Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İkinizide 9. takıma bekliyorum kızlar

Merhaba kızlar ben de bir takıma dahil olmak istiyorum. 21 yaşındayım boyum 1,68 61,5 kiloyum hedefim 8 kilo vermek.

Kizlar bende katilmak istiyorum. 19 yasindayim 1.60 boyundayim 60 kiloyum. Kendimi bildim bileli kiloluydum bi kac sene once 30 kilo verdim simdi son 10 kilom kaldi. 50 kilo olmak istiyorum.

Merhabalar;
Ben yeni bir üyeyim ve yarışmaya nasıl katılmam gerektiği hakkında bir fikrim ok aslında yorum nereden yazılır onu bile anlamadım tesadüfen burayı buldum yazdım yardımcı olursanız sevinirim topik nedir ayrıca :)

kizlar bende katilmak istiyorum. 19 yasindayim 1.60 boyundayim 60 kiloyum. Kendimi bildim bileli kiloluydum bi kac sene once 30 kilo verdim simdi son 10 kilom kaldi. 50 kilo olmak istiyorum.

bende katılmak istıyorumm mümkün mü ki acaba
:44:

8. Takıma bekliyorum kızlar

Bende katilmak istiyorum nasil katilicam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende katilmak istiyorum nasil katilicam

Yaa lütfen Beni de alın aranıza. 20 yaşındayım 1.65 boyunda 70 kiloyum hedefim 53 kilo. Size ihtiyacım var(

Bu başlık hala gecerlimidir yani devam ediyormu?

8. Takımda yer var arkadaşlar oraya geçebilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=123779&page=8208

linke tıklayarak gidebilirsiniz.

Herkese Merhaba;

Bende 48 kilolardan 78 kiloya kadar çıkmış biriyim. Hedefim şimdilik 55 ama gerekirse ilerde 50 yada 52 ye düşürmeyi düşünüyorum. Sınavlar stres derken bu kilolara geldim. Şu anda 70-79 kilolar grubundayım.Oradaki arkadaşlarımı çok seviyorum.Orada 8 kilo kadar verdim. Bilmiyorum aynı zamanda takımlarada katılabiliyor muyuz? Katılabilirsem eğer çok sevinirim. Çünkü önümde daha çok uzun bir yol var. Belki burada olursam yarış havası içinde daha hızlı veririm. Bu aralar salmaya başladım sanırım kendimi çünkü.8 kiloyu 2,5 ay gibi bir sürede verdim.

8. Takımda yer var.

Banada yeriniz varmi acaba

Neden kimse cevap vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…