• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cözemiyorum

Önceki konularını okudum daha emin oldum ki bu adam sana gerçek yüzünü göstermiyor. Aranız uzak olduğu içinde nasıl gerçekten tanırsın bilmiyorum ama güvenme derim. Sadece yurtdışına gitmek için yapmayacakları yok. bazılarının. Acele davranıp ciddi kararlar verme.

Önceki konularını okudum daha emin oldum ki bu adam sana gerçek yüzünü göstermiyor. Aranız uzak olduğu içinde nasıl gerçekten tanırsın bilmiyorum ama güvenme derim. Sadece yurtdışına gitmek için yapmayacakları yok. bazılarının. Acele davranıp ciddi kararlar verme.
Aynen ya ucmusum ben onu fark ettim tsk ederim

tr'de ekonomik koşullar kötü, en kötüde satış danışmanları kazanıyor tüm gün uzun mesai saatlerinde ayakta bana biraz yapmacık geldi .İthal damat ve ithal gelin modası vardı eskiden yeniden başladı .Birçok kişi evlilik yapıyor hatta kağıt üstünde tanımadığı kişilerle para karşılığı dahi evlenenler varmış avrupa hevesi olmasın dikkat et canım.

Bence adam yurt dışına gelmek için rol yapıyor ciddi ciddi.Burda bağlayıcı bir işi de yok , kapağı oralara atma derdinde olabilir.Hani burda bağlayıcı bir işi olsa hakim olsa mesela ya da öğretmen neyse derdim ama değil.Satış danışmanlığı bağlayıcı bir iş değil , o da kapağı yurt dışına atmak için size yapmacık tavırlar sergiliyor olabilir.Dikkatli olun.Biz kadınlar romantik ve safız.Azcık ilgi sevgi ayaklarımızı yerden kesmeye yeter.Adam çok kurnaz olabilir , yaşı da küçük değil.Bu tavırları şüphe uyandırdı.

Back
X