Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar... 73 kiloyum pazartesi gunu itibariyle dikkat etmeye basladım. hedefim 52 kilo yaz sonuna kadar... bern de bir takıma dahil olup motivasyonumu artırmak istiyorum...

merhabalar... 73 kiloyum pazartesi gunu itibariyle dikkat etmeye basladım. hedefim 52 kilo yaz sonuna kadar... bern de bir takıma dahil olup motivasyonumu artırmak istiyorum...

2. takıma beklerim canım

Merhabalar ben melis
Benim kilo sorunum var diyete başlıcam ama bunu yalnız başaramıcam biliyorum desteğe ihtiyacım var birkaç hafta önce de yazmıştım buraya bir takımda bulundum ama aradığım birliği desteği ve azmi bulamadım gerçek anlamda birliğe önem veren sohbeti aynı zamanda desteği iyi katılımı bol olan azimli takımdan davet bekliyorum

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Canim bol paylasim yaparim azimliyimbdersen 3. Takima bekleriz

Merhaba, 95 kiloyum şimdiye kadar çok kilo alıp verdim ama bu sefer başaramıyorum. Kendi kendime diyeti sporu hep bozuyorum,bırakıyorum. En geç yazın sonuna kadar 55 kilo olmak için çok çalışacağım tek ihtiyacım biraz hırslanmak, Bu işi bir yarışma dahilinde yaparsam beni motive edeceğine inanıyorum. Davet bekliyorum, teşekkürler.

Merhabalar, 66.7 kiloyum 53 kilodan bu kiloya çıktım malesef. İlk defa hayatımda bir gruba katılacağım tabi alırlarsa.. Tek başıma kilo veremiyorum belli ki

60-69 grubuna yazmaya karar verdim, herkese başarılar bu zorlu süreçte

Kararliyim diyorsun o halde 3. Takima bekleriz

Mutluluk perisi 14. Takimin izinli uyesidir uteklifim geçersizdir

merhaba.

bende katilmak isterim kabul ederseniz.
26 yasindayim herzaman kiloluydum... artik yeter.. 93 kiloyum

nisanim oldu 1 ay önce ve ben resimlere bakamiyorum.. cok mutsuzdum kilom yuzunden. istedigim elbiseyi giyemedim ve kafama tak etti.

spora yazildim bugun ve hergun az az yuruyerek ve hamur islerini keserek baslamayi dusunuyorum. desteklerinize ihtiyacim var..

agustista insallah dugunum olacak ve ben ozamana kadar en azindan duzgun icime sinen bir gelinligin icine girebilmek icin en az 15 kilo vermek istiyorum.

Selam
Ben de yarışa katılmak istiyorum bol paylaşımlı bi takımda

yokmu takimda yer olan
azimli kararlıysanız 9. takıma gelebilirsiniz kızlar..

merhaba 97 kiloyum ve zayıflamak istiyorum . bir kac haftada sadece rejimle 3-4 kilo verdim ama yetmez hedefim büyük. yarışma motivasyonumu çok daha artırır diye düşünüyorum. başlangıçta 2-3 hafta spor yapamam ama yürürüm.çunki belimden yeni ameliyat oldum.işten ayrıldım zayıflayamama bahanem kalmadı :)
birlikte yarışacağım gönül dostları arıyorum..

14. takıma beklerim canım

selam kızlar bende haftaya perşembe günü diyetisyenden randevu aldım en son tartıldığımda 86 kiloydum. bebek sitiyorum ama önce en az 15 kilo vermem lazım... sıkı çalışan bir gruba girmek istiyorumm...

selam kızlar bende haftaya perşembe günü diyetisyenden randevu aldım en son tartıldığımda 86 kiloydum. bebek sitiyorum ama önce en az 15 kilo vermem lazım... sıkı çalışan bir gruba girmek istiyorumm...
14. takıma beklerim canım

Merhaba kızlaar,
Ben 70 kg gibi bir rakamdan başlayıp bugün itibariyle tek başıma 55.7'ye gelmiş bulunuyorum fakat artık verecek kilom azaldığı için zor veriyorum ve bu benim motivasyonumu düşürüyor, sizlerle birlikte kalan kilolarımı vermek istiyorum

Hedef kilonu belirtseydin keske

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…