bende katılmak istiyorum nasıl yapacağız bunu
tesekkürler insallah kilo verebilirim çook istiyorum
kilom 63.8 boyum 1.65.58 kiloya düşmek istiyorum.yasım 26
9. Takima buyur gel canim :)
selamlar benı belki hatırlarsınız daha once 5.takımda yarıstım ve 12.takım kaptanlıgı yaparken zorunlu nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım.
5 takıma basladıgımda 88 kılo ıdım yanlıs hatırlamııyorsam 73 e dustum takımlar esnasında dedıgım gıbı mecburen ayrılmak zorunda kalınca 77 kıloya kadar cıktım.yıne yenıden dıyete basladım aynı zamandada spor salonuna gıdıyorum 1 haftadır suan 75 kusurlerdeyım tam net kılomu bılemıyorum.
yuksek musadelerınızle tekrar takımlara katılıp hedefıme ulasmak ıstıyorum..
SAYGILAR...
Merhaba,
Bende katılmak istiyorum. 28 yaşındayım 1.68 boy ve an itibariyle 89 kiloyum. Haziranda doğum yaptım. Hamilelik süresinde 30 kilo aldım, ben aslında 60 kiloluk bi insandım :) emzirme isi hafiflediğine göre artık başlayabilirim dedim. Daha önce de bi kilo verme hikayem var. Neyse benide alın beni deeee :)
kızlar yeni evlendim ve hızla kilo aldımşimdi dank etti. bugun diyetisyene gideceğim. boy 168, kilom: 82, hedef:60, süre : 6 ay (kendimce belirledim :) ) yaş:24 yani verecek cok kilom var. ama azmim de var....
Boyum 168 kilom 57 hedefim 5 kilo vermek bugun basladim hem spora hem diyete:) bnide alin bi takima
Merhaba ben Leyla . 43 yaşında evli ve 3 çocuk annesiyim . Benim küçük bir sorunum var demek isterdim ama çok büyük bir sorunum var . Ben 112 kiloyumBoyum 1.63 Acilen kilo vermem gerekiyor . Gerek doğumlardan gerekse ilaçlardan daha önemlisi yemeği çok sevmekten kaldı kilolarım . Ama artık çok sıkıldım , eşim daha çok sıkıldı . Bu yüzden kilo vermek istiyorum . Tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?