Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bız suan ıtıbarıyle 7-8 kısıyız 5.takım 3.kısı kalıyorsa ve 13.takım sayısı az ıse sız bız yenı acıldık dıye oncelıgınızı bıze verdınız ve suan hak sızındır bende bır sure yenı uye alımı yapmıcam.takımın suankı sayısı bızım ıcın yeterlı.14.takımda uye almıyor.
uye alım sorumlumm duydunmu sekerımmmm uye alımı yapmıoruz bır suree

13.ve 5.takım buyrun kaptanlar meydan sızındır

hayırlı akşamlar arkadaşlar;

bende hepinize; 12. ve 14 .takımlar açıldığından bu yana üye alımında bizlere göstediğiniz hassasiyet ve destekleriniz için çok teşekkür ederim

şu an 64 kiloyum.1 ay içinde 6 kilo vermek istiyorum.diyetle çok zor kilo veriyorum.yürüyüş yapmam gerekiyor.ramazan sonrası daha ciddiye alacağım

vaaayy, vahşi batı gibi , herkes eli tetikte beklemekte

9. takım olarak bizde yarışmadayız..hem zayıflama yarışmasında hem de eleman kapma yarışmasında

suan 14 .takımtayım 2 haftaolmak uzere oraya katılalı.
cuma 2.bıldırımımı yapacağım ama bu takımda kendımı yalnız hıssettıgım ıcın başka takıma geçmeyi düşünüyorum.
not:üyelerının cogu 90 ustu olan bır takım varsa sevınırım yada enazından 2-3 tane 90 ustu olanda olsa olur.en azından yalnız hıssetmem hemen hemen aynı kılodakıler olursa daha ıyı olur.yeme konusundakı zaaflarımı aynı olacağından daha cokm destek oluruz dıye dusunuyorum

26 yasındayım çalışıyorum bekarım. 92 kılo ile 14 takıma katıldım.suan cuma bıldırımınde 91,5 kılo çıktım
hedef 70e ınmek.

Son düzenleme:
5 takımın kilo sınırı şuanda en fazla 80.00 kilo ile bende... ben açık çek sunuyorum 90 lık takım bulamazsan gel yamacımıza

83 var istermisin??

9. takıma bekleriz..

Öncelikle merhabalar ben 1.66boyunda 70 kiloyum AZİMLİYİM zaten 100 kilodan oldum 70 ama diyetisyeni bırakınca kilo veremedim özele gittiğim içinde çok para alıyodu bende tek başıma deneyim dedim ama olmadı bende sizlerim artık :)
:44:

biblokedicik 3. Takıma gelebilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…