bayram dolayısı ile takıma pek giren olmucak ama eğer düzenli paylaşımda bulunurum dersen 5.takıma beklerizMerhaba arkadaslar :) benı de aranıza alır mısınız ? 2 gündür diyetteyim :) 60.7 kiloyum, hedefim 52:)
bayram dolayısı ile takıma pek giren olmucak ama eğer düzenli paylaşımda bulunurum dersen 5.takıma bekleriz
merhabalar. ben de yarışmaya katılmak istiyorum. 6 aylık bir bebeğim var. doğumdan ciktigimda 59 kiloydum . şu an 68 kiloyum. doğumdan sonra insanlar kilo verir ben aldım. boyum 1.70 55 kilo hedefim.
3.takıma bekleriz.Ben gülsüm 24 yasındayım son 6 yıldır kilolarımla ugrasıyorum al ver al ver 2007de başladı kilo problemim
2007 65 den 55 e düştüm
2008 55 den 85 e cıktım
2009 85 den 95 e cıktım
2010 95den 80 ne indim
2011 duragan
2012 80 den 74e indim
su an 74 kiloyum ama 60 kilo olmak istiyorum
2 ay önce evlendim yeni yıla bu kilolarla girmek istemiyorum bir kaç yıl bebk düşünmüyoruz yani bebek olmadan kilolar gitsin istiyorum bana uygun bi grup varmıı
Merhaba arkadaşlar bende 61 kiloyum ve 57 kiloya düşmek istiyorum.Hangi gruba katılmalıyım?
3. Takıma bekleriz.diyete başladığımda 72 kiloydumyaklaşık 2 ayda 7 kilo vererek 65 kilo oldum bi süre zayıflamam durdu sonra diyete sporu da ekleyerek 8 kilo verdim 2,5 ayda. 57 kilo olmuştum boyum 159 olduğu için kilolu görüntümden hala kurtulamadım diyetisyene 1 ay gitmiştim ideal kiloma 50 demişti ben içimden hep 48 kilo olmak istiyorum. geriye vermem gereken 9 kilo var en fazla 3 ay içinde bu kilolardan kurtulmak için her şeyi yapacağım
merhaba ben 29 yaşında 160 boyundayım lise ve üniversite boyunca 60-63 kilolarda gezdim(spor yaptığım halde)
nişanlılık döneminde 10 kilo verdim (montanıac tarzı beslenerek ve biraz da düğün telaşı nedeniyle)
evlendiğimde 53 kloydum şimdi bebeğim var 1.5 yaşında ona hamileyken 74 kiloya çktım
1,5 senede 19 kilo verdim ve şimdi 55 kilodayım
ama istediğim kilo hep 50 olmaktı (yani vermek istediğim kilo 5 kilo)
bunu sizinle paylaşarak yapmak istiyorum
daha önce buradaki dayanışmanın bana çok şey kattığını söyleyebilirim
yazdıklarınızı okumak bile yetiyor gerçekten
bu siteyi çok faydalı buluyorum inşallah herşey gönlümüzce olur.
özellikle emzirip kilo vermek isteyen arkadaşlara önerim alkali beslenmeyi araştırsınlar..
herkese başarılar..
Merhaba yaklaşık iki aydır diyet ve spor yapıyorum, temmuzdan beri de bu forum sitesini takip etmeye başladım. Motivasyonumun artması için bende bir diyet grubuna katılmak istiyorum artık. İki ay önce 82'le başladım ve bugün 73.6'yı gördüm. Hangi diyet grubuna katılabilirim?
Kimse bir şey yazmadı gruplarda yer yok mu? Kendimi biraz daha anlatayım dedim bende belki görmeyenler olmuştur. Hayatım boyunca diyet yapan kilolu bir insandım, iki ay önce canıma tak etti, 60 ı görene kadar bırakmak yok diye başladım. Diyetle birlikte, spor yapıp bol su içerek devam ediyorum programıma. 82'yle başladım bugün 73.6'yı gördüm tartıda. Öncelikli hedefim 60-65 civarı, sonra yavaş yavaş 50'li rakamlarıda görmek istiyorum. Diyet gruplarından birine katılabilir miyim bende??
5. Takıma beklerizmerhabalar boy 1.63 kilom 64.9 ama 62 leri görmüştüm yakın zamanda ama tekrar almaya başladım artık dur demem lazım guruba almanız temennisiyle emin olun daimi gurup üyesi olacağim beni aldığınıza inş pişman olmayacaksınız
3.takıma bekleriz.meraba herkese..
daha önce de birçok defa güzel kilo verip geri almış olan bir bayanım..
bu sefer çok azimliyim beynimde bitirdim herşeyi gerçekten bıktım şu durumdan boyum da kısa bir küçüklüğümden beri hep kiloluydum kendimi hiç zayıf bilmem canıma tak etti artık...yaza allah kısmet ederse nişanım olucak yani tam güzel alımlı bir kız olma zamanlarımı kilo denilen illetle mafetmek istemiyorm..
sanırım biraz uzun oldu kusuruma bakmayın özetle yaş 23 boy 160 kilom bu sabah 61i gösteriyodu bni de alır mısınz aranıza ?
merhaba herkese
ben 22 yaşındayım boyum 162 ve kilom 91..çocukluğumdan beri kiloluyum ama özellikle ergenlik zamanında aldım kilolarımı.geçen sene 78 kiloya kadar zayıflamıştım ama bu sene geri aldım.sürekli diyet yap 3 kilo ver bırak 5 kilo al durumundan sıkıldım.artık kalıcı olarak vermek istiyorum kilolarımı.. bir diyet gurubuna katılmak istiyorum çünkü daha motive bi şekilde devam etmek istiyorum.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?