- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
kızlar merhaba. bende zayflamak istiyorum. şuan 73 kilodaym. 60lara kadar düşmek istiyorum. daha önce 4. grupa katılımıştm fakat bazı sebeplerden dolayı katılım sağlayamaydgmdan dolayı takım arkadaslarımın da motivasyonunu bozmamak için çekildim. bu sefer kararlıyım beni de aranıza alırsanız sevinirim
Gupsecim sen hala bizim takimdasin izinli görünüyo olman lazım. Evde notlarima bakarım yinede başka takıma geçmek istersen gecersin.
ben listede kendimi göremeynce çıktm sandm gogocum o yüzden buraya yazdm ama hala takıma kabl edilebilme şansım varsa seve seve devam ederm
bende katılmak ıstıyorum bende bendeee
merhaba zayıflamak ıstıyorum prolaktın hormonum yuksek oldugu için ilaç kullandım ılac bana kılo aldırdı ve spor da yapamıyordum hamıleyımdır dıye bugun olmadıgımı ogrendım, dıyet ve sporla kılo vermek ıstıyorum belkı kılodandır bebegımın olmayışı burada motıve olursam daha ıyı olur benım için.. 78 kıloyum 170 boyum.
Merhaba. Kilolarla basi belada olan biriyim. Boyunm 155 kilom 63. Bundan iki yil önce 7ayda 20kiloya yakin vermiştim diyetisyen kontrolunde. Ama zaman içinde biraktim ve bunun bir kismini geri aldimbir haftadir yeniden basladim ve bir kilodan simdilik kurtuldum. Darisi diğer 8kiloya :)
Beni neden kimse cagirmiyor gruplara?
9. takıma gelebilirsin canımbende gelmek ıstıyorum :)) hangısıne katılacam acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ortalama kilo geçmişim 63 olmuş ve doğum yaptıktan sonra 94 kiloya çıkmış son 1.5 yılda da kah eğri kah doğru ve kendimce yöntemler sonucunda 75 kiloya kadar düştüm. bundan sonraki aşamada da tek başıma diyet listeleriyle bi sonuca ulaşamayacağımı anlayıp son 1.5 aydır da diyetisyene gitmeye başladım. bu süre zarfında da 69 kg ile yoluma devam ediyorum. acep hangi gurup beni kabul eder ki:)
9. takıma gelebilirsiniz kızlarHerkese merhabalar:)burada yeniyim:) bende katılmak istiyorum 152 boyundayim 80 kiloyum.
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
9. gruba gelebilirsin tatlımben de çocukluğumdan beri böyleydim ama bir süre 4. sınıftayken ailemden uzak kalmıştım o dönemde zayıflamıştım yüzüm çökecek kadar ama sonra tekrardan yemeye başladım malum annem güzel yemek yapıyor aslında çoğu anne öyle
ortaokulda bir dönem 81 olduğumu hatırlıyorum sonrasında tartılmayı bıraktım eve hiç tartı almadık bir de şişmanlık ailenin genelinde varsa tartı gereksiz bir icat olmuş oluyor :s
sonra lise yıllarında ilk senemde birine aşık oldum ama bana şans vermedi neden olduğunu da anlamışsınızdırsonrasında ben hırs yapıp inceleceğime daha bir şişmeye başladım ne bulursam yiyodum öyle ki tost yiyip eve geliyor evdeki yemekten tekrar yiyodum hiç doymadım koskoca lise boyunca sonra üniversiteye geldim yine aynıydım hiç dikkat etmedim güya kendimi böyle kabul etmiştim ama etmemeliydim sonrasında geçenlerde tartı alayım dedim çünkü diyet yapmayı kafama koymuştum tartı almadan bir hafta öncesinde başlamama rağmen tartıda 113.4ü gördüm demek o bir hafta önce tartılsam 115-116 görürmüşüm baya yıkıldım ama bu sefer yemeğe sarılmadım yani ilk başta değil.
sonrasında biraz kendimi kontrol etmeye başladım mesela 3 aydır filan beyaz ekmek kullanmıyorum ama fast food yemeye devam ettim arada sırada ki geçenlerde başıma dank etti dedim napıyosun sen. sonrasında ise kendimi sitede buldum tekrar biraz daha aktif kullanmaya başladım çünkü bu sefer kararlıydım şimdi 106.8 oldum ve devam ediyorum.
eğer bir grup içerisinde olursam daha verimli olacağına inanıyorum çünkü burda okuduğum başarı hikayelerinin çoğu gruplardan çıkan kişiler birkaç kişi daha önermişti
neyse baya uzun uzadıya yazdım sonuç olarak söylemek istediğim şey takımınızda boş yer varsa ben hazırım
bu arada 21 yaşındayım ve 1.68 boyundayım
9. gruba gelebilirsin tatlım
9. takıma gelebilirsiniz kızlar
ben de çocukluğumdan beri böyleydim ama bir süre 4. sınıftayken ailemden uzak kalmıştım o dönemde zayıflamıştım yüzüm çökecek kadar ama sonra tekrardan yemeye başladım malum annem güzel yemek yapıyor aslında çoğu anne öyle
ortaokulda bir dönem 81 olduğumu hatırlıyorum sonrasında tartılmayı bıraktım eve hiç tartı almadık bir de şişmanlık ailenin genelinde varsa tartı gereksiz bir icat olmuş oluyor :s
sonra lise yıllarında ilk senemde birine aşık oldum ama bana şans vermedi neden olduğunu da anlamışsınızdırsonrasında ben hırs yapıp inceleceğime daha bir şişmeye başladım ne bulursam yiyodum öyle ki tost yiyip eve geliyor evdeki yemekten tekrar yiyodum hiç doymadım koskoca lise boyunca sonra üniversiteye geldim yine aynıydım hiç dikkat etmedim güya kendimi böyle kabul etmiştim ama etmemeliydim sonrasında geçenlerde tartı alayım dedim çünkü diyet yapmayı kafama koymuştum tartı almadan bir hafta öncesinde başlamama rağmen tartıda 113.4ü gördüm demek o bir hafta önce tartılsam 115-116 görürmüşüm baya yıkıldım ama bu sefer yemeğe sarılmadım yani ilk başta değil.
sonrasında biraz kendimi kontrol etmeye başladım mesela 3 aydır filan beyaz ekmek kullanmıyorum ama fast food yemeye devam ettim arada sırada ki geçenlerde başıma dank etti dedim napıyosun sen. sonrasında ise kendimi sitede buldum tekrar biraz daha aktif kullanmaya başladım çünkü bu sefer kararlıydım şimdi 106.8 oldum ve devam ediyorum.
eğer bir grup içerisinde olursam daha verimli olacağına inanıyorum çünkü burda okuduğum başarı hikayelerinin çoğu gruplardan çıkan kişiler birkaç kişi daha önermişti
neyse baya uzun uzadıya yazdım sonuç olarak söylemek istediğim şey takımınızda boş yer varsa ben hazırım
bu arada 21 yaşındayım ve 1.68 boyundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?