Nasıl?4.takıma bekliyorum canım
canım 5. takıma gelebilirsingünaydınlar bayanlar,benim boyum 1.58 cm ve kilom 63.hızlı kilo verebilen bi metobolizmam var ama aynı zamanda çok hızlı da kilo alabiliyorum.aslında kilo alıp vermenin insan psikolojisiyle ilgisi olduğunu düşünenlerdenim çünkü ben öyleyim.bi gruba katılmak istiyorum.umarım ben ve tüm arkadaşlara bu yarışma psikolojisi yardım eder....
canım senin verilecek kilon bence yok ama motivasyon amaçlı istersen 5. takıma gelebilirsinselam bende zayıflamak istiyorum 1.73 boyun ve 65 kiloyum.Son zamanlarda kış ayınında etkisi ile aldığım kiloları vermek istiyorum.Kış olunca yürüyüş yapamadım ama evde video ile spor yapmaya başladım yeniden.Yalnız başıma mücadele edemiyorum yardıma ihtiyacım var.Banada yardım edermisiniz?
5. takıma bekliyoruz canımMerhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum . Yaza çok az kaldı 2 ay içinde hedef kiloma çok yakın olmam lazım :) şuan ki kilom 69 ,sabah tartıldığımda şok geçirdim. Önünü almazsam gidecek bu böyle , bu ara evde fazla vakit geçirdiğimden aldım kiloları :/ umarım yarından itibaren veririm. Cevap bekliyorum sizden :)
Tatlım 4 kılo ıcın takıma gırmene gerek yokkıMerhaba benide aranıza alırsanız sevinirim
çok çabuk kilo alıp veren biriyim düzenli spor yaptığım donemler iyiyim fakat birkaç hafta saldığımda hemen kilo alıyorum boyum 1.70 kilom 62 hedefim 58 olmak ve spor için motive olup sıkılaşmak
3. Takıma gel canımmmerhabaa yeni katildim ben de
16 yasindayim boyum 183 kilom 105 hedefim en kisa surede en iyi sonuclara ulasmak, araniza alirsaniz seviniriim
canim 5.takima gelmerhaba henüz çok yeniyim daha bugün kaydoldum ama bende sizlerle motive olup kilo vermek istiyorum :) 22 yaşındayım boyum 1.57 civarı kilom 82 umarım aranızda bana da yer vardır :)
5. takıma bekliyoruz tatlımHerkese selam , ben 24 Yaşında 1.70 boyunda ,70 kg I'm . Hedefim 58 . 3 yıl evvel 55 kg daim kullandığım ilaçlar Yüzünden 75 çıktım evde dikkatli beslenmeyle 3 ay da 5 kg verdim . Çocuk sahibi olma yolunda kilolar sıkıntı oldu doktorum kilo vermem gerektiğini belirtti . Desteğinize ihtiyacım var . Tesekkürler
seni de 5. takıma bekliyoruz tatlımMerhaba ben de zayıflama yolculuğuma arkadaşarıyorum tek başıma yapamadımbu yüzden kk ya yeni üye oldum... 1.65 boyumda 76 kiloyum.hangi takıma katilmaliyim
9. takima beklerimbende katılabilirmiyim:) 23 yaşındayım 1.58 boyum, 9 martta diyete ve spora 90 kiloyla başladım şuan 85 kiloyum 7 nisanda tam bir ay olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?