Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben burayı gördükçe; hele ki 12. ve 14. takım kaptanlarını bu şekilde istekli ve hevesli gördükçe pek bir mutlu oldum. Kızlar eminim herşey çok güzel olacak yeter ki siz vazgeçmeyin bu işten. Ne güzel yaaaaaaaaa. Bi ara sürekli takım kapanıyordu şimdi bütün takımlar açılmak üzere. Çok mutlu oldum, çokkk

hevesımız kursagımızda kaldı ama canım baksana bundan 7 ay once eleman coktu takım yoktu olanalrdada yer yokmtu sımdı takım var eleman yok.hala tek bır dıyet arkadasım bıle yok

hevesımız kursagımızda kaldı ama canım baksana bundan 7 ay once eleman coktu takım yoktu olanalrdada yer yokmtu sımdı takım var eleman yok.hala tek bır dıyet arkadasım bıle yok
Merak etme canım. Yavaş yavaş olacak bazı şeyler. Bu iş hiç belli olmuyor bi bakıyorsun bazen 5-10 kişi birden yazmış. Mesela ben bir hafta önce 4 kişi aynı anda çağırdım. Sadece sabır biraz. Canın sıkıldıkça beklerim 13. takıma. Diğer takımlarda zaten sizler üyelerinizi bulana kadar üye çağırmayacaklardır.

canımız sıkılıyor hakaten sınek avlıyoruz hehhehehe.ınsallah bı an once olusumumu tamalarım da baslarız yarısa.1-2 gun beklıcem bakalım

arkadaslar cagrımı guncellıyorum.kılo verme yarısına katılmak ısteyenlerı 12.takıma beklıyorum

12,takımda hala cok yerımız var katılmak ısteyenlerı beklıyorum

merhaba ben bugün diyete başladım 5 ay önce 80 kiloydum diyetle 15 kilo verdim 65 oldum fakat 6 kilogeri aldım akılsızlıgımdan şimdi 71 kiloyum hedefim 58 aranıza katılmak isterim cevap yazarsanız sevinirim

merhaba ben bugün diyete başladım 5 ay önce 80 kiloydum diyetle 15 kilo verdim 65 oldum fakat 6 kilogeri aldım akılsızlıgımdan şimdi 71 kiloyum hedefim 58 aranıza katılmak isterim cevap yazarsanız sevinirim

tabıkı canım 12.takıma beklıyorum.buyur gel tanısalım

arkadaslar yavas yavas dolduruyoruz takımımızı katılmak ısteyen varsa suan ıcın yerımız var beklıyorum

Bende zayıflamak istiyorum eltimin önerisiyle geldim buraya en kısa zamanda kurtulmam lazım bu kilolardan..benide takımınıza alırsanız çok seviniri

Bende zayıflamak istiyorum eltimin önerisiyle geldim buraya en kısa zamanda kurtulmam lazım bu kilolardan..benide takımınıza alırsanız çok seviniri

canım 14. takım da yerimiz var gelebilirsin...ama önce kendinden biraz bahsedersen....kilon boyun kaç kilo olmak istiyorsun vs.

arkadaslar herhangı bı takıma katılma kararı aldıysanız 12 takıma beklerım takımımıza gelın ve kendınızı tanıtan suankı kılonuzu ve hedef kılonuzu belırten mesajınızı yazın lıstemıze dahıl olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…