Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
24 yaşındayım. kilom 94. boyum 1.65 bildiğin yusyuvarlağım yani :) acil kilo vermem lazım. malum sağlık sorunları felan beni kabul edecek takım varmı acaba:?

meraba bayanlar

62 kilo 1.65 boydayım, bana yakışan kilo 55 oluyor, daha önce 8. takım ile çok iyi bir şekilde kilo verip 55e inmiştim fakat şimdilerde dengemi kaybedip yine aldım ve tek başıma bu işi beceremiyorum malesef... beni de aranıza alırsanız mutlu olurum çünkü acilen eski halime dönmek istiyorum help pleaseee !!!

cnm 13. takıma beklerim

Mrb arkadaslar forumda yeniyim ve ilk kez yaziyrm bi hatam olursa affola :)
Hayatim boyunca hep kilo sorunum oldu sismandim yani.diyetler kilo vermeler iki katini almalar vs vs...taa ki gecen 1marta kadar.kendime bir soz verdim ve bugune kadar yapmadigim bisey yaptim.diyet diye cikmadim yola.az yiyecegim,herseyi yiyecegim,acikmadan sirf zevk olsun diye yemege son verecegim ve aksam yediden sonra yemeyi birakcgm gibi prensiplerle ciktigim yolda 72 kg dan (boyum 1,65) 5.5 ayda 57 kg a kadar dustum.burda biraz ara verdim 2 ay sonra 2 haftada 2 kilo daha verdm ve amacladigim 55 kg a ulastim.ama bazi sikintilarim oldu ve kendimi iyice biraktim cok yemege basladim ve su an 60 kg dayim.bugun bu gidisata bi son vermeye karar verdm.biliyrm bunu yapacak iradem var. aldigim 5 kiloyu vermem lazim bunu da sizinle paylasmak isterim.davetlerinizi bekliyrm

canım 13. takıma beklerim

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=138629

Merhaba kızlar bende diyete ve yürüyüşe başladım ama yalnız olmuyor herseferinde beş kilo veriyorum sonra geri alıyorum boyum 1.73 kilom 79.3 benide alırsanız aranıza sevinirim:))

merhaba. 34 yaşındayım. 2 çocuk annesiyim. ve 96 kilo ile başladım. şimdilik sadece 4 kilo verebildim. aranıza katılmak isityorum.

Son düzenleme:
kendimden bahsedeyim azcık

geçen yıl bu zamanlar 75 kiloyken girdiğim diyet serüvenime 4-5 ay kadar bi sürede 15 kilo kadar verdim.
kilo almadım şükür ki şuan 59-60 kilo civarıyım bu ara yemem içmem saçmalaştı iyice ve göbeğim haddinden fazla büyük.(
bu yıl nasipse düğün düşünüyoruz ve ben 54-53 civarı kiloları görmek istiyorum artık.
gelinliğin içinde ince belli zarif bir kuğu gibi süzülmek için diyet+spor birlikteliğine başlayıp fit bir görünüme kavuşmam gerekli.

şimdiden teşekkürler

merhaba ben 174 boyundayım 71 kiloyum. kendi başıma uyguladığım diyetlerim var haftada en az iki kez spor da yapıyorum.ama yarışarak daha iyi zayıflayabileceğimi düşünüyorum. ben de bir diyet grubuna katılabilir miyim lütfen ?

merhabalar.yemeyi ve tembelliği çok seviyorum evet ama artık bu işe bir dur deme vakti geldi. yaşım 27, boyum 1.66, kilom 63, hedefim ise yaza kadar 54. bir grup azmime azim katacaktır:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…