Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

13. takıma beklerim cnm

Merhaba, bende varım.
Takım olayını tam araştıramadım şuan için. Tek başıma oluyor fakat pek azimli olamıyorum bende sizlerle olmak istiyorum.

Boy: 1.57
Kilo: 59.8

Geçen yıl 61 kilo iken, 6 ayda 7 kilo verip 54 kg'ye kadar inebilmiştim.
Şimdi yeni hayatıma adapte olmaya başladım ve tekrar yürüyüşe başlayıp, yeme düzenime el attım.

13. takıma beklerim cnm
13. takım demek
teşekkür ederim şimdiden
yalnız benim sisteme ilişkin anlayamadığım şeyler var yardımcı olursanız çok sevinirim

1- ben her cuma size ne kadar kilo verdiğimi mi bildiricem
2-bu cumadan itibaren mi başlıyorum
3-neler yediğimi nasıl bir program uyguladığımı da her hafta belirtmek durumunda mıyım
4-takım liderimiz siz misiniz takıldığım bir nokta olduğunda size mi danışıcam?

umarım başınızı ağrıtmamışımdır.

boy:175
kilo:83
hedef:65
arkadaşlar benide aranıza alırmısınız şartlar nelerdir. 1.5 ay öncesi başladım dyete diyetisyene gidiyorum. ve 5 kilo verdim

boy:175
kilo:83
hedef:65
arkadaşlar benide aranıza alırmısınız şartlar nelerdir. 1.5 ay öncesi başladım dyete diyetisyene gidiyorum. ve 5 kilo verdim

4. Takıma beklerim ikinizi de kızlar

selam
benide aranıza alırsanız çok sevinirim....şuan engelleyemediğim bir iştah ve gr gr artan kilolarım var .....
boyum.160 cm kilom 55 kg .........çok kısa bir zamanda abur cuburla nerdeyse 7 kg aldım çok üzgünüm...yeniden sizlerinde desteğiyle 48 kg olmak istiyorum....

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=181064

düzenli paylaşımda bulunurum bı kiloyu vermeye kararlıyım diyorsan 2. takıma bekleriz

Merhaba. Bende kilo vermek istiyorum. Agustosa dugunum var acil bisiler yapmam lazim 1.60 boyum 76 kiloyum 24yasindayim hergun en az bir saat yuruyus yapiyorum. İstikrarli sekilde diyet yapmam lazim.

Merhaba. Kilolarla basi belada olan biriyim. Boyunm 155… kilom 63. Bundan iki yil önce 7ayda 20kiloya yakin vermiştim diyetisyen kontrolunde. Ama zaman içinde biraktim ve bunun bir kismini geri aldim bir haftadir yeniden basladim ve bir kilodan simdilik kurtuldum. Darisi diğer 8kiloya :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…