Benide aranıza alın)))Vermem gereken kilo 3 ayda 25 kilo))))
Ben hamileliyinde 40 kilo alıp doğuma 105 kilo giden ve şimdi bebeyi 5 ayında olan ve kilosu 91.4 olan bir şişkoyum)) 3 ayda vermem gereken kilo 25😳😳😳sonrasında bebeyimin doğum gününe kadar 10 kilo daha vermek istiyorum.
arkadaşlar bu cuma yarışması nedir bana bi anlatabilir misiniz ben de aranızda yeniyim
demin birisi beni 13.takıma davet etmişti geri mi çekti acaba kendileri ya :)
merhaba şu an 80 kiloyum 170 boy 27 yasındayım . kilo vererek 73 e kadar düşmüştüm ama bu ara yine aldım anlamadımcuma zayıflama gruplarından birine katılmak istiyorum =)
ve 58-60 kilo olmak hedefim =) hedefime ulaşana kadar mücadele edeceğim artık
Merhaba ben 34 yasinda 97 kiloyum boyum 172 iki cocugum var eskiden zayiftim hamilelik dogum bu kilolara geldim bebegimi emziriyorum sutum etkilenmeden kilo verebilecegim bir gruba girmek istiyorum motivasyona ihtiyacim var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
28 yaşındayım..oldum olası hep kiloluyumdur..yıllarca böyle çok güzelsin sakın verme kilo sana yakışıyo masallarını duydum ve işin kötüsü bende inandım buna..ilk ciddi kilo verme girişimim 4 yıl önce diyetsiz sporla olmuştu deli gibi spor yapıp 10 kilo vermiştim diyetle..ama aynı yaz girdiğim kpss- dgs sınavları bütün düzenimi dağıttı bide ramazan girince bıraktım 79 da..atamam oldugunda tek yaşamaya başlayınca İpin ucu kaçtı..en son gecen yıl 93 ü gördüm..aynı kilolarda devam ettim 89 a düştüm biraz dikkat edip..şimdi nişanlıyım haziranda düğünüm var 25 gündür spor diyet namına ne varsa yapıyorum 82 kiloyum..bu gruplardan birine dahil olursam daha iyi motive olacagımı düşünüyorum :)
13. takıma beklerimmm
13. takıma beklerimmm
Memnuniyetle:) forumda yeniyim ne yapmam gerekiyo şimdi..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?