Covid19 caresizlikmis

çok çok geçmiş olsun.. öyle bir durum ki 92 yaşında ki tanıdığımız atlattığını duydum, entübe olup hastane de uzun süre yatanlarında iyileştiğini duydum.. allahtan umut kesilmez yani dualarım seninle..

cok cok gecmis olsun cok uzuldum Rabbim en kisa zamanda sifasini versin Insallah.. bazen sadece tv'den duyuyoruz mesela gecenlerde yanlis hatirlamiyorsam 100 yasindaki kadin kurtulmustu..

Şifa diliyorum. Allah sizlere bağışlasın.
Stentler sizi korkutmasın, nihayetinde, damarlardaki tıkanıklığa müdahale edilmiş, damarlara eski işlevi kazandırılmış, kalbe giden kan akışı normalleşmiş onların sayesinde.

Babanızdan da yaşlı bir bey, hayli ağırlaştı, 8 gün uyutuldu, sağlam evinde şimdi.
Öte yandan, 35 yaşında bir kızcağız, en küçüğü 3 yaşında üç evladını bırakıp göçtü. Cuma, kırkıydı.
Yani, yaştı, stentti, bunlar korkutmasın sizi...
Şifa haberlerinizi alalım inşaallah.

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah

Rabbim babanıza ve bu hastalıkla mücadele eden herkese şifa versiiin.Hep dua edin.Hiç belli olmaz.Allah sizlere bağışlasın

Allah acil şifalar versin.. Bilmiyorum bu şekilde olup iyileşen var mı çevremde çok şükür olmadı.. Ama Rabbim ol derse ne olmaz ki.. Hayırlısıyla iyileşip çıkacak güzel düşünmeye çalışın bol bol dua edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…