Hedefim 50 kg olmak
Slm. ben 34 yasinda 1,65 boyundayim. Bir sürü diyet denedikten sonra (WW ve Uykuda zayiflama) 92 kilodan 72-71 olmayi basardim. Hedefim 55-60 arasi olabilmek. Ilk hedefim 65 (hedefimi kücük tutunca bana daha iyi ve daha ulasilir geliyor). Su an halen daha uykuda zayiflama diyetini yapiyorum onun yaninda nerdeyse her gün spor yapiyorum. Sarkmamak icin kas yapmayada basladim. Yaklasik iki haftadir tarti bana pekte sevimli gözükmüyor 72 ile 71 arasinda oynuyor devamli.
Bundan sonrasina yanliz devam etmek istemiyorum bu yüzden cok paylasim yapilan bir guruba üye olmak istiyorum azimliyim ve kalan 10-13 kiloyu 5 ay icinde vermem gerekiyor. Beni motive edecek bir guruba katilmak istiyorum. Cok yazarim cok paylasirim simdiden söyleyeyim...Var mi sesimi duyan ????? :18:
Selam kızlar,ben 60 kiloyum,hedef kilom 50.14 aylık bebeğim var,Emziriyorum,karatay diyeti yapmak istiyorum,çok aç kalmak istemiyorum çünkü.Spor yapmaya hiç vaktim yok.daha önce karatayla 63 kilodan 57 ye rahatlıkla düşmüştüm,şimdide yapabilirim ama biraz motivasyona ihtiyacım var,benide gruba alın lütfen,sevgiler😍😍😍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çocukluğumda tombuldum:) sonra kendi çabamla hiç bir destek almadan kilo verdim 41 kiloya düştüm :) sonra en fazla 57-58 olup geri 50 ye düşüyordum. Son 3 seneye kadar 50-51 de sabit kaldım ancak son 1 sene yaklaşık 15kilo aldımşu an ben 71 kiloyum hedefim en az 55 olabilmek :) benide alır mısınız ?
Bende katilmak isterimm
Acikcasi kac kilo oldugumu bilmiyorum ama tarti bugun veya yarin alicaz hemen soyleyebilirim ama yaklasik 105 110 arasi oldugumu dusunuyorum. Hedefim 67 - 65 kilo 1.72 boyundayim
4. takimabekliyorum seni
doğumdan önce 58 kiloydum 20 kilo aldım 78 ile doğuma girdim,emziriyorum bol bol su içerek 63 kiloya düştğm eski kiloma gelmek isiyorum bu arada boyum 1.70
bende katılmak istiyorum kilo 79 boy 1 70 hedefim 10 kilo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de katılmak istiyorum
1,58 boyundayım 71,5 kiloydum pazar günü
60 kiloya inmek istiyorum.
Merhaba ,
10 ay önce dogum yaptım boyum 1,68 kilo 7560 kiloyA inmek istiyorummm benide aranıza alır mısınız :)
bende katılmak istiyorummm :) 97-98 kilo civarıyım 19 yaşında 165 boyundayım
Mrb. Benim boyum 1.63. Kilom 83. Hiç çok zayıf bir kız olmadım her zaman balık modundaydım. Ancak moral bozukluğu, bazı sıkıntılardan dolayı 72 kilodan 83 kiloya çıktım. 10 sene once 86 olmuştum, o zaman bıraz spor ve dıkkat ederek 70 kıloya dusmustum. Bu sefer her seye yenıden başlamak ıstıyorum. aşama aşama ulaşmak istediğim kilo 63. Benı de aranıza alın. Birlikte kilo verelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?