9. takima gelirsen motivasyon garantisi veririmmerhabalar
2 yıl önce takımımdan mezun olarak ayrıldım bu yaz döneminden beri geri gelen kilolarımla uğraşıyorum
ağustosta yine bir takıma girdim ama çok motıve edemedim kendimi takımada zararrım olmasın diye izne ayrıldım
şimdi tekrar bır takımda olup kilolarımdan kurtulmak istiyorum 1. takımdan izne ayrılmıştım
bana da yardımcı olunnnnnnn
Kaç kilosun kuzum?eğer kararlı ve azimliysen 7.takıma gel...merhaba 21 yaşındayım diyete bugün basladım bana da yardımcı olursanız sevinirim :)
84 kiloyum canım kesinlikle azimliyim eski kilomun da altına inmek istiyorum ne ara bu kadar kilo aldım fark etmedim bile eger kabul edersen gelirim tabi :)Kaç kilosun kuzum?eğer kararlı ve azimliysen 7.takıma gel...
Tabiki fıstığım...koş gel hadi...84 kiloyum canım kesinlikle azimliyim eski kilomun da altına inmek istiyorum ne ara bu kadar kilo aldım fark etmedim bile eger kabul edersen gelirim tabi :)
14. takıma bekliyorum canım. gel bi merhaba de.Ben 21 yaşındayım. Ismim gülsüm. :) 5 kilo doğmuşum zatenhayatım boyunca zayıf olduğumu hatırlamıyorum. Hep tombik. Neyse bundan 3 yıl önce üniversiteye başladım. Pantolon almak için alışverişe çıktığımda anladım ne kadar kilolu olduğumu. gerçekten beğendiğim hiçbirşey bedenime yakışmıyordu. O gün yurda gidip baya ağlamıştım. Üniversitede bazı dönemler sürekli olarak diyet yaptım spor yaptım. Kilo verdim. Üniversiteye başladığımda 80 kiloydum bu arada :) 2 ay önce tekrar elbise alışverişinden hüsranla dönünce gidip iyi bir spor salonuna yazıldım. 72 kilo ile başladım. 1 ayın sonunda 69 kiloydum. Baktım ben bu işi yapabiliyorum. Bu arada öğrenci olduğum için makarna, ekmek ağırlıklı beslendiğim için kilo veremediğimi anladım. Beslenme alışkanlıklarımı değiştirdim son 1 haftada. Boyum 1.72 şuanki kilom 69.6 hepinizi çok öpüyorum kızlar.
Tamam canım geliyorum :)14. takıma bekliyorum canım. gel bi merhaba de.
hedef kilomu yazmayı unutmuşum :65
düzelt seçeneği kayboldu bulamadım :) k. bakmayın ikinci kez yazdım.
9. takima gelmek istersen beklixoruzben yeni üye oldum yabancıyımmyani . bende katılabilir miyim sorun olmazsa
aksatacağımı sanmıyorum çünkü takip ettiğim her konuya bişey yazıldığında telefonuma mailden bildirim geliyor hemen bakabiliyorum :) Teşekkür ederim ilgin için.
olur tabiki gelirim teşekkürler :) nereye yazmam gerekiyor şimdi?9. takima gelmek istersen beklixoruz
olur tabiki gelirim teşekkürler :) nereye yazmam gerekiyor şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?