Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tamam hemen ucayim oraya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beni de alın aranızaa :) 158 boyunda 50 kiloyum ilaclar yuzunden 55lere kadar cikmistim 47 kiloya dusmustum simdi yine almaya basladim hedefim 46. iradem yok gibi belki bir takimda olursam daha motive olurum diye dusunuyorum tesekkürler simdiden :)

1.75 boyum var ve 69 kiloyum bende bir gruba katılmak istiyorum eğer boşluk varsa ??

boyum 1.60
kilom 70
hedefim 54

ben de katılmak istiyorum 180 boyum, 80 kiloyum 68 hedefim.motive olmaya aşırı aşırı ihtiyacım var..

8.takımda yer var hanımlar.

Merhaba ben de araniza katilmak istiyorum
Boy:1.50
Kilo:72
Hedef:50

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba
bende dün diyetisyene gittim ve liste verdiler 7 kilo kadar fazlalığım var bende katılabilirmiyim aranıza bu sayede sizlerlede paylaşırken daha iyi dikkatli olabilirim.

merhaba
bende dün diyetisyene gittim ve liste verdiler 7 kilo kadar fazlalığım var bende katılabilirmiyim aranıza bu sayede sizlerlede paylaşırken daha iyi dikkatli olabilirim.

13. takıma bekliyorum canım seni.

selam arkadaşlar ben henüz yeniyim aranızda ama bende sizlere katılmak istiyorum

Merhaba ben de katılmak istiyorummmmm
Boy: 1.57
Başlangıç kilom: 70
Şimdiki kilom: 61.4

4-5 kilo daha vermek istiyorum haziran ayına kadar

merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum
boy:165
kilo:70
hedef:55

not:bundan yaklaşık dört beş yıl önce 79 dan 62 e indim geçen bu süre içinde de altmışlarda dolandım durdum sabit bir kilom olmadı.vücudumun ilk başta direnç göstereceğine inanıyorum ama iş hayatına atılmadan önce kilolarımdan kurtulmak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…