- 23 Ocak 2016
- 35.159
- 51.095
- 598
Yok ben son 3 yıldır spor yapıyorum dambılı da sıkılaşmak için kullanıyorum ama çok faydası var takip ettigim hoca ağırlık artırın diyor sıkılaşmak için 3 kg o yüzden aldım yalnız bu ara haşlanmış yumurtaya bi abandım vücudumda değişiklik var bıngıllık azaldıBn çocukluğumdan beri spor yapıyorum ve halter aşkı diye bisey var bende
Ewet kademeli arttırYok ben son 3 yıldır spor yapıyorum dambılı da sıkılaşmak için kullanıyorum ama çok faydası var takip ettigim hoca ağırlık artırın diyor sıkılaşmak için 3 kg o yüzden aldım yalnız bu ara haşlanmış yumurtaya bi abandım vücudumda değişiklik var bıngıllık azaldı
3 kg dan yukarı çıkmam ya bel kıvrımını artırmak için aldımEwet kademeli arttır
Yani uzun süre 3 kg da kalma
Ve bol protein tüket
Ya hahaha neden cikmiyosun çıkman lazim asıl o zaman sıkılaşmayi goreceksin3 kg dan yukarı çıkmam ya bel kıvrımını artırmak için aldım2 kg bile ciddi fark oluyor bir de 3 kg deneyim dedim
Karbonhidrati azaltıp agirlik antrenmani ve ağırlıkları arttır ve kendini kilo veremiyorum diye strese sokmaNe yapabilirim diye birkaç madde sıraladı bu maddeyi daha önce de uyguladım işe yaramıştı şaşırtıcam onu
3. Mini değişiklik yap:
Kardiyo süresini 10 dk artır
Bir gün karbonhidratı biraz artır (şok etkisi yaratır)
Ya da bir gün egzersizsiz + hafif yüksek kalori yap (rebound etkisi)
Karbonhidrat doğru dürüst tüketmiyorum bile caydaki şeker az ondan bişey olmaz ben şimdi bir güzel şaşırtıyorum onuKarbonhidrati azaltıp agirlik antrenmani ve ağırlıkları arttır ve kendini kilo veremiyorum diye strese sokma
Seker kullaniyosun mesela şekerli çay şekerli kahve ..bla bla onları da birak bi sure
Peki sen daha iyi biliyosub kendiniKarbonhidrat doğru dürüst tüketmiyorum bile caydaki şeker az ondan bişey olmaz ben şimdi bir güzel şaşırtıyorum onu
Şimdi ben bir güzel karbonhidrat ile şaşırttım onuPeki sen daha iyi biliyosub kendini
Ama kilo veremiyorum diye kendini strese sokarsan kortizon artışı kilo vermeyi engeller
Valla bisey diyemedimŞimdi ben bir güzel karbonhidrat ile şaşırttım onuya ikinci oluyor bu daha önceki diyetimde de bir kez böyle olmuştu kalori açığı var spor var su desen 2.5 litre mümkünatı yok vermemenin
Pofu sen takviye bir şeyler kullanıyor musun L-CARNITINE Guarana almayı düşünüyorum enerji vermesi açısından egzersiz öncesi kullanıyorlar bu tarz ürünlerden sadece protein mi içiyorsunValla bisey diyemedim
Ben onu kullanmıyorum, onun yerine kahve üç daha mantikli sen sağlam spor yapan biri değil bnce hiç bulaşmaPofu sen takviye bir şeyler kullanıyor musun L-CARNITINE Guarana almayı düşünüyorum enerji vermesi açısından egzersiz öncesi kullanıyorlar bu tarz ürünlerden sadece protein mi içiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?