erkek arkadaşımdan ayrıldım ve hiç bu kadar kararlı olmamıştım
ama bi problem var ben neredeyse hiç bişi yemiyorum yediklerimi nasıl yazıcam :26:
canım selam,mesajını geçen günde gördüm,bir kaç takımdan kaptanlarımız davet etmiş seni ,düşünmedin sanırım ki tekrar yazmışsın.istediğin gibi ağırlığı 90+ olan takım sanırım yok.bizim takımımızda değişik kilolardan oluşuyor.104,89,85 şu anda en yüksek kilolar takımda,diğer arkadaşlarımız daha düşük kilolarda.senin düşüncene ne kadar uyar bilmiyorum,kendini yalnız hissetmemen ve takımsız kalmaman adına katılmayı düşünürsen bekleriz.suan 14 .takımtayım 2 haftaolmak uzere oraya katılalı.
cuma 2.bıldırımımı yapacağım ama bu takımda kendımı yalnız hıssettıgım ıcın başka takıma geçmeyi düşünüyorum.
not:üyelerının cogu 90 ustu olan bır takım varsa sevınırım yada enazından 2-3 tane 90 ustu olanda olsa olur.en azından yalnız hıssetmem hemen hemen aynı kılodakıler olursa daha ıyı olur.yeme konusundakı zaaflarımı aynı olacağından daha cokm destek oluruz dıye dusunuyorum
26 yasındayım çalışıyorum bekarım. 92 kılo ile 14 takıma katıldım.suan cuma bıldırımınde 91,5 kılo çıktım
hedef 70e ınmek
benide alın bir takıma ya nolur tek başaramıcakmışım gibi bi his var içimde :S 120 kilo ile başladım 113 kilo olmuşum bir ayda şuan 112.7 kiloyum zayıflamak istiyorum benide alın bir takımaaaaaa bu arada 22 yaşındaım haşimato pko hastasıyım. cevap bekliyorum şimdiden tşkkürler...
Böyle bir yarışmaya katılmak bu saatte nereden çıktı inanın bilmiyorum. Ama ben de her kilolu bayan gibi canın atak diyenlerdenim boyum 1. 60 kilom 86 1 yıllık evliyim ve evlendikten sonra 17 kilo alıvermişim artık kilo vermek istiyoruuuummmm. Bu arada yıllardır her türlü diyetisyene gittim hatta en akupunktura bile gittim. Ama sonuç ortada.
tamam 3. takımdayım şimdi ne yapmalıyım,
canım selam,mesajını geçen günde gördüm,bir kaç takımdan kaptanlarımız davet etmiş seni ,düşünmedin sanırım ki tekrar yazmışsın.istediğin gibi ağırlığı 90+ olan takım sanırım yok.bizim takımımızda değişik kilolardan oluşuyor.104,89,85 şu anda en yüksek kilolar takımda,diğer arkadaşlarımız daha düşük kilolarda.senin düşüncene ne kadar uyar bilmiyorum,kendini yalnız hissetmemen ve takımsız kalmaman adına katılmayı düşünürsen bekleriz.
dn:cuma yarışması sonuç listelerinden,takımların kilo düzeylerine bakabilirsin .senin için daha sağlıklı bir karar olur diye de düşünüyorum.
evet 8.takım.bol paylaşım yapman gerekiyor,takım kuralları ilk sayfamızda yazıyor.sizin takım 8.takım dimi?
takımlara katılma isteğini yazdığın anda görmüştüm,fakat diğer takımlardan davet edilmeni bekledim,çünkü ben yeni üye alımı yapmıyorum.bu arada benim gibi çok kiloluların olduu bi takım iyi olur üstteki arkadaşın dediği gbi insan kendini yalnız hissedyr
suan 14 .takımtayım 2 haftaolmak uzere oraya katılalı.
cuma 2.bıldırımımı yapacağım ama bu takımda kendımı yalnız hıssettıgım ıcın başka takıma geçmeyi düşünüyorum.
not:üyelerının cogu 90 ustu olan bır takım varsa sevınırım yada enazından 2-3 tane 90 ustu olanda olsa olur.en azından yalnız hıssetmem hemen hemen aynı kılodakıler olursa daha ıyı olur.yeme konusundakı zaaflarımı aynı olacağından daha cokm destek oluruz dıye dusunuyorum
26 yasındayım çalışıyorum bekarım. 92 kılo ile 14 takıma katıldım.suan cuma bıldırımınde 91,5 kılo çıktım
hedef 70e ınmek
benide alın bir takıma ya nolur tek başaramıcakmışım gibi bi his var içimde :S 120 kilo ile başladım 113 kilo olmuşum bir ayda şuan 112.7 kiloyum zayıflamak istiyorum benide alın bir takımaaaaaa bu arada 22 yaşındaım haşimato pko hastasıyım. cevap bekliyorum şimdiden tşkkürler...
bu arada benim gibi çok kiloluların olduu bi takım iyi olur üstteki arkadaşın dediği gbi insan kendini yalnız hissedyr
18 yaşındayım 170 boyunda ve 68 kiloyum önceden zayıftım lisede kilo aldım özellikle sınava hazırlanırken.şimdi ise üniversiteye gidene kadar kilo vermek istiyorum :)
19 yaşındayım 1 63 boyum 64 kilodayım hedefim on kilo vermek ve çok azimliyim bayramdan sonrada spor salonuna gideceğim. bende katılmak istiyorum .
Merhaba, ben 21 yaşında 161 cm boyunda 65 kilo biriyim. 3-4 yıldır sınavlar sebebi ile kilo aldım... 53tüm öncesinde.. 55 hedefim.. ama BKI ne göre 53 olmam gerek... bir aydır Haftada 3 gün spor yapmaya çalışıyorum. Boğazıma hakim olamadığım için bir gram bile veremedim. Sabit... Açken 64 tokken 65. Desteğe çok ihtiyacım var sanıırm. Takıntı haline getirdim artık.... kocaman popom ve kapkalın bacaklarım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?