Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben çok kolay kilo alıp veriyorum mesela 1999-2003 yılları arasında 50 kiloydum 2003-2005te 65 2005-2008 de 55 2008-2012 65 şimdi ise aralıkta doğum yaptım 75te kaldım ve diyete baslayıp bırakıyorum. suanda 162 boyum ve 75 kiloyum 60 kiloya inmek istiyorum 2-3 ayda sadece gaza ihtiyacım var diyete dün basladım. aranıza alırsanız sevinirimm

14. Takıma gelebilirsin canım.. Düzenli paylaşım yapma şartımız vaar ama

Son düzenleme:
Merhabalar. Ben 19 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hep kilo problemim oldu. Cok sık kilo alıp veriyorum. Gecen sene tiroit problemim oldu ve 57 kg dan 65 kg ya cıktım. Hastalığım Cok şükür gecti şu an 63 kg yum. Boyum 1.63 Hedefim 55 olmak. Bunun icin de cok iyi bi desteğe ihtiyacım var. Bir gruba katılabilirsem cok seviniceem :106:

Son düzenleme:

14. takıma beklerim cnm...

Küçüklüğümden beri kiloluyum aslında şuan 17 yaşında 76 kiloyum boyum 172. Bu yıl (2014) ygs sınavına gireceğim ve okul dershane derken son bi kaç yıldır daha çok kilo aldım (düzensiz beslendiğim için) bu yılın başında sanırım stresten 8 kilo verdim . 84 kiloydum ve artık böyle devam etmiyceğinin farkına vardım bununla beraber stresde eklenince spor bile yapmadan kilo verdim bunun sağlıksız olduğunu düşündüğüm için bunda sonra yediklerime daha çok dikkat edicem ve kondisyon bisikleti aldık onunla beraber ideal kiloma ulaşabileceğimi düşünüyorum . Aslında kafamı koyduğunu yapan biriyim ama şimdiye kadar hiç kilo verme çabasına girmediğim için veremiyordum . Bundan sonra inş. sizinle beraber daha çabuk kilo verip daha sağlıklı olucam :)))

azimliyim kararlıyım bol paylaşım yaparım diyorsan 14. takıma gelebilirsin......

azimliyim kararlıyım bol paylaşım yaparım diyorsan 14. takıma gelebilirsin......

Çok çok mutlu olurum tabiki :)) sanırım 2 hafta deneme süreniz var , o zaman ben yarın bilgisayara geçer ( şuan telefondayım) 14. Takımda kendimi tanıtır hedefimi , yediklerimi , kilomu felan yazmaya başlarım tabi bunun yanında faydalı bilgiler vb. :)))

tamam cnm yarın görüşmek üzere

Bilmiyorum nasil baslamaliyim boyum sizlere göre biraz uzun olabilir 1.75 boyundayim kilom kilom ise 90 ne yapmam gerek bilmiyorum sizlerin engin bilgilerinize ihtiyacım var okullara kadar önümde olan 1 aylik süreçte (sağlıklı bir şekilde) kilo vermeye baslamak ve bunu hedefime ulaşana kadar istiyorum . İlk ay 4-5 kaç olursa cok acelem yok o konuda hedefim ise 5li rakamlari görmek tabikide herbirimiz gibi , Evimde kondisyon bisikleti var onun dısında spor salonuna kayıtlı degilim oturdugum yer 14 katli bir apartman ve düşünüyorum merdiven cikarakta egzersiz yapabilirmiyim günde kaç merdiven . Neyse uzatmayayim daha fazla beni alacak bir grup bekliyorum .​

canım 9. takıma gelebilirsin tabi çok paylaşım yapabilirim, azimliyim ben pes etmem diyosan

Son düzenleme:
canım 9. takıma gelebilirsin tabi çok paylaşım yapabilirim, azimliyim ben pes etmem diyosan

Tabiki öyle olmasam burda olmazdim elimden geldigince paylasimda yapmaya calisicam simdi 9.takımdaysam ne yapacagim bu cuma tartilip kilomu mu yazacagim özelden mi yazsan yada bunlarin oldugu bir konu varmi biraz acemiyimde forumda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…