Eğer gerçekten azimli ve kararlıysan 7.takıma gel kuzum...Merhaba. Yaklasik 3 senedir kila problemim var. 19 yasindayim, boyum 1.64 kilom 68. Senenin basindan beri yaklasik 3 kilo daha aldim. Aynanın karsisina gecemiyorum. Bi kez diyete başladım ama devam edemedim. Lütfen bana yardımcı olun.
Sen de karalı ve azimliysen 7.takıma gel kuzum..Merhabalar 22 yaşındayım 75.8 kiloyum ben de artık zayıflamak istiyorum enerjim çabuk düşüyor
motive olarak sağlıklı bir şekilde kilolarımı vermek istiyorum
çok teşekkür ederim hemen geliyorumSen de karalı ve azimliysen 7.takıma gel kuzum..
2. takıma gelerek o başarı öyküsünü yazabilirsin canım..Merhabalar 172cm boyunda ve 64 kg yim. Gecen yıl yaprigim saglikli diyet ve spor ile 57 kg a kadar dustum fakat evliligimin ilk yilinda tekrar kilolarimi geri aldim ve tekrar eski formuma donmek ve sabit kalmak icin kararliyim ve saglikli diyet yapmak istiyorum.Bir basari oykusu yaratmaya hazirim
canım sen ilk 13. takıma bir gir,çünkü oradan ayrılmışsın[/QUOTE
Yazdım ama cvp gelmedi zaten 2013 yılında katilmistim benim için önemli olan aktiv bi takım olmasi
14. Takıma bekliyorum cnm.Arkadaşlar merhaba 25 yaşındayım Boyum 1.70 kilom 79 geçen sene de gruplardan birinde üyeydim ve çok faydasını görmüştüm ancak özel sebeplerim Yüzünden devam edemedim ama katıldığım gruba şans ve başarı getireceğime inanıyorum davetlerinizi bekliyorum
Canım link koyar mısın14. Takıma bekliyorum cnm.
Eyer motivasyonun iyiyse 7.takıma gel kuzum...Merhaba ☺ bende katilmak istiyorum ilk olacak ama sonuna kdr olck ☺pek bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim boy 165kilo95yas21 buna ihtiyacm var
5. takıma bekliyoruzMerhaba ☺ bende katilmak istiyorum ilk olacak ama sonuna kdr olck ☺pek bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim boy 165kilo95yas21 buna ihtiyacm var
Geliyorummm ☺☺☺Eyer motivasyonun iyiyse 7.takıma gel kuzum...
aynurum senin davetini görmedim tatlım kusura bakmaEyer motivasyonun iyiyse 7.takıma gel kuzum...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.224023/page-10680Canım link koyar mısın
Olur bitanem öğle şeyler.mucks...aynurum senin davetini görmedim tatlım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?