Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım 1.takıma gel tanışalım

Merhaba kızlar ben 20 yaşımdayım boyum 160 84 kiloydum.3 aydır dikkat ediyorum su an 73.4 kiloyum fakat 2 haftadır dikkat edemiyorum finallerin de etkisinden dolayı ve motivasyona ihtiyacım var bir an önce istediğim kiloya ulaşmak istiyorum ve takım ruhuyla bunu beraber başaracağımıza inanıyorum :))

Canım 1.takıma gel tanışalım

Merhaba,
Ben 63,8 kiloyum,30 yaş,160 boy , bende tek başıma değil bir grupla birlikte kilo vermek istiyorum.Hiç bu kadar kararlı olduğumu hatırlamıyorum.Bende katılmak isterim cuma yarışmalarına

Merhaba,
Ben 63,8 kiloyum,30 yaş,160 boy , bende tek başıma değil bir grupla birlikte kilo vermek istiyorum.Hiç bu kadar kararlı olduğumu hatırlamıyorum.Bende katılmak isterim cuma yarışmalarına
canım 5. takıma gelebilirsin azimliysen

herkese merhaba 31 yaşındayım 79 kiloyum 1.70 boyum var geçen sene 13 kilo vermiştim 3 ayda ama evlenince hepsini fazlasıyla geri aldım zayıflamaya kesin kararlıyım lütfen beni de biri yanına alsın :)

herkese merhaba 31 yaşındayım 79 kiloyum 1.70 boyum var geçen sene 13 kilo vermiştim 3 ayda ama evlenince hepsini fazlasıyla geri aldım zayıflamaya kesin kararlıyım lütfen beni de biri yanına alsın :)
9. Takıma gel tsnısalım

Herkese merhaba kk da daha önce paylaşımlarda bulunarak 3 ayda 13 kilo vermiştim şimdi de aranıza katılarak yeniden formuma dönmek istiyorum.

suan kac kilosun hedef kilon nedir
Biraz kendini Tanitsan

merhabalar
2 yıl önce takımımdan mezun olarak ayrıldım bu yaz döneminden beri geri gelen kilolarımla uğraşıyorum
ağustosta yine bir takıma girdim ama çok motıve edemedim kendimi takımada zararrım olmasın diye izne ayrıldım
şimdi tekrar bır takımda olup kilolarımdan kurtulmak istiyorum 1. takımdan izne ayrılmıştım

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…