Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yıllardır kilo alıp veriyorum, yeme bozukluğu filan da var. şimdi çok kararlıyım ve sizin desteğinize ihtiyacımvar.
yaş 39 boy 168 kilo 66. hedef kilom 58, kendime koyduğum süre maksimum 2 ay, çok zor biliyorum ama cuma yarışmaları bana destek olur diye düşünüyorum.

9. takima beklerim canim

merhaba 1.58 boyunda 79.5 kiloyum 23 yaşında ve 5 aylık evliyim
1.5 sene önce cuma zayıflama yarışmasına katılıp 8 kilo kadar vermiştim.bir grupla beraber hareket etmenin nasıl motive ettiğini biliyorum bu yüzden tekrar yarışmaya dahil olmak istiyorum
bir takımdan davet bekliyorum

9.takima bekleriz canim...

Merhaba 27 yaşındayım 1.71 boyundayim gecen sene 90 kiloydum diyetle 70e düştüm su anda yine diyetteyim 1 haftada 2.5 kilo verdim su anki kilom 74.7 bende bir takimdan davet bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
merhaba 1.71 boyunda su anda 74.7 kiloyum 1 sene once 90 kiloydum 20 kilo vererek 70 e dustum fakat son bi kac aydir 7 kiloyu geri aldim 1 haftadir diyetteyim ve 2.5 kilo verdim bir haftada bende bi takimdan davet alabilirsem.katilmak cok isterim

9. takıma bekleriz canım

e hadi daha ne duruyorsunuz 9. takımdaki diyet arkadaşlarınız heyecanla sizi bekliyor buyrun bakalım :))

zayıflamaya azimli kararlı diyet arkadaşlarınız sizi bekliyor 9. takıma buyrun lütfen :)

Merhaba bende aranız katılmak istiyorum boyum 1.71 kilom 74.1 28 yasındayım 3 haftadır dıyet yapıyorum 78-79 kılo ıle basladım benıde aranıza alınn

Merhaba bende aranız katılmak istiyorum boyum 1.71 kilom 74.1 28 yasındayım 3 haftadır dıyet yapıyorum 78-79 kılo ıle basladım benıde aranıza alınn

karaliyim ve istekliyim dersen 9. takim seni bekliyor canim

karaliyim ve istekliyim dersen 9. takim seni bekliyor canim

Kararlıyım ve aşırı istekliyim 65 i gormeden bana eahat huzur yok suan bıras az kılo verıyorum bırde sıskınım regl olucam ama lısteye gıremeyecegım ıcın sorun olmaz gelıyorum tpıge

Boyum 1.71 kilom 103.200 19 yaşındayım, 113 kilodan 103 kiloya indim ve daha fazla motive olabilmek için böyle bir yarışmaya katılmak isterim :)

Merhaba. Özellikle paylaşım vb konularda yardıma ihtiyacı olan bir takımda yer almak istiyorum. Bilginize :)

Merhaba ben 34 yasinda 97 kiloyum boyum 172 iki cocugum var eskiden zayiftim hamilelik dogum bu kilolara geldim bebegimi emziriyorum sutum etkilenmeden kilo verebilecegim bir gruba girmek istiyorum motivasyona ihtiyacim var

Merhaba. Özellikle paylaşım vb konularda yardıma ihtiyacı olan bir takımda yer almak istiyorum. Bilginize :)
tatlım bizi tarif ettin
Her konuda yardıma ihtiyacımız var ve seni 8.takıma bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…