- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
Merhaba 27 yaşındayım hayatım boyunca çık zayıftım evlendim hızla kilo almaya başladım bekarlen çok hareketliydim azar azar sık yerdim sürekli yerdim kilo almazım evlenince çeevresel faktörler değişti ailemden ayrıldım yemek yememeye başladım 62 likodan 73 e çıktım 2 yılda sonra doğum yaptım kızım 1 yaşına girecek 83 kiloyum biran evvel eski kiloma dönmek istiyorum yardımcı olun lütfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhba kızlar bende 1.52 bıyunda 58 kiloyum ve ideal kilom 48. 10 kilo vermem gerekli.
14.gruba katılmak istiyorummmmmmm. ve tabiii kilolarımdan sonsuza kadar kurtulmak
Merhaba kizlaar bnde boy 1.71 kilo 61.3ne ara bu kiloya ciktim bilmiom ya 57 58 dim hep bi ayda aldm bunu yaz sonundada dugunum var 55 kilo olmak istiyorum yardimci olurmusunuz 14.takima girmek istiyorum
merhaba arkadaşlar
ben sevilay doğan. 26 yaşında, 2.5 yıllık evli ve 1 çocuk annesiyim. oğlum şuanda 8 aylık hala emzirme dönemimiz devam ediyor ama ben kilo vermek için biraz daha beklersem geri dönemez bi obezite olacağımı fark ettim. kendimce çareler ararken siteyi ve bu forumu buldum.
çok cılız zayıf biri asla olmadım, olamadım lakin en azından bu kadar kiloda hiç almamıştım. zor bi hamileleik yaşadım ve herkesin tersine kilo verdim. fakat doğumdan itibaren öyle bir yemişim ki (aklım nerdeydi bilmiyorum) artık kendimi yürümeyip yuvarlanan biri gibi görüyorum
1.60 boyunda 72 kiloyum. bir daha kilo almamak üzere zayıflamak istiyorum. çok iradeli biri değilim o yüzden belki grupla hareket etmek kendimi sorumlu hissetmek kilo vermemi diyet yapmamı kolaylaştırabilir diye düşündüm.
yardımlarınızı bekliyorum..
Merhaba,
Ben çocukluğumdan beri oldum olası toplu bir çocuktum. Sonra bu evlendikten sonra bir anda obezite sınırına ulaştı. 2004 Yılında evlendiğimde 6 ay içinde 30 kilo alarak kendi adıma bir rekor kırdım. Evlendiğimde şehir değişikliğim olduğu için 6 ay evde oturdum ve hergün sıkıntıdan büyük boy cipsler yiyerek bu 30 kiloyu almış bulundum. 72 kilodan, 102 kiloya çıktım.. Kendi kendime denediğim bir sürü diyet ile 10 senede 2 ileri bir geri kilolarım gitti geldi.
Geçen sene 106 kiloya ulaştığımda diyetisyene gitmeye karar verdim. Pek çok tahlil sonrası , insülin direncim olduğu çıktı. 6 aylık diyetin sonunda 16 kilo verdim. Ama insülin direnci için kullandığım ilacın aşırı yan etkisi nedeniyle ilacı bırakmak zorunda kaldım ve tüm kış tekrar 7 kilo aldım. Şimdi tekrar kilo vermek istiyorum. Bunun içinde yanımda birileri olursa motivasyonumun güçlü olacağını düşünüyorum. Bu sebeple bir zayıflama grubuna katılmak istiyorum. Bu konuda hırslıyım ve inşallah tüm kilolarımdan kurtulacağım. Boyum 1,74 kilom 97herkese bu yolda istediği sonuca ulaşabilmesini dilerim. :)
hiç bi grupta açık yok mu_? yada msjlarımız görülmüyor mu acabaşevkim sönmesin istiyorum arkadaşlar nolur yardımcı olun
Arkadaslar 9. 13. Ve 14. Takimlarda uye sayısı az mesajlarınızı gormediler sanırım gorseler cagirirlardi mutlaka . Sizler bu takımlara gidin bi merhaba deyin.
ben 14e mesaj attım ama dönen olmadı
Kuzum 14 e değil, anlayamadığım nedenle takımdan bi arkadaşa mesaj atmışsın... Takıma doğrudan gelmedinki henüz
Buraya yazdm donen olmayinca arkdas online di ona sorym dedm nasl oluo die yanls mi oldu ki :s
nasıl katılıcaz yarısmaya
Kendini tanıt biraz kac kilosun kac olmak istiyosun vs.takım kaptanları cagirirlar seni.
selamm 14.takım bende aranıza katılmak istiyorum
nasıl katılıcaz yarısmaya
selam arkadaslar ben de yarısmaya katılmak istiyorum. 89 kiloyduum 53 günde 79 kiloya düştüm. spor ve diyetle beraber. 26 yasındayım bekarım yardımcı olursanız sevinirim hedefim 69 şimdilik
Beni de bi gruba alın noluuuurrrrr
Kilolarımdan kurtulmak için yardıma ihtiyacım var noluuuuurrrrr beni de gruba alınnnnnnn
Ben 63 kiloydum 12-13 günde 4 kilo verdim 55 e düşmek istiyorum noluuuurrrrr beni de bi gruba alınnnnnnn
1.takım tekrar açılmıştır arkadaşlar cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler alttaki linke tıklayarak gelebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=38551&page=5389&p=35187343#post35187343
Slm arkadaşlar, ben daha öncede zayıflama yarışmasına katılmıştım,83 kilodan 77 kiloya kadar düştüm, Sonra hamile kaldım ve devam edemedim. 2 sene ara verdim şimdi bir kızımvar hamilelik dönemi emzirme dönemi derken oldum 90 kilo :18:
Bu kilolardan kurtulmam lazım çünkü baya zorluyor hayalim 65 kilo olmak
Boyum 1.70 kilom 90 desteğinizi bekliyorum ve bende yarışarak sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?