Arkadaşlar merhaba bende araniza katılip kilo vermek istiyorum. Ne yapmamiz gerekiyor bilen biri aciklayabilir mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar, daha önce 13. gruptaydım ve ve ayrılmak zorunda kaldım. Kilo konusunda takıntılıyım, gruptayken iyi gidiyordum. Herhangi bir gruba tekrar katılmak istiyorum
Benim boyum 165 kilom 59 zayıflamak istiyorum beni de alınnnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olursa 14. Takım olmazsa farketmez beni de alınnnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende katılabilir miyim acaba?Tek başıma biraz zorlanıyorum
Yazmam gerekiyormuş yeni fırsat buldum küçük bebeğim varda😊 evlendiğimde 68 kiloydum. Aslında evlenince kilo almadım, evlendiktn 7ay sonra endometrizis yani çikolata kistim hatta kistlerim olduğunu öğrendim. İlaçlar, iğneler derken kilolarda gelmeye başladı😢 1 yıl tedavim devam etti ben bu arada 84 kilo olmuşum. Açık Ameliyat oldum ve son olarak 87 oldum, ameliyat sonrası iğne, ilaç tedavisi devam etti. Ama ben bunalıp bıraktım tedaviyi. Sonra 87 ile hamile kaldım ve 96 ile doğuma gittim.şuan 81,5 gösteriyo tartı ama daha az göstersin istiyorum herkes gibi. Boyum 1.69 yaşım 28 birde sürekli yazamıyorum ben foruma küçük bir afacanım var😉
slm. bende kendımı bildim bileli hep kiloluyum. ama hiç bu kadar kiloya cıkmamıstım. boyum 170 kilom 81.5. (aslında 91 kiloydum. iki haftada bu kiloya düştüm.) şu anda da diyete devam ediyorum. hedefim 60 kg olmak. hiç bir şekilde de vazgecmek istemiyorum. birbirimize destek olacagımız bir gruba girmek istiyorum ben de. diyet yaparken en öenmli şeylerden biri de bir destek. beni en iyi benim gibiler anlar cünkü. o yüzden burdayım:))
Merhaba bende sizin guruplarınıza katılabilirmiyim :) devamlı kilo ver kilo al durumundayım 72 kilodan 61 kadar düştüm hopppp tekrar 68 kilo oldum
15 gündür spor yapıyorum 6 gündürde diyet yapmaya başladım dün tartıldığımda 65 kilo gösterdi benide alırmısınız aranıza sizin sayenizde 55 kadar belki düşebilriim çok istiyorum düşmeyi yıllar oldu 5 haneli rakamlar göremeyeli 44-42 bedenlerden 38-36 düşmek istiyorumkilolar yüzünden ne istediğim gibi kıyafet seçebiliyorum nede alışveriş yapmaktan keyif alıyorum ufff mucezi olsa ve 59 görsem sevinçten çıldırırım ama 60 bile göremicek gibi hissediyorum
Merhaba arkadaşlar,
Aslında daha önce bu yarışmaya katıldım ama istikrarlı takip edemedim siteyi. Sonuçta başarılı da olamadım. Bundan 4-5 ay önce 59 kiloydum eşimle karatay diyeti yaptık. 52 ye düşmüştüm ama dikkat etmediğimden sanırım 2 kilo filan almışımdır. Şu an 54 kilo civarındayım ve boyum 1,52 cm. 29 yaşındayım. ben de bir gruba girip 48-49 kilo civarına inmek istiyorum çok sıkı diyet yapmak gibi niyetim yok ama dikkat edersem vereceğim kiloları. kendime güveniyorum. sevgiler
Merhaba arkadaşlar, 4 yıl önce buradan 19 kilo vererek mezun oldum. 69 kilo ile başlayıp 7 ay kadar bir sürede spor sağlıklı beslenme ve emzirme ile doğum kilolarımın tamamından kurtulup 50 kilo oldum.
Yakın zaman önce dünyaya gelen ikinci kızımdan 8 kilom öncesindende aldığım 5 kilom var vermek istediğim. kilom 63.5 hedefim 50.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?