Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam kizlar.. 30 yasindayim 84 kiloyum 3 yil once kilo aldim veremedim.. hedefim 65 benide alin takima tek basima veremiyorumm

merhaba arkadaşlar..33 yaşındayım..84 kiloyum..tek başıma veremiyorum..iyice depresyona girdim..beni de takıma alın..

merhaba arkadaşlar ben daha önce 13. takımda yarıştım ama grup kaptanımız çok yoğun gidip geri gelme gibi bir durumum oldu daha doğrusu karar verdim bir iki hafta sonra yazınca galiba yoğunluktan dolayıda olsa gerek bir cevap alamadım kontejyanları dolmuş olabilir. meşguliyetten dolayı cevap alamıyorum bu yüzden takımımda yarışmak isterdim fakat asıl hedefimiz kilo vermek zaten bu yüzden kendimden emin olarak artık daha önceki başladığım kilonun üstüne de çıkarak ama daha büyük bir hırsla zayıflamak istiyorum.
85 kilo 173 boyundayım hedefim ilk olarak 70

canm 9. Takima bekleriz :)

merhaba;
11 kg vermem lazım ,ama irademe sahip çıkamıyorum ne yazık ki. bana da destek olurmusunuz?

Mrb. ben de sürekli kilo alıp veren kişilerdenim. Hep böyle motive edici bir grup olsa çok güzel kilo verir ve ve korurum diye düşünürdüm.28 yaşındayım ve 158 cm boy veeee 74 kg ım. ne yazık ki bir kaç ayda neredeyse 10 kilo aldım. Kararlı bir grupla kararlı bir şekilde kilo vermek için hemen başlamak istiyorum.Lütfen beni de bir gruba alın. artık hiçbir giysim olmuyor ya

4.takıma bekliyorum canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…