bekliyoruz canım gel hadiBen biraz geç farkettim site şifremi giremedim, geelbilir miyim hala?
14. takima gel canimmerhabalar
ben 2 yıllık evli biriyim çok kilom yok ancak sağlığım için vermem gerekiyor. skolyoz rahatsızlığım var. 25 yaşındayım 60.7 kiloyum 52 olmam lazım evet ben tek başımada yapıyorum ancak ekip halinde çalışmak ve başarmanın bana daha da güç vereceğine inanıyorum. bu konuda yardı almak için size katılmak istiyorum.
canm 14. Takima gel hemencik :)Merhaba ben 19 yaşındayım liseye başladığımdan bu yana yaklaşık on beş kilo aldım. Iki ay öncesine kadar tartıda 81 gösteriyordum boyum ise 170 canıma tak etti ve iki aydır kendi cabamla 72 kiloya dustum ancak hala aynaya baktigimda göbeğimden rahatsizim su aralar pek motive olamıyorum ve sürekli yemek yeme isteği var içimde yani verdiğim kiloları geri alırım bu emeğim de boşa gider diye korkuyorum. Yardım almak motive olmak motive bulmak istiyorum.
14.takıma gel tatlım bekliyoruzMerhaba ben 31 yasindayim 89.5 kiloyum 3 tane kizim var kilolarim hamilelikten kalma su anda hala emziriyorum ama kizim 11 aylik oldugu icin rejim konusunda bi sikintim yok 3 aydir zayiflamaya calisiyorum ilk basladigimda 92 kiloydum bu kiloya kadar zorla indim dikkat etsem veriyorum aslinda benim biraz iteklenmeye ve zorlanmaya ihtiyacim var benide kabul edrseniz cok sevinirim
merhaba arkadaşlar radikal bir karar ile kilo vermeye geldim. 76.7 kiloyum 25 yaşındayım bir çocuğum var 3 yaşındakilo vermeye hazırım tek eksiğim destek
kizlar 14. Takim sizi bekler :)Merhaba,
Forumda oralarda buralarda gezerken diyet başarı öykülerini, zayıflamayı başarmış kişilerin öncesi/sonrası fotograflarini gördüm. Gaza geldimkilom hep başıma belaydı çok kez diyetlere başladım yarım bıraktım ve her yıl 2şer kilo artarak devam ettim. 20 yaşındayım. Boyum 1.68 kilom da bugün 68 çıktı. Tamam dedim artık fazla kilolarimdan kurtulmam lazim. Beni de bi grup sahiplenirse cok mutlu olurum . Hedefimi de once 60i gormek sonra da 55 olarak belirledim kendimce.
Teşekkurlerkizlar 14. Takim sizi bekler :)
geliyoruuummmmkizlar 14. Takim sizi bekler :)
9. takima gel canimMerhaba kızlar,
Öyle bende hic bir zaman çıtı pıtı olmadım.Ama takıntılı oldugumdan bit ileri iki geri 68kg aralığında gidip geldim. Ama kilom orantili değil. Kol , bacak çok zayif göbek popo da tüm kilo .
2007 de nisanlandım. Spora giderek ve diyet yaparak bölgesel zayıfladım. 59kg ile gelinlik giydim.Yüzüm hiç çökmedi. Resimlere bakar iç geçiririm. Düğünden sonra homidi gırtlak yedim (ee Antep'e gelin gittiydim : ) )
2009 da 65kg kadar çıktım. Ve ilk hamileligimi80 ile bitirdim. Dogumda 6 kilo gitti. 76 kg 8 ay kaldim. Diyetisyenle 73 ' e düştüm. Hızlı kilo vermek istiyordum. Önce lahana diyeti, sonra isveç diyeti , sonra ise dukan 60kg düstüm. Ama cok cirkin olmustum . yüzüm küçüçük kalmis birtek burnum gözüküyor kırış kırıs gibi geldi. Zayiftim ama kendimi mutsuz hissediyordum. Polikistik over hastasıydım. Zayıflayınxa adetler düzene bindi. Hop hamileydim. İlkinde cok tedavilerle olmustu. Bu kadar kolay hamile kalmayi bekmemiyordum. Kilo alip yüzüm tekrar gerginlessin guzellessin istedim. Birde diyetten yeni cikmistim sanırım cozuttum. 90kg doguma girdim. :) hayir yüzüm felan dolmadi gerginlesmedi. Sağlikli yavas yavas kilo verdim. 70 kg dim .
Aaa yine hamileydim.Hemde ikiz. Yine kilolar . Al ver bıktım valla. Bu dogumda yine 90kg gördüm. Dogumda 11kg gitti 79 kg ile ciktim. Ama ikizlere süt yetsin olayı. Birde sürekli acikmam suan 83 kiloyum. Kararlıyım. 60kg olmaya. Yaza kaynimin dügünü var. Benimde belimde kocaman bir simit, iri gögusler. Yaza hedefim 75 :). Yardim edin kızlar
5. takıma gel canımKizlar bende dun diyete basladim sitedeki yazilari okuyarak gaza geldim 62 kiloyum hedefim 52 . inşallah hepimiz istediğimiz kiloya variriz.
4.takıma bekliyorum canımmerhaba ben de son 7-8 ayda yaklaşık 12-13 kilo aldım şu anda 64.9 kiloyum boyumsa 1.65 hedef kilom ise 52 beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum
hemen geliyorum :)4.takıma bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?