Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=38606&page=6296

bu sayfaya gel tatlım ılk sayfayı oku kuralları kabul edersen artık bızımlesın benımde vermem gereken 15 kılom kılom kaldı basarıcaz hep bırlıkte:13:

Merhaba arkadaşlar ben de kilo verme telaşındayım. Evlendikten sonra 12 kilo aldım bir de bebeğim oldu 3-4 kilo da ondan kaldı. Emzirdiğim için diyet yapmadım uzun süre, ama artık dayanamadım. Boyum 1.62, 71 kiloyum. 12 gündür diyetteyim 4 kilo verdim. Hedefim 60 a inmek innnşaalllaaaah. Lütfen bana da destek olun.

9. takıma beklerım tatlım

Bende katılmak istiyorum lütfenn vooooook ihtiyacım var 1.63 boy 73 kilo lütfen benide alın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende cuma gruplarına katılmak istiyorum.. boyum 1,68 yaşım 24 kilom 66,6.. ilk hedefim 60 olmak sonra başarıya ulaşınca 58 inşallah.. 3ay önce 70,6düm.. kendi cabalarımla 66oldum.. geçen yıl katılmıştım cuma gruplarına ramazan ayı başlayınca grup dağıldığı için bıraktım yanlış değilsem 1.gruptaydım.. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum.. sevgiler..

Merhabalar. Ben 25 yaşına kadar 55-60 kg arasında gidip geldim. 53 kg ile evlendim. 13 yıllık evliyim ve 4 çocuktan sonra 93 kg gördüm. 16.02.2014'te bebeğim 1 yaşında olduktan sonra diyete başladım. 2 ayda 8 kilo verdim ve 10.04.2014'te diyetisyene gittim. Şu an diyetisyen kontrolündeyim ve 78,5 kg gördüm çok şükür. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.

Azimliyim bo paylaşım da bulunurum diyorsanız 1.takıma bekliyorum kızlar

Selam

Son 1 yılda yaklaşık 5-6 kilo aldım ve artık rahatsızlık vermeye başladı. Daha önce hiç zayıflama gereği duymamıştım. Ama şimdi basen ve göbek oluşması sonucunda giydiğim hiçbirşeyi üzerime yakıştıramıyorum. Acil kilo vermem lazım.

156 boyum, 59.8 kiloyum ve hedefim 50 olmak. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.

Boyum 1.64m kilom 85. 26 yasindayim. Iki cocuk annesiyim.hic bi zaman cok zayif olmadim. Esimle tanistigimda 67, evlendigimizde 70, 1 ay sonra hamile kaldigimda 78 kilo olmustum. Biraz ugrasip 87 kilo oldum tekrar hamile kaldim ve dogum sonrasi 99 kiloydum. Su anda kucuk cocugum 3 yasinda. Oglum bir bucuk yasindayken 83 kilo oldum simdi 80 ve 87 arasinda gidip geliyor. 80 in altina hic inemedim. Artik normal kiloda olmak istiyorum ama motive olup yememden kesemiyorum. Spor yapiyorum su siralar ancak yememe dikkat etmedigim icin veremiyorum. Motive olmaya ihtiyacim var. Birlikte yapabilecegimizi dusunuyorum. Ayrica haziranin sonunda mezuniyetim var oraya guzel gitmek istiyorum.

Azimli ve paylaşımda bulunuruz diyorsanız 1.takima beklerim kızlar ikinizide.

Merhaba tek başima mümkün değil diyet yapamam.
Lütfen beni de araniza alin
1,65 boy 65 kiloyum,59 olmak istiyorum

Boyum 173 kilom 95 ben nerelere gidem motivasyon yapcamiz arkadaşlar lazım bana =))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar,

Dün üye oldum; KK'nü düzenli takibe de kilo veme maceramın başında başladım. Kısa "kilo" özgeçmişim şöyle:

Öncelikle 40 yaşındayım; boyum 161 cm. 3 çocuğum var. İlk gençlik dönemlerinden itibaren vücut şeklimin armutolduğu ortaya çıkmıştı. Aşırı kilolu olmasam da çok zayıf da değildim, bacaklarım ve kalça-popo kısmım her zaman dolgun (hatta kalın) idi. Ama evlendiğimde 55 kiloydum. Arkasından ilk doğumla beraber 20 kilo aldım. İkinci ve üçüncü doğumların arasında 2 yıl vardı ve o dönemde de sıkıntı, stres derken kiloalrım giderek arttı. En sonunda 100'ün üzerine çıkmakla kalmadım; 7 Nisan'da tartıda 112 kiloyu gördüm. O zamandan beri diyetteyim ve 15 Nisan haftası itibariyle de yürüyüşe başladım. Şu anda 99.8 kiloyum; 12 kilo verdim

Çocuklarım 11, 6 ve 4 yaşlarında. Evde her zaman akıl çelici bir şeyler oluyor ama bu kez çok azimliyim, Allahın izniyle 63 kiloya (uzun dönemde) inmeyi hedefliyorum.

Katılmamı uygun gören grup varsa sevinerek dahil olurum. Görüşmek üzere...

4.takıma bekliyorum seni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…