Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.daha önce kendi çabamla yememe dikkat ederek ve yürüyerek 35 kilo verdim ancak daha sonra bunun 10 kg geri aldım.şimdi inşallah yarın tekrar start vermek istiyorum ağustosa kadar. azimliyim ancak motivasyonumu kamçılayacak birilierine ihtiyacım var.aranıza benide alın pişman olmazsınız. çalıştığım için sistematik bir hayatım var bu da diyeti uygulama konusunda kolaylık sağlıyor

Son düzenleme:
peki teşekkürler umarım başarılı oluruz

peki şimdi ne yapacağız

linki veriyim canim

Canim buyur sende gel :) gelin kendinizi orada da tanitin kizlar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=38606&page=5656&p=33930683#post33930683

Merhaba arkadaslar.ben bundan 1sene once 6. Takimla 12 kilo vermistim.izine ayrildiktan sonra malesef geri aldim.simdi istikrarli bi takim ile tekrar devam etmek istiyorum.yardimci olursaniz sevinirim

merhabalar. daha önce burda bir gruba yazıyordum ama şifremi unuttuktan sonra öyle kaldı yazamadım bir daha. bir buçuk sene öncesi kilo vermeye başladım 73 kiloydum şuan 58.5 kiloyum 168 boyundayım. bir kaç aydır yediklerime dikkat edemiyorum buna artık dur deme kararı aldım çünkü basenlerim aldı başını gidiyor bir gruba girip paylaşım yaparak kilolarıma yine veda etmek istiyorum..

Selam adım Gamze 16 yaşındayım boyum 170 cm kilom aç karna 65.4 tok karna 65.9
benim en çok kilo aldığım dönem 6. sınıfta oldu . Hayatıma lanet olası sbs girince
sınav sitresi felan derken ... denemelerde netlerim öncelerden düşüktü bende buna inat çikolataya dayanıyordum ama hergün
7. sınıfta farkettim 70 kilo olmuşum yeter dedim kendi kendime evde yürüyüş bandımız vardı onda yürüdüm bol bol dışarı dolaşmaya çıktım derken 8. sınıfa kadar 60 kiloya düşmüştüm bu hem beni mutlu ediyor ben mutlu oldukça da derslerimi etkiliyordu ... Şimdi istediğim liseyi kazandım ama 9. sınıftayken tekrar başladım kilo almaya geçen hafta 66 kiloydum hatta 3-4 gün önce...
Hedefim 55 olmak .. Neden olmasın ki bu demi !!

Boy 1.70 ve hedef 55 kilo olmak

Tatlım bu sözler bana küfür gibi geldi yemin ediyorum sakın üstüne alınma bu benlik bi duum..Benim boy 1.64, hedef 55 ama hala 60 küsürlerde sürünmekteyim..

Kuzu 55 olup bir deri bir kemikmi olucaksın..Bi kaçkilo ver 60 da sınırla..Çukulataya ve akşam yemelerine dikkat edersen gider zaten o bir iki kilo, zaten düzenli yürüyosun..Hem yaşında çok küçük, çabuk gider çabuk hiç merak etme, abur cuburdan uzak dur yeter.

Son düzenleme:
Merhaba benim adım Beyza 37 yaşındayım ,bekarım, 90 kiloyum.4 yıl önce zayıflayıp 61 e kadar inmiştim ama nası becerip geri 90 a fırladım hiç anlamadım Kızlar ben çok azimliyimdir isteyince müthiş kilolar verebiliyorum ama bunu tek başıma yapamıyorum.Daha öncedende 61 kilolara böyle arkadaşlarımla yarışarak inmiştim.Lütfen benide aranıza alın

Canim 9.Takıma buyur gel :)

Merhaba arkadaslar.ben bundan 1sene once 6. Takimla 12 kilo vermistim.izine ayrildiktan sonra malesef geri aldim.simdi istikrarli bi takim ile tekrar devam etmek istiyorum.yardimci olursaniz sevinirim
merhaba canim..sen diskalifiye olmussun:26:
canim tam kilon ve hedefin ne yazarmisin...eger 58 kg isen boyuna göre kilon fazla degil bence

Son düzenleme:
merhaba canim..sen diskalifiye olmussun:26:

canim tam kilon ve hedefin ne yazarmisin...eger 58 kg isen boyuna göre kilon fazla degil bence

kilomu tam bilmiyorum tartım bozulmuş ortalama 58 kiloyum hedefim 55 olmak kilom ideal ama 55 olunca kendimi daha iyi hissetceğime inanıyorum. bende bölgesel sorunum var basenlerimde onun içinde spora başladım

Canim ne yapmam lazim yani hic giremiyormuyum artik gruplara
Berencigim 2 hafta önce 6.takimdan kelebekhill de geldi..o da diskalifiye edilmisti..simdi bizim takimda ama daha listede degil..
sen girdigin takima durumu izah et,takim kaptani senden memnun kalirsa paylasim alanina savunmani yazar ve diger takim kaptanlarindan onay ister tekrar yarisman icin..eger itiraz gelmezse tekrar yarismaci olabiliyorsun,fakat 1 takim bile itiraz ederse maalesef yarisamiyorsun artik:26:

kelebek icin onay bekliyoruz simdilik diger takimlardan

Anladim canim.tesekkur ederim ama henuz bi takima giremedim herhalde bakalim biri kabul ederse halletmek icin girisimde bulunurum.tekrar tesekkurler

Ay ne olur beni alın sadece 5 kilo versem bile olur ama veremiyorum doğumdan sonra kaldı yapıştı gitmiyor çooook mutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…