CrossFit Antrenmanlarım ve Ben

Bn çocukluğumdan beri spor yapıyorum ve halter aşkı diye bisey var bende
Yok ben son 3 yıldır spor yapıyorum dambılı da sıkılaşmak için kullanıyorum ama çok faydası var takip ettigim hoca ağırlık artırın diyor sıkılaşmak için 3 kg o yüzden aldım yalnız bu ara haşlanmış yumurtaya bi abandım vücudumda değişiklik var bıngıllık azaldı

Ewet kademeli arttır
Yani uzun süre 3 kg da kalma
Ve bol protein tüket

Tartı bir noktada günlerdir sabit kaldı kalori açığı var egzersiz var su da 2.5 litre Chat Gptye sordum daha önce de bunu yaşadığım için bu madde aklıma yatıyor .

Olası Sebepler (Detaylı Bakış)

1. Vücut adaptasyonu (plato dönemi)

Metabolizma bir süre sonra kalori açığına uyum sağlar. Yani başlangıçta kilo verdiren miktar, bir süre sonra sabit kalmaya neden olabilir. Bu durumda:

Mini bir “refeed” günü (bir günlüğüne karbonhidratı biraz artırmak) metabolizmayı canlandırabilir.

Veya 3-4 gün kaloriyi çok hafif artırıp sonra tekrar açığa düşmek işe yarayabilir.

Ne yapabilirim diye birkaç madde sıraladı bu maddeyi daha önce de uyguladım işe yaramıştı şaşırtıcam onu

3. Mini değişiklik yap:

Kardiyo süresini 10 dk artır

Bir gün karbonhidratı biraz artır (şok etkisi yaratır)

Ya da bir gün egzersizsiz + hafif yüksek kalori yap (rebound etkisi)

Karbonhidrati azaltıp agirlik antrenmani ve ağırlıkları arttır ve kendini kilo veremiyorum diye strese sokma
Seker kullaniyosun mesela şekerli çay şekerli kahve ..bla bla onları da birak bi sure

Karbonhidrati azaltıp agirlik antrenmani ve ağırlıkları arttır ve kendini kilo veremiyorum diye strese sokma
Seker kullaniyosun mesela şekerli çay şekerli kahve ..bla bla onları da birak bi sure
Karbonhidrat doğru dürüst tüketmiyorum bile caydaki şeker az ondan bişey olmaz ben şimdi bir güzel şaşırtıyorum onu

Karbonhidrat doğru dürüst tüketmiyorum bile caydaki şeker az ondan bişey olmaz ben şimdi bir güzel şaşırtıyorum onu
Peki sen daha iyi biliyosub kendini
Ama kilo veremiyorum diye kendini strese sokarsan kortizon artışı kilo vermeyi engeller

Peki sen daha iyi biliyosub kendini
Ama kilo veremiyorum diye kendini strese sokarsan kortizon artışı kilo vermeyi engeller
Şimdi ben bir güzel karbonhidrat ile şaşırttım onu ya ikinci oluyor bu daha önceki diyetimde de bir kez böyle olmuştu kalori açığı var spor var su desen 2.5 litre mümkünatı yok vermemenin

Şimdi ben bir güzel karbonhidrat ile şaşırttım onu ya ikinci oluyor bu daha önceki diyetimde de bir kez böyle olmuştu kalori açığı var spor var su desen 2.5 litre mümkünatı yok vermemenin
Valla bisey diyemedim

Pofu sen takviye bir şeyler kullanıyor musun L-CARNITINE Guarana almayı düşünüyorum enerji vermesi açısından egzersiz öncesi kullanıyorlar bu tarz ürünlerden sadece protein mi içiyorsun
Ben onu kullanmıyorum, onun yerine kahve üç daha mantikli sen sağlam spor yapan biri değil bnce hiç bulaşma
Kolajen, creatin, magnezyum kullanıyorum takviye olarak

Veeee W3D2 an itibariyle bitti ben de bittim
Regl olacağım.icin ara vermedim üst üste antrenman yapmiyorum ama bu sefer böyle oldu
Enerjim.kalmadi tükendim

Neler yaptık
Power snatch
Hangs power snatch
Burpee
Toes to bar
Back squat
Plank...vs

En son 4 dakikalık for time vardi 2dakka 35 saniyede bitirdim
Simdi.dinlenme zamani
Yarin offf daaayyyy oleyyyykim derdi off yapacağıma bu kadar mutlu olacağım

Bu da sonuçlar ve skorlar

Eklentiler

• 1000126435.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 13
Pofu dambıllarım geldi yahu 1 kg çerez 2 biraz zorluyordu da bunlar 3 kg yazıyor yanlışlıkla 4 5 olmasın bunlar

Bugünün antrenmanı 3 kiloya geçiş yaptım

Eklentiler

• 1000062023.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 8
Merhabalarr. Ben de milli bir sporcu olarak crossfit antrenmanlarını çok severek yapıyorum. Eğer uzun zamandır yapıyorsanız ve bilgi sahibiyseniz antreman bulmak için hocaya ihtiyacınız yok. Bir sitesi var bütün antrenmanlar orda mevcut. Ekipmanlı ekipmansız. Kendi gücünüze performansınıza göre filtreleyip kendi antreman programınızı çıkarabilirsiniz. İsterseniz linki gönderebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…