9. takıma gelebilirsin canım
Yaşın çok genç. Hikayen çok bildik tanıdık. Sakın pes etme. Eğer gerçekten istersen ve inanırsan mutlaka başarırsın. Hayatının bu güzel yıllarını kilolu bir insan olarak harcama. Önünde uzun ve güzel bir gelecek var. Ve bu sözlerimi asla unutma. Başka takımda olsan da gözüm üstünde olacak. İnşallah burdan hedefine ulaşmış bir şekilde ayrılırsın.
Merhaba kızlar foruma yeni yeni takılmaya basladım. Ama artık kilo vermem lazım ve sizin de desteğinize ihtiyacım var işin ucunda rekabet oldu mu daha tatlı daha eğlenceli hale gelir gibime geliyor :) 18 yasındayım 77 kiloyum yaza kadar vermem lazım lütfen beni de aranıza alın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
paylaşımda bulunurum bu kilolardan kurtulmaya kararlıyım diyorsanız buyrun gelin 2. takıma1.63 boyundayım 68 kiloyum basenlerim en sorunlu bölgen düzenli yürüyüşe çıkıyorum artık yemek konusunda da dikkatli davranıyorum ...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=181064&page=5995benide alıcak olan var mı acaba :) 89dan 79a düştüm ama kimsem olmadığı için etrafımdaki herkes zayıf olduğu için homili gıdlak yiyolar tabi bnmde heves falan kalmadı yürüyüş bandı aldım biraz daha heveslendim tabi ama bana rekabet edicek arkadaşlar lazımm
http://www.kadinlarkulubu.com/showth...1064&page=5995Merhaba arkadaşlar. ben 169 boyundayım 81,5 kg mım.bekarım. memurum ve yanlız yaşıyorum. hedefim 65-70 arası olmak. bende sizlerin destegi ile zayıflamak istiyorum
Selam kizlar,
bende kendimi bildim bileli hic cok zayif olmus biri degilim..
29 yasindayim, kilom 69, boyum 163.
Gecen sene karatayla cok güzel sonuclar elde ettim, ama hedefime ulasamadan büyük sorunlardan dolayi diyeti biraktim.
Asiri yiyen biri degilim, ama pasta ve hamur islerine hayir diyemiyorum
Bu ay 72 kilo ile basladim, arkadaslar desteginize ihtiyacim var, motivasyonla dahada güzel ve hizli kilo verebilecegimi biliyorum insallah
Hepinize saglikli, güzel günler dilerim
Selam kızlar ben yeni üyeyim benide alın aranıza
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Kilo76
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar , ben 23 yaşında 64 kiloyum ,hedefim 54 veya 55 olabilmek , boyum 1,60 bıktım artık şu kilolardan, lise yıllarımda kilo almaya başladım,kahvaltı yapmıyordum, oğlen çıkışta hamburger tarzı şeyler yiyip eve gidip tekrar yiyordum, ve çok fazla ekmek tuketiyordum, su içme alışkanlığım yoktu. spor namına da birşey yapmuyordum, öss sınavından çıkıp eve gelmiştim, ablam da tartı almıştı , tartıya çıltığımda 70 kiloyu gordum tartıda, ve şok oldum, ve hemen diyete başladım, haziranda başladığım diyet universiteyi kazanıp yerleştiğim gune kadar devam etti , yani 3 aylık bi diyet seruveniyle 57 kiloya ulaşmıştım, daha sonra izmirin sıcağı filan derken surekli dışarda gezdiğim ve hareketli bi yaşantım olduğu için 56 ya kadar inmiştim, fakat koruyamadım , ev arkadaşlarımla surekli guzel yemek masaları hazırlar balkonda masa kurup yerdik, film izlerken abur uburlar kolalar vazgeçilmezlerimizdi, hal boyle olunca mezun olduğum sene 60 kiloya kadar çıktım, daha sonra istanbulda evdeyken de 67ye çıkıp geri 58 e inmişliğim sonra 63,64 oluşum var, sürekli alıp vermekten bıktım,kilomu bir turlu koruyamadım, tekrar diyete başlayıp bu işi bitirmek istiyorum,2 haftadır diyetteyim, ama hep kaçamak yapıyorum, 66 kilo ile başladım şimdi 64 üm , ama 2 kilo vermeyi günlük 1 saat yürüyüş ve 2,5 Lt su ya borçluyum, çünkü akşamları dayanamayıp hep bozuyorum , :| ve buna dur demeliyim artık, daha kısa surede daha çabuk zayıflamam lazım, çok hoşlandığım Bi çocuk var, ve benimle ciddi düşünüyor, o beni zayıfken 57 kilolardayken görmüştü, şimdi 64 olduğumu bilmiyor tabi, tekrar buluşcas, bunun için kilo vermeliyim , biraz hızlı olmalı. Çokda hızlı değil tabiki 2 ayda 55 olsam bana yeter :)
bu arada üniversite mezunuyum. İstanbulda yaşıyorum,
yüzümü ve vücut tipimi beğeniyo arkadaşlarım, kilomu çok gostermediğimi söylerler , hatta resimlerde 50 kilo gibi çıkıyorum bunada anlam veremiyorumd
ama ben aynaya baktığımda mutlu değilim, eski dar kotlarıma girmek , fit Bi hatun olmak istiyorum, her şeyden önemlisi kendimi mutlu hissetmek içinde zayıflamak istiyorum. :)
bu sitedeki günlükleri vesaire okudum, hırslandım, sizle birlikte ilerlemek istiyorum, boyle daha da istiyo insan,
umarım bende kabul edilirim aranıza :)
benide alın biryerlere yarış istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?