- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canım 1.takıma gel tanışalımsevgili kk hanımları merhaba.ben de kilo vermek istiyorum. Boyum 163cm, kilom 109. Bu 15 kilo vermiş halim. Şu sıralar motivasyona ihtiyacım var.Bunu da cuma zayıflama yarışmalarındaki siz değerli üyelerin yardımıyla sağlayacağımı düşünüyorum.Hangi takım bana yardımcı olmak ister? takımlar hakkında hiçbir bilgim yok. En iyi motive eden takım beni isterse seve seve katılırım
Canım 1.takıma gel tanışalımMerhaba kızlar ben 20 yaşımdayım boyum 160 84 kiloydum.3 aydır dikkat ediyorum su an 73.4 kiloyum fakat 2 haftadır dikkat edemiyorum finallerin de etkisinden dolayı ve motivasyona ihtiyacım var bir an önce istediğim kiloya ulaşmak istiyorum ve takım ruhuyla bunu beraber başaracağımıza inanıyorum :))
canım 5. takıma gelebilirsin azimliysenMerhaba,
Ben 63,8 kiloyum,30 yaş,160 boy , bende tek başıma değil bir grupla birlikte kilo vermek istiyorum.Hiç bu kadar kararlı olduğumu hatırlamıyorum.Bende katılmak isterim cuma yarışmalarına
9. Takıma gel tsnısalımherkese merhaba 31 yaşındayım 79 kiloyum 1.70 boyum var geçen sene 13 kilo vermiştim 3 ayda ama evlenince hepsini fazlasıyla geri aldım zayıflamaya kesin kararlıyım lütfen beni de biri yanına alsın :)
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
ıyilikler diliyorum. a.s.
Dikkat!
Üzerinden 15 gün geçtiği halde, herhangi bir takımdan davet almamış olan veya davet aldığı halde ilgili takımla iletişime geçmeyen arkadaşlarımızın başvuru mesajları düzenli olarak silinmektedir.
Ewet canim bi problem oldu birturlu msj yazamadimCanım sen takıma mı Katılmak ıstedın
9. takima gelebilirsin istersenEwet canim bi problem oldu birturlu msj yazamadim
Ben de gelebilir miyim9. takima gelebilirsin istersen
tabiki canim gelebilirmisinBen de gelebilir miyim
Canim isterim geliyorum9. takima gelebilirsin istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?