merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum
boy:165
kilo:70
hedef:55
not:bundan yaklaşık dört beş yıl önce 79 dan 62 e indim geçen bu süre içinde de altmışlarda dolandım durdum sabit bir kilom olmadı.vücudumun ilk başta direnç göstereceğine inanıyorum ama iş hayatına atılmadan önce kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
merhaba bende katılmak istiyorum boy 158 kilo 67.7 yaş 23 10 _ 12 kilo vermek istiyorum
Merhabalar. Ben 17 yaşındayım. boyum 155 kilom 75. Desteğinize ihtiyacım var..
Merhaba ben de katılmak istiyorummmmm
Boy: 1.57
Başlangıç kilom: 70
Şimdiki kilom: 61.4
4-5 kilo daha vermek istiyorum haziran ayına kadar
13. takım demek13. takıma beklerim cnm
Merhaba, bende varım.
Takım olayını tam araştıramadım şuan için. Tek başıma oluyor fakat pek azimli olamıyorum bende sizlerle olmak istiyorum.
Boy: 1.57
Kilo: 59.8
Geçen yıl 61 kilo iken, 6 ayda 7 kilo verip 54 kg'ye kadar inebilmiştim.
Şimdi yeni hayatıma adapte olmaya başladım ve tekrar yürüyüşe başlayıp, yeme düzenime el attım.
boy:175
kilo:83
hedef:65
arkadaşlar benide aranıza alırmısınız şartlar nelerdir. 1.5 ay öncesi başladım dyete diyetisyene gidiyorum. ve 5 kilo verdim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=181064selam
benide aranıza alırsanız çok sevinirim....şuan engelleyemediğim bir iştah ve gr gr artan kilolarım var .....
boyum.160 cm kilom 55 kg .........çok kısa bir zamanda abur cuburla nerdeyse 7 kg aldım çok üzgünüm...yeniden sizlerinde desteğiyle 48 kg olmak istiyorum....
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=181064
düzenli paylaşımda bulunurum bı kiloyu vermeye kararlıyım diyorsan 2. takıma bekleriz
Merhaba! ben de yarışmaya katılmak istiyorum
Önce kendini biraz tanıtırmısın canım boyun yaşın kilon vs
boyum160 kilom 67 21 yasindayim son uc bucuk yilda 15 kilo aldim artik eski kiloma donmek istiyorum hedefim 52 53 kilo olmak
Karalıyım 15 kilomu vermeden pes etmiycem diyorsan 9. takıma beklerim canım
kararliyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba. Bende kilo vermek istiyorum. Agustosa dugunum var acil bisiler yapmam lazim 1.60 boyum 76 kiloyum 24yasindayim hergun en az bir saat yuruyus yapiyorum. İstikrarli sekilde diyet yapmam lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?