Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba benim kilom 88di diyet yapıyorum tam bir ay oldu bugün geçen hafta tartildigimda 83 kıloydum fakat tartı bozulmuş açılmıyor artık yeni bir tartı bu hafta içinde alacağım bu haftaki kilomu bilmiyorum ama diyete devam. Daha öncesinde 57 ile 63 arasında seyreden bir kilodaydim diyet yapmıştım yine bu kilolardan. Fakat şu anki hedefim 53 kilo. Ağustosa kadar da en azından 67 filan olmak istiyorum. Spor olarak yürüyüş ve evde dans ediyorum fakat yakın tarihte dans kursuna yazılacağım.

8. takıma bekliyorum canım

Kizlar ben de yarismaya katilmak istiyorum, motivasyon acisindan cok ise yarayacagini dusunuyorum, 73 kiloyum boyum 163 , nasil katiliyoruz, sartlar neler?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kizlar ben de yarismaya katilmak istiyorum, motivasyon acisindan cok ise yarayacagini dusunuyorum, 73 kiloyum boyum 163 , nasil katiliyoruz, sartlar neler?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

8. takıma beklerim canım

bayanlar bende uzun zamandır bu diyet listelerni fln takip ediyorum ama boğazına ve iradesine hakim olamayanlardanım şuan 86 kiloym boyum 165 yakn zamanda hatta ramazana girmedn ne kdar kilo verrsem ii diyorum yol göstercek herkesi dinleyebilirim yardımcı olrsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

5. takıma bekleriz arkadaşım şu dönem çok fazla mezun verdiğimiz için azimli takım arkadaşlarımıza ihityacımız var
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=195397&page=2835

Herkese merhaba.

22 Mayıs'tan itibaren başlamış olduğum rejimimi motivasyon olması için diyet grubu ile devam ettirmek istiyorum.

Kalori hesabı ile beslenmeme dikkat ediyorum.Akşamları koşu bandından hızlı tempo yürüyorum.

Şu anda kilom 65.8

Hedefim 1 ay sonunda 60 kg.

Beni kabul edecek bir diyet grubu var mı? :)

Herkese merhaba . Ben de zayiflamak ve motivasyonumu arttirmak icin katilmak istiyorum.
Kilom:66
Hedefim en kisa zamanda 60 kilo olmak.
Boyum 163.
Bana da yardim edermisiniz??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şeker kızlar sizi 8. takıma bekliyorum

Bende bir takıma katılmak istiyorum mümkünse
Yaş 34
Boy 160
Kilo 74
İlk hedefim 65

Son düzenleme:
Bende bir gruba katılmak istiyorum yaş: 28
Boy: 165
Kilo: 57 hedefim 52 olmak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar gruplarda hiç boşluk yokmu? Kimse beni davet etmedi 😔

mehaba arkadaşlar
boy:162
kilo:75
benim 1,5 yaşında bir oğlum var hamilelikte aldığım kıloların hepsini veremedim 3gün önce başladım hatta 2 kilo vermiş görünüyor dikkatlı ve düzenli bir şekılde devam ediyorum ama bir grupta olursam daha motıve olup bırlıkte zayıflarız dıye düşündüm

Bende bir gruba katılmak istiyorum yaş: 28
Boy: 165
Kilo: 57 hedefim 52 olmak

Arkadaşım 5 kilon var verecek 1-2 hafta kadar deneme süren olacak bu sürede zaten 2-3 kg vermiş olursan kalacak 2 kilo. Lİstede ancak 2-3 hafta olacaksın o yüzden istersen misafir olarak aramıza katılıp menülerini paylaş ..

5. takıma bekleriz ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…