Merhabalar,
Ben de yarışma grubuna katılmak istiyorum. 28 yaşındayım. 1 mayıstan beri diyetteyim. 71 kilodan 67 kiloya düştüm, boyum 165. Temmuzun sonunda düğünüm var ve hedefim 55 kg olmak. :18:
Azimli be paylaşımcıyım diyosan 4.takıma beklerim
Azimli ve paylaşımda sınır tanimayiz diyosaniz 1. Takıma bekliyorum kızlar
Azimliyim bol paylaşımda bulunurum diyosan 1.takima beklerim canım.
Merhaba,
yazın gelmesi ile herkes gini benim de kilo verme telaşım başladı.
168 boy ve 68 kiloyum hedefim ağustosa kadar 59 kilo olabilmek. bu konuda beni takımınıza alırsanız sevirinirim.
Saygılarımla,
boş yeri olan var mı?
Merhaba arkadaslar herkeste oldugu gıbı kısıın sakladıgı m gobegımden kurtulmak zamanı geldı 153 boyunda 59 kılodayım 14 aylık bır kızım var dogumda 18 kilo almıştım 70 den 59 bır rahatsızlık gecırdıkten sonra dustum hastalık kötü kimse yasamasın elbette ancak kilolarımın gitmesinde çok pay oldu şimdi hedefim 50 kilo aranızda banada yer var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
4. Takıma bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrb
Bende bu gruba katılmak istiyorum. Kim ilgileniyo acaba yardımcı olurmusunuz
Neden kimse bi cvp vermemiş
Arkadaşlar merhaba.. yaklaşık 3*4sene once burdaydim.
Kendimden bahsedeyim uzun zaman oldu ugramayali.
28yasindayim, boyum 172 kilom ise bu ara 78*79 civarı.
En buyuk derdim göbek ve kollar..
Çok yoğun bir hayatım var hafta ici 12:00*18:00 arası iş, paztsi cars ve cuma aksami kpss kursu, ustune sali ve perşembe aksam ile çarşamba ve ctsi sabah ozel ders veriyorum.
Haliyle yeme düzenim telef. Üstüne Çölyak hastalığım var yani basit tanımla tahıl (arpa yulaf çavdar kepek buğday) alerjisi ve bunlar bir ömür yasak bana.
Tuketebildigim ekmek makarna ve un içerikli hersey patates misir ve pirinç unu karışımları.
Resmen kendimden nefret etmeye başladım felaket bir bedenim var gobegim kalcamdan geniş
Gruplara katilsam diyorum, ama benim diet uygulamam ciddi anlamda zor olacak hem yemek duzeni kuramamaktan hem de Çölyak yüzünden.
Öneriniz var mi ya da gruplarda benim gibi nadir Çölyak hastası ama kilo veremeyen var mı belki oyle bir grupta daha kolay adapte olurum.
Teshisim2010da konuldu, ben bu gruplardayken teşhis konulmamisti daha ve yaklasik bu kilodan en son 58kg yu bile görmüştüm. Sonra teşhis, yeme düzeni değişikliği ve paratroid adenomu derken kilom bu hale geldi.
Cok uzun yazdım kusura bakmayın. Bana yardımı ya da önerisi olan var mı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar,
32 yasindayim.Son iki bucuk aydir diyetteyim.63 kilodan 57 kiloya dustum. Hedefim haftada bir kilo verip 48 kilo olmak. Saglikle beslenerek ama az yiyerek sporla kilo vermeye calisyorum.
Insallah bende sizinle beraber motive olup kilo vermeye devam etmek istiyorum.
merhabalar ben de 23 yaşındayım 165 cm 85 kiloyum ve aşırı şekilde bel ağrılarına sebep oldu bu kilolar bende doktor arkadaşım kesinlikle kilo vermemi söyledi bu zamana kadar kilolarımı ciddi olarak dert etmemiştim hiç ama şimdi durum değişti uyuyamıyorum bile hedefim 70 kiloya düşmek
ben de katılabilir miyim aranıza :/
kararlıysan 9. takıma baklerım canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?