kendimden bahsedeyim azcık
geçen yıl bu zamanlar 75 kiloyken girdiğim diyet serüvenime 4-5 ay kadar bi sürede 15 kilo kadar verdim.
kilo almadım şükür ki şuan 59-60 kilo civarıyım bu ara yemem içmem saçmalaştı iyice ve göbeğim haddinden fazla büyük.(
bu yıl nasipse düğün düşünüyoruz ve ben 54-53 civarı kiloları görmek istiyorum artık.
gelinliğin içinde ince belli zarif bir kuğu gibi süzülmek için diyet+spor birlikteliğine başlayıp fit bir görünüme kavuşmam gerekli.
şimdiden teşekkürler
merhaba ben 174 boyundayım 71 kiloyum. kendi başıma uyguladığım diyetlerim var haftada en az iki kez spor da yapıyorum.ama yarışarak daha iyi zayıflayabileceğimi düşünüyorum. ben de bir diyet grubuna katılabilir miyim lütfen ?
merhabalar.yemeyi ve tembelliği çok seviyorum evet ama artık bu işe bir dur deme vakti geldi. yaşım 27, boyum 1.66, kilom 63, hedefim ise yaza kadar 54. bir grup azmime azim katacaktır:)
Merhabalar,
Bie kilo mağduruda benimdir.85 kilo ile doğuma girdim bebeğim 9 aylık oldu en son kilom 75. 1.66 boyum var.
4 gündür sıkı bir diyetteyim yarışma benı daha çok kamçılıcaktır buna inaniyorum lütfen benı de gruplardan birine alınız.
Merhaba
Gruba bende katılmak istiyorum mümkün mü ?
yas : 24
boy : 1.70
kilo:64
hedef kilo : 55
merhaba,
ben de derhal boyle bir yarisa katilip acil kilo vermesi gerekenlerdenim. 1.67 boy, 101-102 kg, 31 yas. 4 yil once 69 kg'ya kadar zayiflamistim, sonra hoop tekrar aldim. ama artik daha ileri gitmeden tekrar once 69'a sonra hedefim olan 55'e inmeliyim.
lutfen beni de cuma yarislarina alin.
ek: sanirim biraz daha ayrinti versem daha iyi olacak.
ben hep tombuldum. bir ara 100'e ciktim, sonra bir diyetisyene gittim ve 7-8 kilo kadar verdim. 2010 ocak'ta diyete basladigimda 85 kg idim. 2010 mayisinda 69 kiloya kadar inmistim, spor ve diyet ile. ama orada bir plato olustu ve ne bir sure ne kadar ugrassam da kilo veremedim, bu da beni moral olarak etkiledi ve diyetten koptum. o zamandan bu zamana kadar da tekrar 100'u gordum. fakat artik bu gidise bir dur demenin vakti geldi. tekrar spora basladim. diyete de basladim ama bir yaris, boyle bir destek olmadikca yapamayacagimi, surekli kopacagimi da anladim. o yuzden benim bu yarisa katilmaya cok ihtiyacim var. umarim yarina kadar bir takimda kendime yer bulabilirim ve haftaya cuma ilk bildirimimi yaparak ben de incelmeye baslayabilirim.
arkadaşlar ilk defa bu kadar çok talipli burada eğer gerçekten zayıflamaya niyetliyseniz ve düzenli paylaşımda bulunursanız isteyenler 5. takıma gelebilirler aşağıda linkini veriyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=195397&page=5116&p=33661641&posted=1#post33661641
Ben gercekten zayiflamaya niyetliyim. Allah'in izniyle, her gun duzenli paylasimimi yaparim, diyet ve sporumu yazarim, kilo bildirimlerimi aksatmam. Cok tesekkurler :)
Kızlaaaar iyi akşamlaar beni de alın aranızaaa 81 kiloyum boyum 166
arkadaşlar ben de doğum kilolarını bir türlü veremeyenlerdenim.56 kg idim evlendiğimde dört sene önce.5 ay içinde rahattan, eşime çorbadan tatlıya sofra kurmaktan 63 kg oldum.ve hamile kaldım.hamilelik süresince canımın çektiği herşeyi fazlasıyla yedim ve 90 kg ile doğuma girdim.81 kg idim doğumdan sonra.sonra süt olsun diye ailemin yedirdiği bir yığın şeyden sonra 87 oldum.kendi kendime diyetler yaptım spor salonuna yazıldım.kızım şu an 3 yaşında ve ben 78 kiloyum.mayısa kadar acilen vermem gereken 15 kilom var.mayıs diyorum çünkü eşimin yaptığı bi şey çok dokundu bana.kızımıza derginin birinden panda resmi göstererek "kızım bak annenin fotoğrafı" demesi yıktı beni.mayısta evlilik yıldönümümüz var.ben o güne kadar kilolarımdan kurtularak ona panda değil bir ceylan olduğumu göstericem.beni de grubunuza alıp katkıda bulunursanız cok mutlu edersiniz.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
evet seve seve gelirim.ama nasıl yardımcı olursanız sevinirim
merhaba arkadaslar ben aydanur 1.55 boyunda 60 kg agirliginda bi tombis kizim oncelikle size nasil kilo almaya basladigimi anlatayim.kucukken kisa boyllu minnos bir kizdim bu boyle devam etti fakat sonra yaz tatili geldi ve cok abur cubur yiyen bir arkadasimla 2 hafta tatile gittik sonuc ben oldum 51 kg sonra 52,53,54 en son 55 olmayayim tamam dedim oldum 55,56,57.. 60 i gecmeyeyim birsey olmaz dedim sonra 62,62.5 larda yeter artik dedim son 2-3 haftadan beri yediklerime dikkat ederek 60 kg oldum ( daha bu sabah tartildim) ve cok mutlu oldum artik magazalara girip begendiklerimi denedikten sonra yakismasini istiyoru ama bu is icin istikrar sart!! bu yuzden beni takiminiza alirsaniz memnuniyet duyarim herkese iyi aksamlar
Günaydin arkadaslar, umarim dogru alana yaziyorumdur. Adim Elif ve buradaki tüm bayanlar gibi bende kilolarimdan sikayetciyim. 1,71 boyum ile suan 80e direk dayamis bulunmaktayim, disipline ve kilo verme yolunda azimle yürüyen arkadaslarin motivasyonunu görmeye ihtiyacim var. Hedefim ilk etapta 70 daha sonrasinda 63 kilo olmak. Benide araniza alin, dogru yolu buldugumda istikrarli olma ve isin pesini birakmama gibi güzel bir huyum vardir.
Merhaba arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bunu sağlığım için istiyorum yürürken biraz nefes nefese kalıyorum kilom çok değil ancak boyun kısa. 150 cm 55 kiloyum. 1,5 yıllık evliyim. Yaptığım yemekler çok güzel oluyor bende hapur hupur yiyorum ne yapım
Bazen kendimi kıtlıktan çıkmış ve ilk defa yemek görmüş gibi hissediyorum böyle giderse ben ohhooo çok kilo alırım. Birde hamile kalmadan vermeliyim....
Sizce bu iştah psikolojik mi??DD
TÜM ARKADAŞLARA İYİ KİLO VERMELER.
noluyyy benide grubunuza alınn!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?