Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben 19 yaşındayım 64 kiloyum nasıl basliyim bilmiyorum ben temmuz 2012de 82 kiloydum ondan onceyse 90ni görmuslugum var bu kilolar hep cocukluktan mayıs ayindaysa 59 kiloydum ama maglum diyete baslayali 10 ay olmus cok sıkılmıstim ve kendime biraz izin verdim bu izin gecen haftaya kadar bitmek bilmedi tabii ve 66 kilo oldum gecen hafta 2sini verdim simdi tekrar 59 olmaya çalışıyorum boyle seyler bende cok ise yariyor beni de aranıza alir misiniz :)

14. takıma gelebilirsin cnm

merhabalar ben hep çok zayıftım 50 kilonun üstüne hiç çıkmadım ama şu son 1 senede 15 kilo aldım depresyon vs gibi nedenlerle.. acil kilo vermem gerek erkek arkadaşım bile dalga geçio şişko die yardım please ;(

şuan 12 gruptayım vegeçiçi kaptanlık yapıyorum, kimse kalmadı. birilerini almak istiyrz fakat sürekli aynı gruplar aldığı için fırsat bile olmuyor. lütfen izin verirseniz müsadenizle 12 grup olarak bir kaç gönüllü arkadaş almak isteriz herkese şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
gruba nasıl dahil olacağız? gruplar die arattığımda da bulamadım siteye yeni kayıt olduğum için bazı şeyleri bilmiyorum bana yardım edebilir misiniz?

Son düzenleme:

üyeyi davet ettim cnm

merhaba arkadaşım....öncelikle kendi adıma bu duruma düşmekten dolayı rahatsız olduğumu belirteyim....ancak takımın dağalmaması adına üye almak durumundayım(ız)son iki haftadır buraya yazan bir çok arkadaş geri uğramaz oldu bu çok nahoş bir durum ve takımın dağalmaması için bunu yapmak durumunda hissediyorum kendimi....

14. takıma gelebilirsin canım

arkadaşı ben çağırdım. müsadenle ben alıyorum arkadaşı.

.:44::44::44:

87.70 kg biriyim ,stresten bazı kişiler iştahları kapanırken benimde iştahım açılıyor yiyorumda yiyorum :) beş yıl önce 72 klodaydım , ben çok zayıf bi insan olmadım zaten by 176 yani minyon bi insan değilim ,istediğim zaman güzel kilo veriyorum ama çok halsiz kalıyorum ve aşırı baş dönmesi yaşıyorum ,kısacası dün diete başladım ve yarışmaya katılmak istiyorum ...

eğer kilo vermede kararlıysan ve düzenli paylaşım yaparım diyorsan http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/130579-12-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html grubumuza beklerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…