Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,
Ben çocukluğumdan beri oldum olası toplu bir çocuktum. Sonra bu evlendikten sonra bir anda obezite sınırına ulaştı. 2004 Yılında evlendiğimde 6 ay içinde 30 kilo alarak kendi adıma bir rekor kırdım. Evlendiğimde şehir değişikliğim olduğu için 6 ay evde oturdum ve hergün sıkıntıdan büyük boy cipsler yiyerek bu 30 kiloyu almış bulundum. 72 kilodan, 102 kiloya çıktım.. Kendi kendime denediğim bir sürü diyet ile 10 senede 2 ileri bir geri kilolarım gitti geldi.
Geçen sene 106 kiloya ulaştığımda diyetisyene gitmeye karar verdim. Pek çok tahlil sonrası , insülin direncim olduğu çıktı. 6 aylık diyetin sonunda 16 kilo verdim. Ama insülin direnci için kullandığım ilacın aşırı yan etkisi nedeniyle ilacı bırakmak zorunda kaldım ve tüm kış tekrar 7 kilo aldım. Şimdi tekrar kilo vermek istiyorum. Bunun içinde yanımda birileri olursa motivasyonumun güçlü olacağını düşünüyorum. Bu sebeple bir zayıflama grubuna katılmak istiyorum. Bu konuda hırslıyım ve inşallah tüm kilolarımdan kurtulacağım. Boyum 1,74 kilom 97 herkese bu yolda istediği sonuca ulaşabilmesini dilerim. :)

hiç bi grupta açık yok mu_? yada msjlarımız görülmüyor mu acaba şevkim sönmesin istiyorum arkadaşlar nolur yardımcı olun

merhba kızlar bende 1.52 bıyunda 58 kiloyum ve ideal kilom 48. 10 kilo vermem gerekli.
14.gruba katılmak istiyorummmmmmm. ve tabiii kilolarımdan sonsuza kadar kurtulmak

Merhaba kizlaar bnde boy 1.71 kilo 61.3 ne ara bu kiloya ciktim bilmiom ya 57 58 dim hep bi ayda aldm bunu yaz sonundada dugunum var 55 kilo olmak istiyorum yardimci olurmusunuz 14.takima girmek istiyorum

hiç bi grupta açık yok mu_? yada msjlarımız görülmüyor mu acaba şevkim sönmesin istiyorum arkadaşlar nolur yardımcı olun

Arkadaslar 9. 13. Ve 14. Takimlarda uye sayısı az mesajlarınızı gormediler sanırım gorseler cagirirlardi mutlaka . Sizler bu takımlara gidin bi merhaba deyin.

selam arkadaslar ben de yarısmaya katılmak istiyorum. 89 kiloyduum 53 günde 79 kiloya düştüm. spor ve diyetle beraber. 26 yasındayım bekarım yardımcı olursanız sevinirim hedefim 69 şimdilik

Son düzenleme:
Ben 63 kiloydum 12-13 günde 4 kilo verdim 55 e düşmek istiyorum noluuuurrrrr beni de bi gruba alınnnnnnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selamm 14.takım bende aranıza katılmak istiyorum

nasıl katılıcaz yarısmaya

selam arkadaslar ben de yarısmaya katılmak istiyorum. 89 kiloyduum 53 günde 79 kiloya düştüm. spor ve diyetle beraber. 26 yasındayım bekarım yardımcı olursanız sevinirim hedefim 69 şimdilik

Beni de bi gruba alın noluuuurrrrr

Kilolarımdan kurtulmak için yardıma ihtiyacım var noluuuuurrrrr beni de gruba alınnnnnnn

Ben 63 kiloydum 12-13 günde 4 kilo verdim 55 e düşmek istiyorum noluuuurrrrr beni de bi gruba alınnnnnnn

Hadi kızlar koşun gelin bakiim 14. takıma

Slm arkadaşlar, ben daha öncede zayıflama yarışmasına katılmıştım,83 kilodan 77 kiloya kadar düştüm, Sonra hamile kaldım ve devam edemedim. 2 sene ara verdim şimdi bir kızım var hamilelik dönemi emzirme dönemi derken oldum 90 kilo :18:
Bu kilolardan kurtulmam lazım çünkü baya zorluyor hayalim 65 kilo olmak
Boyum 1.70 kilom 90 desteğinizi bekliyorum ve bende yarışarak sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum.

Linke tıklayıp 1.takıma gelebilirsin canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…