Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Azimliysen 4. takimda seni bekliyoruz

Selamlar ben de eski 6. takım üyelerindenim,takım kapandığından bir süredir boştaydımm ve malesef stres sıkıntı da sanırm bana çok yedirdi eski kiloma geri döndüm nerdeyse daha fazla izin vermeden önlem almak istiyorumm..

Ben 165 boyunda,23 yaşında, 66,6 kiloyum, gerçi ödem ve adet şişkinliğim de var sanırm 1 haftadır ameliyattan ötürü yatıyorum; hedef 57; önceki kilo verme serüvenmde 59 a kadar inmiştim ancak ardından yaz tatili geldi hemen ve dikkat etmedm aldım, sonra nişanlandm kilo verdm tekrar 62 lerdeydm ancak şu anki duruma üzüldüm; ancak 1 hafta önce batından ameliyat olduğum için bir süre spor yapamayacağım, doktor gözetiminde ilk ne zman derse o zman egzersizlere başlayacağım ki sporu çok seven biriyimdir, eski formuma kavuştuğum an koş koş koş :) İşin özüüü, bu yaza da formda girmek istiyorum hem belki yaz sonu düğünüm de olabilir gerçi hazırlık sürecnde kesin kilo veriliyor ama ben yaza da zinde girmek istiyorum ayy ne çok konuştm beni de alın muck.:)

Son düzenleme:

merhaba canim..kilo almana cok üzüldüm..
simdi baktimda sen 340.etapta diskalifiye edilmissin:26:

Arkadaşlar merhabalar!
Ben 60-69 aralığındakiler konu başlığına da yazdım
Yarışmaya katılmayı çok istiyorum benim için harika bir motivasyon olur
Değerlerim

Boy:169
Kilo:64
Hedef say say bitmez ancak şimdilik hedefim 59.9 da olsa 60'ın altına düşmek
Beni de aranıza alırsanız seviniriim azimliyimdir elimden geldiğince bildirim yapmaya çalışırım boğazımı tutarsam iyi bir kilo vericiyimdir
Bu hafta bende yarışmada olmak isterim

Sevgileeer

kararliysan ve bol paylasimda bulunacaksan 3.takima bekliyorum canim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=38584&page=5768

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün itibariyle gerçekten zayıflamaya karar vermiş bulunmaktayım.uzun zamandır diyetteyim zaten 82 den 75e anca düşebildim.tek başıma olmuyor artık benide aranıza alırsanız sevinirim. Boy:163 kilo: 75 24 yaşındayım.

herkese günaydın:) arkadaşlar 96 kg ile diyete başladım dün tartıldım 92.9 kg şu an. ama kendi başıma çok zor oluyor bende yarışmaya katılmak istiyorum. LÜTFEN beni de aranıza alın:) Diyetimi bozmadığım müddetçe çok da iyi kilo veriyorum:)

Canim seni 4. takima bekliyorum.birbirimizden ogrenecegimiz cok sey oldugunu dusunuyorum

Merhabalar, 1,70 boyunda ve 67 kiloyum.. hep zayif biriydim taa ki dogum yapana kadar. .
2 yil oldu dogum kilolarimi veremedim ama cok hirsliyim vermek istiyorum hedefim kisa surede 60 a inmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…