Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba bende cuma zayıflama yarışmasına dahil olmak istiyorum .ben 84 kiloyum 1.56 boyundayım kilo vermeyi cok fazla istiyorum çünkü bir bebeğim olsun istiyorum ve kilolarım benim için sıkını yaratıyor. Bana destek olacak beni aşka getirecek aynı şekilde benimde onlara yararım dokunacak takım arkadaşlarıyla zayıflamak istiyorum

12. Takima gelebilirsin canim :)) performansimiz ve motivasyonumuz cok iyi :))

arkadasımda davet etmıs zaten 12.takıma bekelrıss

Selam.

kilom (tok ve ödemliyim çok sağlıklı bir sonuç değil suan ama) 68
boy 1.70

bir kaç ay önce 71 kilodan 61 e düştüm diyet ve sporla. 3 aydır homini gırtık yiyorum yine kilo aldım. Motivasyona ihtiyacım var

14. takıma gelebilirsin cnm...

Arkadaşlar lüften üyeyi çağırırken başka bir takımın çağırıp çağırmadığına bakın. Mesela yukarda 14. takımın çağırdığı üyeyi 12. takım çağırmış. Bu konu önemli ve hassas bir konu. Bence daha dikkatli olmalıyız.

Ben mesaji yazarken 14. Takim göndere basmis sanirim..kasıtlı birsey degil...bu durum zaten ozen gosterdigim bi konu...

Ben mesaji yazarken 14. Takim göndere basmis sanirim..kasıtlı birsey degil...bu durum zaten ozen gosterdigim bi konu...
Son zamanlarda çok sık olmaya başladı canım. O nedenle yazma gereği duydum. Bu kez saatlere bakmadım. Ama sayfayı mesaj yazarken yan sekmede güncelle yaparsak eğer bu hataya düşmemiş oluruz. Hassasiyetin içinde teşekkürler

Boyum 177 kilom bu sabah itibariyle 71.6
Nisanda 80 ile başladım diyet vs yapmadan sadece çayımdaki şekeri falan düşürerek 76ya indim son 3 haftadır daha planlı bir şekilde ve sporla devam ediyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…