SelamlaarrrMerhabalarr. Ben de milli bir sporcu olarak crossfit antrenmanlarını çok severek yapıyorum. Eğer uzun zamandır yapıyorsanız ve bilgi sahibiyseniz antreman bulmak için hocaya ihtiyacınız yok. Bir sitesi var bütün antrenmanlar orda mevcut. Ekipmanlı ekipmansız. Kendi gücünüze performansınıza göre filtreleyip kendi antreman programınızı çıkarabilirsiniz. İsterseniz linki gönderebilirim :)
Personalized Functional Fitness | WODwell Training Programs Sayfayı türkçeye çevirip inceleyebilirsiniz. Kadınlara özel antremanları falan da var. Çok güzel ve kaliteliler. Kesinlikle bunları yapınSelamlaarrr
Ayyy gercekten miii
İstemez miyim yaaa super olur
Teşekkür ederimm ama bu da ücretli değil miMerhabalarr. Ben de milli bir sporcu olarak crossfit antrenmanlarını çok severek yapıyorum. Eğer uzun zamandır yapıyorsanız ve bilgi sahibiyseniz antreman bulmak için hocaya ihtiyacınız yok. Bir sitesi var bütün antrenmanlar orda mevcut. Ekipmanlı ekipmansız. Kendi gücünüze performansınıza göre filtreleyip kendi antreman programınızı çıkarabilirsiniz. İsterseniz linki gönderebilirim :)
Personalized Functional Fitness | WODwell Training Programs Sayfayı türkçeye çevirip inceleyebilirsiniz. Kadınlara özel antremanları falan da var. Çok güzel ve kaliteliler. Kesinlikle bunları yapın
Aaa bn mi yanlış gördüm, 7 gunluk deneme, sonrası ücretliHayır ücretsiz
aman şansıma demekSanırım yeni ücretli yapmışlar. Ben yıllardır kullanıyorum bu siteyi. En son da 1-2 ay olmadı kullanalı. Çok şaşırdım
Vermek o kadar zorken almak o kadar kolayİki haftada verdiğim kilo 1.45 kaçamaklar olunca bir haftada verdiğim süreç iki haftaya uzadı
Evet gerçekten öyleVermek o kadar zorken almak o kadar kolay
SelaammEe napıyorsun yaptın mı bugün antrenman şimdi başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?