Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar herkese merhabalar,
Ben 22 yaşındayım, 167 cm boyunda şimdilik 66,5-67 kg arasındayım. Kilo vermeyi inanılmaz istiyorum! Seneye düğünüm olacak büyük ihtimalle, daha kesin bir tarih yok, ama o zamandan çok önce zayıflayıp, fit olmak istiyorum:) Bunu da tabii ki sizlerle yapmak düşüncesindeyim. Hem birbirimize destek oluruz, hem de hedeflediğimiz kiloya ineriz:) Daha önce cuma yarışmalarından haberim yoktu, yarışmayı görünce çok mutlu oldum. Çünkü benim böyle bişeye ihtiyacım var, kaçamak yapmadan, sürekli kontrollü bir şekilde kilo vermek. Hedefim 4 sene önceki kilom olan 57 civarı:) Beni bir gruba alın lütfen çok heyecanlıyım ve kararlıyım:) Cevabınızı dört gözle bekliyorum, hepinize başarılar!

4. takıma gelebilirsin canım

merhabaaaaaa.....
ben 24 yaşındayım 1.70 boyum var ve 64 kiloyum.. hedefim 55 kilo olmak (ama eylülde tatile gideceğim için bi an önce olabildiğince çok kilo vermeliyim )
3 sene önce 60 kiloyum çok kilom var diyodum ve 1 ay pilates yaptım 57ye düştüm ama ssınavlarım başlayınca pilatesi bıraktım veeeeee 3 sene içinde hiç farketmeden 65 olmuşum :S beni de aranıza alırsanız çok sevinirim

9. takıma gelebilirsin

Mrb arkadaslar bende dogumda 25 kilo aldim ve 2 sene oldu suan 76.5 kiloyum hedefim eski kiloma 62 ye donmek cok azimliyim boyum 1
68 benide araniza alirmisiniz

5. TAKIMA ÇAĞIRILAN YADA KENDİ İSTEĞİ İLE GELEN AŞAĞIDAKİ KİŞİLER GEREKLİ PAYLAŞIMDA BULUNMADIĞI İÇİN 5. TAKIMA GİREMEMİŞTİR ..

[TABLE="width: 330"]
[TR]
[TD]mutlulukbulutu[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]52,50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tanricaa[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]61,50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]funda08[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]72,00[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

şimdi bu guruplara nasıl giriliyor anlamadım ben ben 173 boyunda 67,5 kiloyum. spora başladım, zayıflama çayı içiyorum ekmek yemiyorum sabahları kahvaltı yok işe erken geldiğim için yapamıyorum bitkisel çaylar içiyorum öğlen yemeği iş yerinde ekmeksiz yiyorum, akşamları yemek yiyemiyorum meyve veya meyve suyu içiyorum. 55 56 kilo olmam gerekiyor

Herkese merhaba ben 16 yaşında genç bir kızım.Küçüklüğümden beri ailem beni zayıf diye diye bir güzel besledi.Tabi ki buna minnettarım ama yanında gelen kilolar çok büyük bir problem oldu benim için.Ne yazık ki ailemden dolayı 1.57 boyunda zayıflamayı başarırsam minyon tipli birisi olacağım.Geçen sene liseye başlamadan hemen önce SBS sınavları sağolsun 55 kiloya kadar çıktım.Yani kilolu olmanın acısını iliğime kadar çektim.Arkadaşlarım tarafımdan maalesef dışlandım.Bu yüzden lisede kendime yeni bir sayfa açacağım dedim.Açtım mı evet ama yaptığım tam bir saçmalıktı.Ailemden kaçmak için okulun yurdunda kalmaya başladım.Bütün gün bir şey yemiyordum.Svah kahvaltı domatesin dörtte biri yanında minicik peynir ve şekersiz çay.Öğlen yemeklere dokunmuyordum okuldan hemen sonra 1 litre doğru duydunuz 1 litre yarım yağlı sütle altınbaşak paketlerinden bir tane yiyiyordum.Saat altıdan sonra su bile içmiyordum.Haftasonları da iki gün yüzmeye gidiyordum.Sonunu hepiniz tahmin etmişsinizdir.Hayatımdaki en kötü hastalığı geçirdim.Tam iki ay içinde 48 kiloya düşmüştüm.Ama bünyem dayanmadı ve ben 1 hafta 38 derece ateşte debelendim.Hastenede ilk defa serum yedim.Annem başımın ucunda ağladı.Hiç bir şey yiyip içemiyordum.Ve 42 kiloya kadar düştüm.Rengim sapsarı garip bir şey olmuştum.Yaklaşık 2-3 ay boyunca 45 te kaldım.Sonra annemler şunu ye bunu ye kendine dikkat et diye diye yine 54'e çıktım.İnanın okul pantolonu giymek benim için tam bir işkence.Belimde çok bir sorun yok ama basenim.Resmen sırama bütün gün gömülüyordum.Bu yüzden yine diyet yapmaya başlamak istiyorum ama bu sefer beni destekleyen insanlarla ve sağlıklı bir şekilde.Elimden gelenin hepsini yapacağıma söz veriyorum.Okullar açılana kadar tekrar zayıflamak tek isteğim.Yardımcı olursanız çok çok sevinirim çünkü bir desteğe ihtiyacım var...

eee kimse davet etmiyor kendi kendime gircem bi guruba :))) öğlen yemeğinden sonra birşey yiyemedim iki litre suyumu fazlasıyla içtim bitki çaylarımı içtim bir saat yürüyüş yaptım şimdi de form çayımı içiyorum:) çok azimliyimdir bence birlikte zayıflayabiliriz grup başkanlarına duyrulur :)

9. takıma gelebilirsin canım..

Ya bizim kaptan kimseyi almayacakti ama kimse cagirmadiysa istersen 12. Takıma gel kaptanimm anlayışla karsilar :))

Acaba beni de alacak kimse yok mu ? Yemeğime dikkat eder sağlıklı beslenirim zaten önemini anladım beslenmenin.Hem azimliyim de.Saçma bulanlar olabilir beni ama inanın boyum kısa olduğundan tutmuyor.Bir yerede kumuştum sadece kilo değil ölçülerde önemli.Yakında üst bedenim 36 alt bedenim 40 olacak diye korkuyorum.

Son düzenleme:
Slm ben azimli bir grup istiyorum diyetini yapan kacamaklarini itiraf edebilen ve sporuda eksik rtmeyen . Ayrica diyet gunlugunu surekli aktif tutup paylasim yapacak birileri kisaca anlatayim baska bir sitede 10 kg verdim ama malesef arkadaslarim hamile kaldigi icin devam edemedik. Bende bayramdi felan derken hupp 2 kg geri almisim suan 60kg ve hamis kalmadan once 54 olsam super olacak beni hangi grup kabul eder ? Soz veriyorum caliskan bir ogrenci olacagim

düzenli paylaşım şartımız var... şayet paylaşım sürekliliği sağlayamazsanız takıma girişinizi gerçekleştiremem ...

kabul ediyorsanız 5. takıma beklerim... yok bize uymadı diyorsanız diğer takım kaptanlarının davetlerini beklediğinizi burada belirtirsiniz.. :82:

Hemen geliyorum mmm

Geldim gelemez olur muyum

Selam kızlar ben evlendikten sonra kilo aldım ve iki yıldır vermeye çalışıyorum. Sporla 7 kilo verdim ama 5 kilo versem çok daha güzel olacak. Beni de takıma alın çok hırslıyım bu konuda.

Selam kızlar ben evlendikten sonra kilo aldım ve iki yıldır vermeye çalışıyorum. Sporla 7 kilo verdim ama 5 kilo versem çok daha güzel olacak. Beni de takıma alın çok hırslıyım bu konuda.

merhaba canım düzenli paylaşım şartımız var... eğer kurallarımızı kabul edersen 14.Takıma bekleriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…