merhaba bayanlar :) ben 22 yaşındayım 157 boyundayım daha önce bu yarışmada vardım yakşalık 1 yıl kadar durdum. tam hedefime 3 4 kg kaldı derken kiloları geri almaya başladım bisssürü sebepten dolayı bu yüzden takımdan ayrıldım. şimdi tekrar katılmak istiyorum. bilgisayarı yoğun kullanıyorum. dukan diyeti yapmak istiyorum tekrardan ( daha önce dukan diyetiyle 7 8 kg verdim 1.5 ayda falan ). ayrıldığım takımım 9. takımdı. ben yeni bir takımda yeni yeni arkadaşlar edinmek ve güzel güzel şu kilolardan kurtulmak istiyorum :) üstelik hedefime kısa sürede varmam lazımki ailemin yanına döndüğümde beni gördükleri zaman şok yaşasınlar :) ( dövmede yaptırmak istiyorum 59 u gördüğüm gün yaptırıcam dövmemi :) ) şuanda 73 74 arası gidip geliyorum.
Bol bol paylaşım yapabileceksen seni 5. takıma bekliyoruz :)
selam arkadaşlar,
bende doğumu itibari ile tombiş olan bu kilolarından kendini bilince rahatsız olanlardanım
ara ara kilo alıp vermişliğim var ama idealim 70
evlenirken 70 kilo olup 75 ile hamile kalıp 90 ile doğum agirip emzirme döneminde 95 e çıkan üzgün biriyim : ((((
şu anda bebişim 16 aylık ve emzirmiyorum 93,2 kiloyum ama kurtulmak için fazlaca motivasyona ihtiyacım vaaarrrrrr
sizlerin desteğine ihtiyacım var arkadaşlar..
merhaba ben dilek , şu an 63 kiloyum hedefim 55 .
genelde kilom 60 civarıbda seyrediyor diyetle biraz veriyorum ancak diyeti bıraktığım anda yeniden alıyorum.
en son 56 kiloya indim fakat tatilde geri aldım hepsini,, ve geçen kış giydiğim pantolonlarım olmuyor. ocak ayında gebelik planlıyorum ve o zamana kadar 55-56 olmak istiyorum... diyet konusunda oldukça hırslıyım hele de böyle motive edici bir ortamda süppperrr hırslı olurum. aranıza alırsanız sevinirim
Bol bol paylasim yaparim ve kararliyim diyorsan 3.takima bekliyoruzdaha önce verdiklerimi yine aldım. velhasılı tekrar maratona başlamak istiyorum. 62 civarında kilom. hedef 57.
14.. takıma gelebilirsin...slm arkadaslar bnde 73 kiloym ve hedefm 50 olmak benide aranıza alırsanz cok sevnrm
slm özelden cvp veremyrm katılmak istyrm am ayeni üye oldm nasıl yapmam gerektiğini bilmyrm
33 yaşında 80 kiloyum büyük beden aramaktan bıktım bende istediğimi giymek istiyorum.aramıza alırsanız sevinirim.
slm özelden cvp veremyrm katılmak istyrm am ayeni üye oldm nasıl yapmam gerektiğini bilmyrm
Merhaba,
33 yaşında 1 çocuk annesiyim. 8 yıl önce 48 kg olarak evlenen biri olarak Boyum 160 cm kilom 01.11.2013 gecen cuma itibariyle 67,4 idi. Henüz tekrar tartılmadım. Kendi çapımda diyet ve yürüyüşe başladım.
Ben de katılmak istiyorum grubunuza. Verdiğiniz kilolara ben de kilo vererek dahil olmak istiyorum. Motivasyon lazım hazır gaza gelmişken yılmamalıyım. Destek bekliyorum sizlerden
MErhaba canım. 5. takıma bekleriz. Gel verelim kiloları :)
nasıl gelicem 5. takıma yardımcı olabilir misin? Link var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?