Çözüm arıyorum

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
Kızlar sanırım güzel bakışlar için kaşları kavisli aldırmamk gerek böylelijle açtığım konunun cvbını buldım inşallah herkes istediklerine kavuşur istemediklerinden kurtulur :)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar umarım herkes sıkıntılarından kurtulur :) benim derdim bakışlarımla ilgili sevinçli bile olsam çok donuk ve üzgün bakıyorlar bikere kuaförüm sinirli bakışların var demişti inanın ruh halim gayet de iyiydi yanı bişeye cnm sıkılmamıştı neden böyle ki bi kere bi arkadaşım çok sert bakıyosun demişti inanin o kdr üzülüyorumki bu yorumlara çok moralim bozuluyor Allah in yarattığı her şey çok gzl her halimize çok şükretmek lazım ama bu durum beni üzüyor makyajda hiç denemedim ama sizce bu durum makyajla düzelir mi
Bence bakışları etkileyen en belirgin özelliklerden birisi KAŞ lar... Belki kaş yapınız şekli falan değişse çok koyuysa rengi açılsa sorun olmaz. :KK66: çevremde var kavisli kaşlı insanlar gerçekten sinirli görünüyorlar

Bence bakışları etkileyen en belirgin özelliklerden birisi KAŞ lar... Belki kaş yapınız şekli falan değişse çok koyuysa rengi açılsa sorun olmaz. :KK66: çevremde var kavisli kaşlı insanlar gerçekten sinirli görünüyorlar
Makyajla düzelmez. Bana da kendini beğenmiş duruyorsun der tanımayanlar. Üzülecek bir şey Yok bence.
çok teşekkürlrr kızlar

Back
X