Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba adım mihrimah 20 yaşındayım ygs'ye hazırlanıyorun sağlık meslek çıkışlıyım 3 yılın sonunda hemşirelik yapmak istemediğimi anladım üniversite okumak istiyorum.. tabi tüm bunlar için insanda özgüven lazım gerçekten benim için özgüven çok önemli ve ben istediğim özgüveni hiç bi zaman 'fazlalıklarım' yüzünden elde edemedim. kilolarımdan nefret ediyorum ama onlar beni çok seviyor ve 6 yıldır gitmiyolar arada şok diyetlerle 5-6 kilo vermişliğim oldu fakat aynı hızda iki katını tekrar aldım. ama bu şok diyetler bana birkaç şey öğretip kendimi tanımamı kendi irademi yönlendirmemi sağladı. Ben çok çabuk gaza geliyorum mesela annem diyete başladıktan bi kaç gün sonra zayıfladın dediği zaman daha bi azimlenip devam ediyordum ama bana diyete noktayı da her zaman çikolata koyduruyordu. çikolataya aşırı zaafım var gözümün önünde olmazsa dayanabiliyorum ama gözümün önündede olunca dayanamıyorum ee sonra yedim bitti diyet bozuldu ki ondan sonra o diyete devam edemiyorum o iki hafta bi çikolata yüzünden son bulmuş oluyor
Neyse daha çok anlatacaklarım var sonrasınıda grubuma saklayayım demi ? beni almak isteyen varmı??

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.143241/

6,takıma bekliyorum canımm

Selam azimli biriyimdir .. önceden de katılmıstım ama okukumdan dolayı çıkmam gerekti şim di tekrar katılmak istiyorum boy 167 cm kilo 62.7 buraya katıldıgımda 59.8 i gormustum insallah yine gorurum :)

Selam azimli biriyimdir .. önceden de katılmıstım ama okukumdan dolayı çıkmam gerekti şim di tekrar katılmak istiyorum boy 167 cm kilo 62.7 buraya katıldıgımda 59.8 i gormustum insallah yine gorurum :)
michi daha önce yarışmaya katıldığında 1. takımda mıydın ismini gördüm sanki birde diskalifiye mi oldun izne mi ayrıldın canım acaba ona göre

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…