Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
an ıtıbarıyle 12.takımı actık.cuma zayıflama ayrısmalarına dahıl olmak ısteyen varsa 12.takıma gelebılır

kımse yokmu ya zayıflamak ısteyen heyy dıger takımlar cıkın aradan valla takım actırdım ama hıc elemanım yok

Son düzenleme:
kımse yokmu ya zayıflamak ısteyen heyy dıger takımlar cıkın aradan valla takım actırdım ama hıc elemanım yok

harikasın canım ya aynı dertten bende muzdaribimsen beni güldürdün allahta seni güldürsün
tesekkur ederım cnaım.sızın takımda yenı acıldı sızede hayırlı olsun.

teşekkürler canım

haydi hanımlar 12 . ve 14 . takımlar olarak sizleri bekliyoruz....kilo sorunu olan varsa buyursun gelsinnnnn

.ben böyle bir durumla daha önce hiç karşılaşmadım,genelde başvuru çok olurdu....bizim şansımız artık nediyeyim

Arkadaşlar daha dün 1 bugün 2.. hele dalin senin dün 1 bugün 1

Yıllanmış takımlarımız bile yeni üyeyi bulmakta özellikle de oturtmakta zorlanırken bence önce sakinleyin.. Arkanıza yaslanın.. akışına bırakın.

Siz önemli olan adımı attınız ve zayıflamak isteyenlere elinizi uzatıp bir sürü ağır sorumluluğun altına girdiniz. Bundan sonra geriye beklemek kaldı..

Kalıcı, disiplinli ve uyumlu üyeler dilerim her ikiniz için de..

Siz de bu arada bol bol karar defterini okur, paylaşım alanını takip edersiniz..

Bir de unutmayın lütfen.. zamanlamanız iyi değil.. Hem yaz hem Ramazan bir arada.. Buraların en sakin olduğu dönemlere denk geldiniz. Bunu aklınızdan çıkartmayın ve şevkiniz bu yüzden kaçmasın..

Son düzenleme:

yok aslında akısına bıraktım elbet gelen olacaktır bluedenızle sakalasıyoruz bzıde can sıkıntısından

cok haklısın cok zor bı zama denk geldı bu ıs.ramazan olusu dezavantaj oldu araya bayramda gırecek ısler ıyıce karısacak.ızın alan cok olacak.eylule dogru canlanır ancak.karar defterını tekrar tekrar okumam lazım daha bılgım olmayan bı kaç sey var zamanla alısırım ve daha kolay olur.allah utandırmasın

ınsallah takımı oturtmakta zorluk cekmeyız.paylasımlar konusunda zorlanmayız aksı halde mahcup olurum

mutlu akşamlar canımmmm

kesinlikle söylediklerini yapmamız lazım ama ...benim içimdeki heyecan bir türlü dinmiyor...bu da sabırsızlığımı tetikliyor tabi....:18:
güzel dileklerin için de teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…