- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
- Konu Sahibi Cilekliekler7
-
Arkadaşım korona oldu ama bebeğini emzirdi. Daha sonra ilaç kullandı, ilaç kullandığı süre içinde emzirmedi. İlaç kullanmayı bıraktıktan sonra emzirmiş. Bildiğim kadarıyla ilaç kullanmıyorsanız emzirebilirsiniz.Arkadaşlar merhaba, eşim 4 gün önce Covid-19 pozitif çıktı. Ben negatiftim. Bugün bende de semptomlar başladı. Daha önce sağlık personelleriyle görüştüğümde pozitif çıkarsam emzirmeyi bırakmam söylenmişti. Bi başkası anne sütüyle virüsün geçmediğini söyledi. Kafam karıştı. Yeni test yaptırdığım için şuan tekrar test yapmıyorlar. Oyüzden bırakıp bırakmama konusunda tereddütlüyüm Pozitif olup da bebeğini emzirmeye devam eden var mı?
Hayır canım o dertte değilim o dertte olsam kimse beni zorla kocamdan ayırmıyor mesafe koymayabilirdim değil mi?Doğumum yakınken bu şekilde bebeğimi önemseyip önlem almama ragmen niye bu şekilde konuşma vicdanına sahipsiniz anlamıyorum.Desem ki kocam çalışıyor ama ben bebeği takmıyorum kocamla masafe koymuyorum bulaşırsa bulaşsın desem haklısınız.Ama önlem aldığımızı söylüyorum değil mi?Bebek olduğunda bu böyle devam edecek ben isterdim ki odada beraber bebeğimize bakalım beraber uyanalım.Bunları istemem kötü bir şey degil.Üstelik ayrı yatmamızı bırak insan hamileyken şefkat istiyor ve biz birbirimize korkumuzdan sarılamıyoruz öpemiyoruz buna üzülmem anormal bir şey mi.Aslında anlamak isteyen anlar anlamak istemeyen yaralar bu kadar anlatmama bile gerek yok.Daha buradakilere bu konuda kendimi açıklamayacagım Allah herkese niyetine göre versin.Bebeğin doğacak ama sen kocam soğuyacak derdindesin be ablam?
soğukluk girmez girmemeli diyorum sizi neden azarlayim ki tanimam etmemHamileyim ve duygusalım böyle şeyler hissediyor olabilirim.Size ne oluyor da azarlar gibi konuşuyorsunuz anlamadım.Soğukluk girer diye korkuyorum bu benimle alakalı bir şey sizi niye böyle iğneleyici şekilde konuşacak konuma getirdi benim korkum anlayamadım.Aramıza girecek soğukluk yerine bunları düşünmesem önlem almazdım herhalde.
İlaç kullanmadığın sürece emzirenilirsşn ama bebek negatif mi onunanlamaıdmArkadaşlar merhaba, eşim 4 gün önce Covid-19 pozitif çıktı. Ben negatiftim. Bugün bende de semptomlar başladı. Daha önce sağlık personelleriyle görüştüğümde pozitif çıkarsam emzirmeyi bırakmam söylenmişti. Bi başkası anne sütüyle virüsün geçmediğini söyledi. Kafam karıştı. Yeni test yaptırdığım için şuan tekrar test yapmıyorlar. Oyüzden bırakıp bırakmama konusunda tereddütlüyüm Pozitif olup da bebeğini emzirmeye devam eden var mı?
Canım senArkadaşlar merhaba, eşim 4 gün önce Covid-19 pozitif çıktı. Ben negatiftim. Bugün bende de semptomlar başladı. Daha önce sağlık personelleriyle görüştüğümde pozitif çıkarsam emzirmeyi bırakmam söylenmişti. Bi başkası anne sütüyle virüsün geçmediğini söyledi. Kafam karıştı. Yeni test yaptırdığım için şuan tekrar test yapmıyorlar. Oyüzden bırakıp bırakmama konusunda tereddütlüyüm Pozitif olup da bebeğini emzirmeye devam eden var mı?
yok ama sarılamıyoruz öpemiyoruz falan ya ne bileyim belki ben öyle soğukluk giriyor diye hissediyorum.tamamen duygusalsoğukluk girmez girmemeli diyorum sizi neden azarlayim ki tanimam etmem
herkes sizin durumunuz da eşiniz de.
bu bir mecburiyet
ve mecburiyetten doğan seyler araniza sogukluk girmesi icin bir neden olmamali.
yok sizin araniza sogukluk girmesi icin bir neden olduysa bir sorun vardir.
bisey olmaz hamileyken bende de esime asiro bir duskunluk olmustu hormonlardan sanirim ama sogumazsiniz merak etmeyinCanım sen
yok ama sarılamıyoruz öpemiyoruz falan ya ne bileyim belki ben öyle soğukluk giriyor diye hissediyorum.tamamen duygusal
bisey olmaz hamileyken bende de esime asiro bir duskunluk olmustu hormonlardan sanirim ama sogumazsiniz merak etmeyin
Teşekkür ederim. Ben de uzak duramıyorum çünkü daha çok küçük. Emerek uyuyor kucak istiyor kıyamıyorum. Eşimde pozitif oldugu için oda ilgilenemiyor. Çocuğum yalnız kalmış gibi hissediyorum. Kendimi geçtim en çok ona üzülüyorum.Bu işin bilimsel boyutu nedir bende bilmiyorum çünkü herkes farklı bir iddiada bulunuyor malesef. 9 aylık bir kizim ve 3 yaşında bir oğlum var. Kısa bir süre önce benimde testim pozitif cıktı ve kızımı emzirmeye devam ettim. Emzirmeyi bıraksam bile sürekli temas halindeyim kucakla doyur alt değiştir banyosunu yaptır vs derken sürekli iç içeyiz zaten bebeğimi kendimden ne kadar koruyabilirimki diye düşündüm. Sonuç olarak kızımda hastalandı 3 gün ağır ateşi çıkıyordu grip belirtileri belirledi halbuki oğlumda hic bir sıkıntı olmadi. Şimdi bu emzirmeden kaynaklı mi degilmi bilmiyorum belki kizim henüz bir yaşını doldurmadığı için bağışıklığı oglumunki kadar kuvvetli değil belki oğlumada bulaşmıştır ama sadece taşıyıcı olarak geçirmiştir bir suru şey olabilir. Henuz yeni bir durum olduğu için çok belirsizlik var malesefallah yardımcınız olsun inşallah sıkıntısız atlatırsınız bu süreci bebeginizde hic etkilenmez.
Bebeğe test yapmıyorlar. Şuan için negatif kabul ediyoruz o yüzden. Semptom göstermeye başlarsa ozaman test yapıyorlar.İlaç kullanmadığın sürece emzirenilirsşn ama bebek negatif mi onunanlamaıdm
Şuan için şiddetli baş ağrısı, hafif ateş ve eklem ağrısı varMerhaba semptomlarjnız neler acaba
Çok teşekkür ederim. Rabbim tekrar yaşatmasın size de.Merhabalar bende yakin zamanda korona atlattim ama emzirmeyi sadece olac kullanirken biraktim 5 gun. Bebegim 2 aylikti sonra tekrar emmeye basladi. Ilac kullanmayacaksaniz pozitifsiniz diye emzirmeyi birakmayin lutfen. Rabbim acil sifalar versin esinizede sizede
Cok gecmıs olsun ınsallah kolayca atlatırsınızŞuan için şiddetli baş ağrısı, hafif ateş ve eklem ağrısı var
Çok teşekkür ederimCok gecmıs olsun ınsallah kolayca atlatırsınız
İnanır mısınız tesadüfen gördüm.. Konuyla alakalı bir fikrim olmadığı için de çıkacaktım fakat sizin yoruma atılan beğenmedim'leri görünce şaşırdım ve merakımdan bakıyordum.. Bu kez ne bahane ile linç girişimi başlayacak diyeBu yorumuma begenmedim atanlar neyin kafasını yaşamış biri açıklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?