Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende katılmak istiyorum nasıl yapacağız bunu

canım cuma yarışmalarına katılmak istiyorsan ilk sayfada ne yapman gerektiği yazıyor.. kendini tanıtan bi yazı yazıyorsun buraya takımlar davet gönderiyor sana.. ona öre bir takıma girebilirsin... kilo cetvelini soruyorsan o ayrı yapılışı yine forumda yazıyor.. niyetin varsa gruplara katılmaya önce iyice bi kuralları oku, takımlara bi bak ona göre yaz bence...

kilom 105 yaşım 28 boyum 170 bende bu yarışmaya dair olmak istiyorum ben lise dönemlerinde kilo aldım normal lise yerine açık öğretim okumak istedim ve kilo almaya başladım hemde ne kilo ama gene 75 i geçmemiştim sonra üniversitede kilo verdim tabiki 68ile70 arası sonra sevgilim aldattı üniversite bitti kpss sorunu başladı tabiki bütün gün evde çok kötü ve aslında kilo çok önemsemiyordum ama bir baktım yaşımdan büyük gösteriyorum hiç bir giyisi olmuyor çok igrenc bir duygu size göre kıyafetimiz yok sözü resmen parçalıyor insanı sonra bir erkeğe bakmak bire kendime haram diye düşünmeye başladım banka filan düşünüyorum çalışmak için bu kilo imkansız herseyden vazgeçtim ama sağlık elden gidiyor onu fark ettim benim anne annemde kilolu ve hasta olunca kaldırması götürmesi bakılması o kadar zor ki ondan kilo vermek istiyorum bakın yaa erkekler otuz beş yaşındaki insanlar bire abla filan diyor bu o kadar ağır gelmeye başladı kı bana ve herseyi koyverdim ama artık kendimi toplamak istiyorum her konuda ve bunun içinde kilo vermekte var diyet yapıp kilo vermek istiyorum kilolu olmak resmen çok kötü birsey ailen devamlı söylüyor hiç tanımadığın insanlar seni incitecek sekilde söylüyor bu çok kötü lütfen bana yardım edin

selamlar benı belki hatırlarsınız daha once 5.takımda yarıstım ve 12.takım kaptanlıgı yaparken zorunlu nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım.
5 takıma basladıgımda 88 kılo ıdım yanlıs hatırlamııyorsam 73 e dustum takımlar esnasında dedıgım gıbı mecburen ayrılmak zorunda kalınca 77 kıloya kadar cıktım.yıne yenıden dıyete basladım aynı zamandada spor salonuna gıdıyorum 1 haftadır suan 75 kusurlerdeyım tam net kılomu bılemıyorum.
yuksek musadelerınızle tekrar takımlara katılıp hedefıme ulasmak ıstıyorum..

SAYGILAR...

9. Takima buyur gel canim :)

Merhaba,
Bende katılmak istiyorum. 28 yaşındayım 1.68 boy ve an itibariyle 89 kiloyum. Haziranda doğum yaptım. Hamilelik süresinde 30 kilo aldım, ben aslında 60 kiloluk bi insandım :) emzirme isi hafiflediğine göre artık başlayabilirim dedim. Daha önce de bi kilo verme hikayem var. Neyse benide alın beni deeee :)

9. takıma gelebilirsin canım

kızlar yeni evlendim ve hızla kilo aldım şimdi dank etti. bugun diyetisyene gideceğim. boy 168, kilom: 82, hedef:60, süre : 6 ay (kendimce belirledim :) ) yaş:24 yani verecek cok kilom var. ama azmim de var....

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben Leyla . 43 yaşında evli ve 3 çocuk annesiyim . Benim küçük bir sorunum var demek isterdim ama çok büyük bir sorunum var . Ben 112 kiloyum Boyum 1.63 Acilen kilo vermem gerekiyor . Gerek doğumlardan gerekse ilaçlardan daha önemlisi yemeği çok sevmekten kaldı kilolarım . Ama artık çok sıkıldım , eşim daha çok sıkıldı . Bu yüzden kilo vermek istiyorum . Tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum .

Son düzenleme:
Boyum 168 kilom 57 hedefim 5 kilo vermek bugun basladim hem spora hem diyete:) bnide alin bi takima

Kararliyim azimliyim derseniz 9. Takima bekleriz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…