenim bebegimde pozitifti emzirdim hep. Hastanede yattigimizda da emzirmem söylendi. İlacta kullanmistim
Bebeğin doğacak ama sen kocam soğuyacak derdindesin be ablam?of of ben de bundan korkuyorum.Eşim çalışıyor ben idari izindeyim ayrı yatıyoruz hamile halimle korona olurum diye.Bebek gelecek 2 haftaya hala ayrı yatarsak soğukluk girecek.Şimdi bile eskisi gibi değiliz artık Ama ya sizin yaşadığınızı yaşarsam.Bu covid evlilliğimi de sarstı.Küfür edesim var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?