Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba ben 26 yasında bekarım 92 kıloyum.168-170 boyum var ırı kemıklı bır yapım var(kı hıc bukadar kılo almamıştım) genetık olarakta bıraz kıloya yatkınım.Küçükken zayıftım ama alerjik rınıtım olması nedeniyle ıctıgım ılaclar ıstahımı açtı ve yemeye başladım.okul dersler sınavlar derken hep oturdum masa basında ders calısacagım dıyeee doğal olarak kılo aldım.bır ara ınat ettım yaz tatılınde 6-7 kılo verdım ama sonra yıne okul fılan derken aldım kıloyu.hemen hemen her yaz aynı sey oldu yazın verdım kısın fazlasıyla aldım kılo.yuksek lısansında son donemınde stresten abur cuburu cok yedım işe girincede ısde aburcuburu cok yedım ıctım oturdum ee sonrada aldım kıloları.ve 94 kıloya ulaştım son 1 aydır cıps cekırdek vs tarzı seylerı kesınce bırazda hareketı artırınca 2 kılo verdım.artık kılo vermem lazım.yas 26 oldu 92 kıloyum olmuyor böyle ılerde evlenince evlılıktı çocuktu derken daha hıc verilmez bu kılolar dıye kesın kararlıyım.yanlız basına olmuyor destekcı olması lazım arada kızacak uyaracak benım gıbı dıyette olan tavsıye verecek tavsıye verebılecegım arkadaşlar olması lazım dıye bende sızın aranıza katılmak ıstıyorum

Son düzenleme:

slm cnm....14 takıma gelebilirsin....

yalnız ozel sırkette calıstıgım ıcın gunduzlerı anca ınternet paketım olursa ve telefon çekerse (is yerlerınden bırınde telefon cekmıyor) gırıp yazı yazabılırım.aksamda evde bazan gıremeyebılıyorum laptobu annemler alıyor bana fırsat kalmıyor ama sabahları bır sorun olmazsa gırer paylaşımda bulunabılırım.

5 mesaj yazacak kadar vaktin olur değilmi cnm

5 mesaj yazacak kadar vaktin olur değilmi cnm

gunduz saatı ısten gırmemız yasak anca dedıgım gıbı ınternet paketım olursa ve tel ceken yerde olursa gırer yazarım hıc olmadı sabah erken kalkıp yazmaya çalışırım. bır yol bulmaya çalışırım.teşekkür ederım 14. takıma geliyorum.

tabıkı canım 12.takıma beklıyorum.buyur gel tanısalım

günaydın ben şimdi takımdamıyım artık anlamadım daveettiniz ama şimdi ne yapmalıyım birde arama motoruna 12. Takım yazıyorum ama bir türlü 12.takımın sayfasına giremedim 12. Takım yazınca diger takımkarda karışık olarak çıkıyor direk 12.takımla mesajlaşmak için arama motoruna ne yazmalıyım cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
ben 1.70 boyundayım 67 kiloyum hedefim 57 olmak takımımı belirlersiniz artık

12.takım cuma zayıflama yarısması yaz cıkar yadactrl+d ye bas sık kullanılanara ekle daha kolay

Son düzenleme:
Son düzenleme:
cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyen arkadaşlaryer almak istediğiniz takım tercihiniz varsa ; bunu belirtirseniz sevinirizsağlıklı ve keyifli kilo vermek için sizleri bekliyoruz.....haydi canlanalım biraz

Bende katılmak istiyorum....1.60 boy 71.5 kilodayim..hedefim 60... bur ay icinde 80.2 den düştüm bu kiloya. ..dogum kilolarimdan kurtulmak istiyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…