Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet cok istiyorum ama bana napmam gerekeni söyleyinben yaparım napmam gerekeni bilmiyom cok kararlıyım azimliyim inşallah 58 kiloya incem bana yardımcı olun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

5. Takıma bekleriz

Merhaba,
Ben de bir takıma katılmak istiyorum. Yaklaşık 5 haftadır diyet yapıyorum, 88 ile başladım, şu an 79.5 kiloyum. Hedefim 55

Arkadaşlar Merhaba siteye yeni üye oldum. 1.72 boyunda 73 kilodayim 60 kiloyu görmek istiyorum yardimlariniza desteginize ihtiyacım var. Yaklaşık 10 aylık evliyim .evlendigimde 63 kilo idim 10 ayda 10 kilo almadım hareketli tempolu durumdan öğrencileri dersleri birakinca araliktan itibaren bu kiloları aldım. özellikle kayinvalidemlere gidince kilo almışsin dediklerinde çok üzülüyorum. Allah ında izniyle 60 kiloya düşmek nasip olur inş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin canımmm yeni kurulan takımımıza gelmek istersen beklerim canım 6. takım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=143241&p=35541735#post35541735:40::40::40:

Son düzenleme:
Takım ne zaman basliycak peki? Haftaya sınavlar var ve dokuz hazirana kadar sabit oturup ders çalışmam gerek kilo almazsam iyidir. 10 haziranda aranızda bulunabilirim. O tarihte basliycak grup varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

takımımız bugün açıldı cnmm o zamana kadar takımın dolması imkansız bekleriz cnm önce sınavlar gelmeli allah zhin açıklığı versin cnmm

takımımız bugün açıldı cnmm o zamana kadar takımın dolması imkansız bekleriz cnm önce sınavlar gelmeli allah zhin açıklığı versin cnmm

Canim nasilsin anneyim _mutluyumu hatirladin mi...yaa bende artik araniza katilmak istiyorum...ne zaman bildirim yapmaya baslanacak..takim kaptani sen misin?

Canim nasilsin anneyim _mutluyumu hatirladin mi...yaa bende artik araniza katilmak istiyorum...ne zaman bildirim yapmaya baslanacak..takim kaptani sen misin?

Tatlım hoşgeldin bir göründün sonra kayıplara karıştın bugün başladık canım menü paylaşımlara katılmak istersen beklerim evet takım kaptanı benim cnm
6, takım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=143241&p=35546287&posted=1#post35546287:40::40::40:

Merhaba ben 20 yaşında bir universite ogrencisiyim. Buradaki herkes gibi kilo problemim var. 23mayista diyete basladim basladigimda kolo 71.8 di. Bugin tartildim yani tam 10 gun sonra suan ki kilom 69.1. Toplam 2.700 kilo vermisim. Boyum 1.65 . Her aksam duzenli olarak 1 ya da 1
5saat yuruyorum ve ekmek seker unlu seyler aburcubur hayatimdan cikardim. Guzel gidiyorum insallah devami gelir. Lakin bazen tek basima olmak beni sıkıyor ve uzuyor. O yuzden grubunuza katilmak ve destek olmak istiyorum benim gibi insanlara. Simdiden Teşekkürler

5.takıma bekleriz canım

Merhaba kizlar, ben 155cm boyundayim kilom 74.2. Bende zayıflamak istiyorum. Kendi kendime çoooook kez denemem oldu kimi zaman verdim kiminde vermedim. Umarim benide takımlardan birine alırsınız ve hep birlikte veririz kilolarimizi

Merhaba kizlar, ben 155cm boyundayim kilom 74.2. Bende zayıflamak istiyorum. Kendi kendime çoooook kez denemem oldu kimi zaman verdim kiminde vermedim. Umarim benide takımlardan birine alırsınız ve hep birlikte veririz kilolarimizi

5. takıma bekleriz.

6. Takıma da bekleriz cnm

6. Takıma bekleriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…