Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 ayda 25 kilo vermen imkansız. Öncelikle bunu kabul et. Bu kadar aceleci olma yoksa sonunda hüsran yaşarsın. Eğer sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo vermek istiyorsan 13. takıma beklerim.

Sağlıksız bi şey yaptığımı düşünmüyorum.Hamur işini ve şekeri kestim.Geri kalan her şeyden yiyiyorum.Saat 5 den sonra hiç bir şey yemiyorum ve 80 dakika yürüme bandında yürüyorum.Takıma katılmak için ne yapmam gerekiyor????

Arkadaslar merhaba..Bende qrupa katilmak istiyorum..6kilo vermek ve saglikli beslenmegi ogrenmek istiyorum..Benide Araniza Alirmisiniz

Merhabalaaar ^.^ irade kabiliyetim ''0'' olduğu için bol motivasyona ve tabii ki sizlere çook ihtiyacım var :107: bu sefer çok fena geliyorum :124: teklifinizi bekliyorum :112:

merhabalar ben de takım desteğine ihtiyacı olanlardanım hedefim 7 kilo vermek teklif bekliyorum sabırsızlıkla

Arkadaslar merhaba..Bende qrupa katilmak istiyorum..6kilo vermek ve saglikli beslenmegi ogrenmek istiyorum..Benide Araniza Alirmisiniz

Merhabalaaar ^.^ irade kabiliyetim ''0'' olduğu için bol motivasyona ve tabii ki sizlere çook ihtiyacım var :107: bu sefer çok fena geliyorum :124: teklifinizi bekliyorum :112:

13 takıma bekliyorum kızlarrr

günaydın arkadaşlar....
78 kiloyum ve 60 kiloya düşmek istiyorum yardımlarınıza ve desteğinize ihtiyacım var lütfen benide aranıza alım. takımlardda boş olan varmı?

kızlar 2 yıl önce doğum yaptım. 64 ile hamile kaldım zorlu bir hamilelik geçirdim doğuma 105 kilo ile girdim.
bir yıl içiinde 63 kiloya düştüm fakat daha sonra terar hızla kilo alıp 78 kiloya çıktım. lütfen benide aranıza alın

günaydın arkadaşlar....
78 kiloyum ve 60 kiloya düşmek istiyorum yardımlarınıza ve desteğinize ihtiyacım var lütfen benide aranıza alım. takımlardda boş olan varmı?

14. takıma beklerim canım

Aslında yıllarca gıcık kapılan tiplerden oldum. Yedim yedim dal gibi kaldım. Taaaa ki son hamileliğime kadar. Şu an kızım 3 yaşında. Doğum sonrasında geçirdiğim rahatsızlıklardan dolayı gördüğüm tedaviler de kilo vermemi zorlaştırdı. Şu anda kendi gayretlerimle 68 den 64.5 kg inmiş durumdayım. Ama ideal kilom 54. Belimdeki ve dizimdeki rahatsızlık yüzünden kesin vermem lazım. Motivasyona ihtiyacım var. Lütfen biri beni grubuna kabul etsin.

Azimliyim ve bol paylaşım yapabilirim diyorsan 9. takıma beklerim tatlım

Azimliyim ve bol paylaşım yapabilirim diyorsan 9. takıma beklerim tatlım
Çok teşekkür ederim canım. Takımları incelerken 8. takıma denk geldim. Size geleyim dedim gel dediler. Ve paylaşımlara başladım. Teklif ettiğin için çokkkk çokkk teşekkürler.

evlenmeden önce 96 kiloydum diyetisyen yardımı ile 68 indim evlendikten sonra 78 çıktım ve hamile kaldım 92 ile doğum yaptım 82 düştüm ve şuan 85.6 kiloyum bebeğim 50 günlük ama ben ne yaptım süt olur diyerek bütün tatlıları götürdüm ve en kötüsü şeker hastası olma ihtimalim var beni de aranıza alır mısınız korkum ilerde şeker hastası olarak ilaçlara bağlı yaşamak sizden destek alarak ben de normal kiloma dönersem şekerim dengelenir inşallahhhh

daha önce bu sitede kilo verdim ama takımlara üye olmamıştım.
Kararlı ve aktif bir başlık olursa çok sevinirim, ben zaman ayırırım çünkü çok kararlıyım bu sefer.
Eylülde kardeşim evleniyor acil kilo vermem lazım
89 kiloyum bu arada yaşım 24

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…