Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
9. takima gelirsen motivasyon garantisi veririm

zeynepcim gelirsen ve seni karsilayamassam diye kocaman bir hosgeldin burakiyorum sana

merhaba 21 yaşındayım diyete bugün basladım bana da yardımcı olursanız sevinirim :)

Ben 21 yaşındayım. Ismim gülsüm. :) 5 kilo doğmuşum zaten hayatım boyunca zayıf olduğumu hatırlamıyorum. Hep tombik. Neyse bundan 3 yıl önce üniversiteye başladım. Pantolon almak için alışverişe çıktığımda anladım ne kadar kilolu olduğumu. gerçekten beğendiğim hiçbirşey bedenime yakışmıyordu. O gün yurda gidip baya ağlamıştım. Üniversitede bazı dönemler sürekli olarak diyet yaptım spor yaptım. Kilo verdim. Üniversiteye başladığımda 80 kiloydum bu arada :) 2 ay önce tekrar elbise alışverişinden hüsranla dönünce gidip iyi bir spor salonuna yazıldım. 72 kilo ile başladım. 1 ayın sonunda 69 kiloydum. Baktım ben bu işi yapabiliyorum. Bu arada öğrenci olduğum için makarna, ekmek ağırlıklı beslendiğim için kilo veremediğimi anladım. Beslenme alışkanlıklarımı değiştirdim son 1 haftada. Boyum 1.72 şuanki kilom 69.6 hepinizi çok öpüyorum kızlar.

14. takıma bekliyorum canım. gel bi merhaba de.

Merhaba canlar :) Ben de bi çok kez diyete başlayıp ya 2 güne bitiren ya da 2-3 kilo verdikten sonra kendini salıp tekrar eski kilosuna dönenlerdendim. Kendimi bildim bileli kiloluyum. 24 yaşında 153 boyundayım. Hayatımdaki en başarılı diyetimde (2007-2008) 15 kilo verip gerçekten çooook güzelleşmiştim. Sonra sardı beni üniversite sınavı heyecanı ve kısa sürede hooop 20 kilo aldım :) 2009 da üniversiteyi kazandığımda yurtta kalırken yemek saatleri düzene girdiği ve az yemek verildiğinden biraz aç kaldığımdan 74 kiloya düşmüştüm.tabi sonra yine kilo aldım. Şubat 2014 de s,tede bi konu bile açmıştım :) maksimum 88.8 kiloya çıktım. 4 sene önce diyetisyen desteği de almıştım aylarca ama sadece 2 kilo verebildim.Çünkü stresli bi dönemdeydim ve diyetisyenimin yeme dediği ne varsa yemek istiyordum :)))

Ben çikolatacı değil de hamurcu olanlardanım. en büyük zayıf noktam makarna. Üzülünce sevinince sıkılınca her an makarna gelir aklıma ve makarna yerken dünyanın en mutlu insanı olurum. Ama sonra.... makarnanın etkilerini hissedince en mutsuz ben :)

Şimdi 2 haftadır yine bu sitede başka arkadaşlarımla beraber diyetteyiz (Diyet günlüklerinde) :) Ben tartılmak için 1 hafta sabredemeyip neredeyse her sabah tartı heyecanıyla uyanıp bir kağıda not ederim. Diğer sayfadaki varlığım bir sorun olur mu ?

olmayacaksa daha sıkı takipte ve motive edici konuşmalar içinde olacağıma inandığım cuma yarışmaları takımlarından birisine katılmak istiyorum.

Şuan 82.2 kiloyum
2 Ocak'ta 83.7 ile diyete başladım.

hedef kilomu yazmayı unutmuşum :65
düzelt seçeneği kayboldu bulamadım :) k. bakmayın ikinci kez yazdım.

aksatacağımı sanmıyorum çünkü takip ettiğim her konuya bişey yazıldığında telefonuma mailden bildirim geliyor hemen bakabiliyorum :) Teşekkür ederim ilgin için.

ben yeni üye oldum yabancıyımmyani . bende katılabilir miyim sorun olmazsa

aksatacağımı sanmıyorum çünkü takip ettiğim her konuya bişey yazıldığında telefonuma mailden bildirim geliyor hemen bakabiliyorum :) Teşekkür ederim ilgin için.

efsuncum yazini gec gördüm
takimdan da gördüm canim aktifliligini
aksatmayacagin bellii. ayrica ben tesekkür ederim canim benim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…